به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رقابتهای لیگ برتر کاراته وان در طول هفته جاری در فجیره امارات برگزار شد. مرحله اول از مسابقات لیگ برتر کاراته وان ۲۰۲۲ که از ۲۹ بهمن تا اول اسفندماه به میزبانی فجیره امارات و با قوانین جدید فدراسیون جهانی برگزار شد. نکته مهم رقابت های کاراته وان امارات غیبت تعدادی از ستارگان کاراته جهان بود تا جایی که در کومیته و کاتا برخی از چهره های شاخص جهان که در چند سال اخیر صاحب مدال بودند، در این مسابقات حضور نداشتند.
یکی از کشورهایی که در این رقابتها کاراته کاهای آن غایب بودند، ایران بود. فدراسیون کاراته در یک حرکت منطقی و اصولی تصمیم گرفت تا در این رقابتها حضور پیدا نکند.
سایت راه دانا در ادامه نوشت: با توجه به شرایط بوجود آمده و برخی مشکلات، مسئولان ورزش، شورای برون مرزی و مسئولان فدراسیون کاراته، مخالفت صریح خود را با حضور کاراته کاهای ایران در مسابقات فجیره اعلام کردند. این در حالی بود که در سال منتهی به المپیک تیم ملی کاراته ایران برای کسب سهمیه با صرف هزینه فراوان در ۲۳ رویداد کاراته وان شرکت کرد و تمامی نفرات واجد سب سهمیه به کرات در مسابقات حضور یافتند که نتیجه این ماراتن طولانی و طاقت فرسا کسب ۴ سهمیه در کاراته بود. بدون تردید هیچ فدراسیون و رشته ای در سال منتهی به المپیک تا این اندازه سفر برون مرزی و حضور در رویدادهای بین المللی همچون کاراته نداشت و همین هزینه بسیار سنگینی را به فدراسیون تحمیل کرد.
برای سال جاری و با توجه به عدم حضور کاراته در رقابتهای المپیک پاریس، کاراته نیازی به حضور گسترده و دائمی در رویدادهای بین المللی کاراته وان ندارد و از همین رو فدراسیون کاراته تصمیم گرفته تنها در رقابتهایی حضور پیدا کند که حضور در آن ضروری است و از همین رو سفر به امارات و حضور در رقابتهای کاراته وان فجیره نیز در برنامه فدراسیون قرار نگرفت.
تصمیمی که به صلاح ورزش ایران و به طور مشخص کاراته بود اما به مذاق برخی از کاراته کاها خوش نیامد. برخی از چهره های شاخص با تصور پیش از المپیک توکیو، از فدراسیون کاراته درخواست کردند هزینه اعزام آن ها به رقابت های آزاد فجیره را پرداخت کند که این درخواست با مخالفت فدراسیون کاراته مواجه شد.
مسئولان فدراسیون دیگر دلیلی برای پرداخت هزینه های ورزشکاران جهت حضور در رقابت های لیگ جهانی که به صورت آزاد برگزار می شود، نمی بینند که این موضوع با انتقاد برخی از ورزشکاران مواجه شده. در نهایت نفراتی همچون سجاد گنج زاده بدون توجه به مخالفت صریح فدراسیون و نهادهای ورزشی، عازم این سفر شدند، هر چند که در مسابقات شرکت نکردند و مشغول گشت و گذار در امارات شدند!
در حال حاضر تمرکز اصلی فدراسیون کاراته و سرمربی تیم ملی، کسب موفقیت در رویدادهای قهرمانی آسیا، بازی های آسیایی و مسابقات کشورهای اسلامی است و نفرات مدنظر کادر فنی با برگزاری انتخابی در فرودین سال آینده تا حد زیادی مشخص خواهند شد.
حضور در رقابتهای لیگ جهانی کاراته وان علاوه بر صرف هزینه های فراوان از منظر راهبردی نیز به صلاح ورزش و کاراته ایران نیست. فراموش نکنیم که کاراته یکی از رشته هایی است که رژیم صهیونیستی روی آن سرمایه گذاری فراوانی انجام داده و با جذب و خرید کاراته کاهای سایر کشورها همیشه می کوشد در این رقابتها حضور پیدا کند. بخشی از سیاست صهیونیست ها تقابل با ایران و ایجاد فضای سیاسی است تا از این طریق ورزش ایران را با مشکلات محرومیت و تعلیق روبرو کنند؛ همانند آنچه در جودو رخ داد. رژیم صهیونیستی با مطالعه روی شرایط ورزش ایران دست به یک بازی کثیف و هدفمند زده و درست در رشته هایی که ایران صاحب موقعیت و جایگاه است، اقدام به سرمایه گذاری می کند تا از طریق ورزش ایران در انزوا و فشار قرار دهد. با توجه به موقعیت رفیع کاراته ایران در جهان، صهیونیست ها در این رشته ورود کرده اند و می کوشند تا با تمرکز در اوزانی که ستاره های ایران حضور دارند، ما را در منگنه قرار دهند.
عجیب است که سجاد گنج زاده به عنوان یکی از بزرگترین ستاره های کاراته دنیا و دارنده مدال المپیک و چهره ای که به طور کامل در جریان اتفاقات روز کاراته دنیا، وضعیت رقبا، کیفیت تورنمنت ها و از همه مهمتر ورزشکاران حاضر در رویدادی قرار دارد، بدون توجه به این خطر بزرگ اینگونه برای یک تورنمنت نه چندان مهم زبان به گلایه و انتقاد باز کند.
نکته عجیب تر اینکه گنج زاده در یک رفتار غیرمنطقی و غیرحرفه ای خبرنگاران را نیز متهم کرده که چرا برای این مطالبه غیرحرفه ای و دم دستی پشت او قرار نگرفته اند و از او حمایت نکرده اند!
گنج زاده شاید بهتر از همه می داند که خبرنگاران تا چه اندازه در پیشرفت و موفقیت او و هر ورزشکار دیگری نقش داشته اند و در تمام این سالها با حمایت های منطقی و اصولی و بدون منت و جیره و مواجب در سرما و گرما و شب و روز برای موفقیت او و سایر قهرمانان قلم زده اند و تلاش کرده اند و حتی بارها و بارها به جرم حمایت از ورزشکاران، مورد عتاب و برخورد قهریه مسئولان و مدیران ورزش قرار گرفته اند. در مدال های گنج زاده و سایر قهرمانان ورزشی نقش رسانه ها و خبرنگاران اگر از مربیان آنها بیشتر نباشد کمتر نیست. نکته اما آنجاست که رسانه ها و خبرنگاران مصالح کشور و آرمان های نظام ارجح بر هر ستاره ای می دانند و سربلندی و عزت ایران بسیار فراتر از آن است که پای خواسته های غیرمنطقی یک ستاره هر چند بزرگ فدا شود.
آقای گنج زاده، رسانه ها و خبرنگاران گنج این ورزش و این سرزمین هستند؛ قدر آنها را باید بدانید وگرنه هیچ ستاره ای بدون رسانه و خبرنگار هیچوقت به جایی نمی رسد.
۲۵۶ ۲۵۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰