مترجم: محیا ذوالفقاری / خبرنگار: سمیه ایمانیان / تدوینگر: علی خلیلی طهرانی
ویدیو/ تعریف جدید سازمان غذا و دارو آمریکا برای «غذای سالم»
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) برای نخستینبار در ۳۰ سال گذشته معیارهای جدیدی برای تعریف «غذای سالم» معرفی کرد. این تغییرات شامل حذف محصولاتی مانند نان سفید از فهرست غذاهای سالم و پذیرش گزینههایی با ارزش غذایی بالا مانند تخممرغ و ماهی سالمون است. این اقدام در حالی انجام شد که بحران فزاینده بیماریهای
کد خبر : 535575
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
![ویدیو/ تعریف جدید سازمان غذا و دارو آمریکا برای «غذای سالم» ویدیو/ تعریف جدید سازمان غذا و دارو آمریکا برای «غذای سالم»](https://shmi.ir/wp-content/uploads/2024/12/1734970000_ویدیو-تعریف-جدید-سازمان-غذا-و-دارو-آمریکا-برای-غذای-300x190.jpg)
سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) برای نخستینبار در ۳۰ سال گذشته معیارهای جدیدی برای تعریف «غذای سالم» معرفی کرد. این تغییرات شامل حذف محصولاتی مانند نان سفید از فهرست غذاهای سالم و پذیرش گزینههایی با ارزش غذایی بالا مانند تخممرغ و ماهی سالمون است. این اقدام در حالی انجام شد که بحران فزاینده بیماریهای مزمن ناشی از تغذیه نادرست در آمریکا توجهها را به خود جلب کرده است
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
برچسب ها :آمريكا ، سازمان غذا و داروی آمریکا ، غذای سالم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰