مهاجرت ساکنان بومی از بافت تاریخی یزد، رها سازی فاضلاب، بناهای تاریخی مجهولالمالک و کثیرالمالک و خطرات ناشی از آتشسوزهای احتمالی و معضلات گوناگون برای حفظ و نگهداری خانههای تنها شهر جهانی شدۀ کشور، را میتوان از مهمترین مشکلات و چالشهای بافت تاریخی یزد دانست که پنج سال قبل مهر جهانی شدن خود را از
کد خبر : 285831
تاریخ انتشار : شنبه ۵ آذر ۱۴۰۱ - ۷:۱۹
مهاجرت ساکنان بومی از بافت تاریخی یزد، رها سازی فاضلاب، بناهای تاریخی مجهولالمالک و کثیرالمالک و خطرات ناشی از آتشسوزهای احتمالی و معضلات گوناگون برای حفظ و نگهداری خانههای تنها شهر جهانی شدۀ کشور، را میتوان از مهمترین مشکلات و چالشهای بافت تاریخی یزد دانست که پنج سال قبل مهر جهانی شدن خود را از یونسکو دریافت کرد. از سوی دیگر تجربۀ سیل مرداد امسال در یزد وضعیت یزد را بدتر از قبل کرد. نه تنها مسوولان شهری را بیش از پیش متوجه بحرانِ آغاز تغییر اقلیم در تنها شهر جهانی ایران همراه با دیگر نقاط کشور کرد، بلکه همین تغییر در ظاهر ساده، اولین شهر خشتی دنیا را با مشکلاتِ مضاعفی مواجه میکند.
حضور عزتالله ضرغامی – وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، حدود چهار ماه بعد از سیلِ مرداد در این شهر جهانی، آنهم در شرایطی که هنوز بخش زیادی از تعهدات مدیریت شهری و میراثی برای نجات خانههای آوار شده و نیمه آوار تمکیل نشدهاند، فرصت غنیمتی است برای به سرانجام رساندن آن تعهدات.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰