خبرنگار: مریم همتی / تدوینگر: حمیدرضا برزگر
ویدیو/ سم خاموش در خشکبار!
آجیل و مغزها باید دارای بو و طعم طبیعی باشند و باید در آستانه نوروز از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی، تندی یا ماندگی دارند، خودداری شود. آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و دانههای روغنی رشد میکند. خبرنگار: مریم همتی / تدوینگر: حمیدرضا برزگر لینک منبع : هوشمند
کد خبر : 570912
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
آجیل و مغزها باید دارای بو و طعم طبیعی باشند و باید در آستانه نوروز از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی، تندی یا ماندگی دارند، خودداری شود. آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و دانههای روغنی رشد میکند.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :آجیل ، آجیل و خشکبار ، نوروز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.



آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA









ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰