وقتی فشار خون بالا سقوط می کند
فشار خون یکی از بیماریهای پرخطرعصر کنونی است. فشار خون بالا یا پرفشاری خون (Hypertension) که گاهی به آن پرفشاری شریانی گفته میشود، یک بیماری مزمن است که در آن فشار خون در شریانها بالا میرود. به دنبال این افزایش فشار، قلب باید برای حفظ گردش خون در رگهای خونی شدیدتر از حالت طبیعی فعالیت
فشار خون یکی از بیماریهای پرخطرعصر کنونی است. فشار خون بالا یا پرفشاری خون (Hypertension) که گاهی به آن پرفشاری شریانی گفته میشود، یک بیماری مزمن است که در آن فشار خون در شریانها بالا میرود. به دنبال این افزایش فشار، قلب باید برای حفظ گردش خون در رگهای خونی شدیدتر از حالت طبیعی فعالیت کند.
فشار خون شامل دو مقیاس سیستولی و دیاستولی است که وابسته به انقباض (سیستول) یا استراحت (دیاستول) ماهیچه قلب بین ضربانها میباشند. در حالت استراحت، فشار خون طبیعیِ سیستولی (یا حداکثر فشار خون) بین ۱۰۰ تا ۱۴۰ میلیمتر جیوه و فشار خون طبیعی دیاستولی (یا حداقل فشار خون) بین ۶۰ تا ۹۰ میلیمتر جیوه است. در صورتی که فشار خون بهطور مزمن برابر یا بیش از ۱۴۰ بر روی ۹۰ میلیمتر جیوه باشد، فرد از فشار خون بالا رنج میبرد.
نزدیک به ۵۰ درصد از مبتلایان به فشار خون از بیماری خود مطلع نیستند و بسیاری از بیماران به صورت تصادفی از فشار خون خود با خبر میشوند و این اتفاق زمانی رخ میدهد که فشار خون به صورت ناگهانی بالا میرود و حالتی پدید آید که بیمار باید تحت مراقبتهای فوری پزشکی قرار بگیرد.
علائمی که غالبا به ندرت مشاهده میشوند شامل سرگیجه، سردرد و خونریزی بینی هستند.
علائم فشار خون بالا عموما محدود هستند و گاهی هیچ نشانهای از این بیماری در فرد دیده نمیشود. بسیاری از انسانها بدون آن که آگاهی از آن داشته باشند، سالها دچار این عارضه هستند. در اصل، فشار خون بالا اگر کنترل نشود، به سرخرگها آسیب میرساند و همچنین عاملی خطرناک برای بروز سکته قلبی و مغزی و بیماریهای قلبی و عروقی است.
برای تشخیص فشار خون بالا بهترین راه آزمایش میباشد.
برخی عوامل باعث بروز فشار خون بالا در افراد میشود. مثل:
- سن: هرچه سن افراد افزایش یابد، میزان ابتلا به فشار خون بیشتر میشود.
- سابقه خانوادگی و موروثی: این بیماری ریشهی وراثت دارد. در صورتی که اقوام نزدیک فرد، مبتلا به بیماری فشار خون باشند، احتمال ابتلای شخص به این عارضه نیز بیشتر است.
- چاقی و وزن زیاد: افرادی که دارای اضافه وزن میباشند، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.
- جنسیت: طبق تحقیقات جدید میزان شیوع این بیماری در میان مردان بالغ بیشتر از زنان میباشد.
- مصرف بیش از حد نمک: افرادی که عادت به مصرف زیاد نمک دارند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری فشار خون قرار دارند.
- استرس: فشار عصبی و استرسهای روزانه نیز میتواند عامل مهمی در ابتلا به فشار خون بالا باشد.
- مصرف غذاهای پرچرب: رژیم غذایی ناسالم و پرچرب یکی از اصلیترین دلایل ابتلا به این بیماری میباشد که سبک زندگی ماشینی امروزه و کاهش فعالیت بدنی هم مزید بر علت شده و سالانه افراد زیادی را به فشار خون بالا مبتلا میکند.
عوارض احتمالی فشار خون بالا عبارتند از:
- سکته مغزی و آسیب به مغز
- سکته قلبی و نارسایی قلب
- ایجاد لختههای خونی
- آنوریسم (بزرگ شدن دیوارهی سرخرگ)
- بیماری کلیوی
- ضخیم شدن، تنگ شدن یا پاره شدن رگهای خونی چشم
- سندرم متابولیکی
- مشکلات عملکرد مغز و حافظه
- فشار خون و حملات قلبی
اگر فشار خون بالا تحت درمان قرار نگیرد، میتواند باعث افزایش احتمال حمله قلبی شود. رسوب چربی، کلسترول و دیگر مواد درون سرخرگها پلاک نامیده میشود. با سپری شدن زمان، پلاکها سخت شده و موجب تنگ شدن سرخرگها میشوند. تنگ شدن سرخرگها به مفهوم این است که برای راندن خون در شبکهی رگهای خونی به فشار بیشتری نیاز است. وقتی پلاک تشکیل شده در دیواره سرخرگ، از دیواره جدا میشود، یک لختهی خون در اطراف پلاک ایجاد میشود که احتمال مسدود شدن جریان خون و بروز سکته را بدنبال دارد.
چگونه فشار خون را درمان نماییم؟
این محصول که کاملا گیاهی میباشد از ۴۰۰ میلی گرم پودر سیربا نام علمی Allium sativum استاندارد شده (معادل ۱۱۰۰ میکروگرم آلیسین) تهیه میشود و برای کاهش فشار خون و تنظیم آن توسط پزشکان تجویز میگردد.
سیر استفاده شده در قرص آلیوم-اس باعث پیشگیری از تغییرات عروق خونی وابسته به سن و تصلب شرایین میگردد. هم چنین مصرف آلیوم-اس برای کاهش چربی خون و پیشگیری از ترومبوز نیز موثر است. از موارد مصرف دیگر آلیوم اس میتوان به درمان عفونتهای تنفسی، پیشگیری از بیماریهای قلبی-عروقی و کاهش ریسک ابتلا به سرطان معده و کولورکتال اشاره کرد.
آلیوم – اس به عنوان پایین آورندهی چربی خون، گشاد کنندهی عروق و کاهندهی فشار خون، ضد انعقاد و آنتی آترومی (ضد گرفتگی دیواره سرخرگ ها)، آنتی اکسیدان، آنتی ویروس و بازدارنده رشد تومورها به کار برده میشود. این اثرات عمدتا وابسته به آلیسین و مشتقات آن میباشد.
این دارو از طریق مهار لیپوژنز اندوژن و افزایش تجزیه و دفع چربیها از دستگاه گوارش، باعث کاهش چربی خون شده و با پایین آوردن مقدار رسوب کلسترول در دیواره رگهای خونی و وازودیلاتاسیون عروق محیطی میتواند فشار خون مینیمم را در افراد مسن کاهش دهد.
آلیسین و الیگوسولفیدهای موجود در سیر، اثرات آنتی پلاکتی خود را از طریق مهار آزادسازی آدنوزین دی فسفات، کلاژن و بتاترومبوگلوبولین اعمال میکنند.
آلیوم-اس رادیکالهای آزاد ناشی از دود سیگار را کاهش میدهد. اثرات آنتی اکسیدان یک میلی گرم از پودر سیر قابل مقایسه با ۳۰ نانومول ویتامین C یا ۶/۳ نانومول ویتامین E میباشد.
مطالعات نشان داده اند که این دارو به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی با فعالیت ضد میکروبی علیه طیف وسیعی از باکتری ها، قارچها و حتی ویروسها عمل میکند.
هرچند که مصرف هرنوع دارویی بهتر است با نظر و مشورت پزشک صورت گیرد، اما روش استفاده از این قرص به طور کلی برای درمان فشار خون بالا، بزرگسالان باید ۲ الی ۳ بار در روز هر بار ۱ عدد بعد از صرف غذا (معادل ۳ تا ۵ میلی گرم آلیسین در روز) مصرف کنند.
برای پیشگیری روزانه یک قرص به صورت دراز مدت مصرف شود.
– حداقل ۱۰ روز قبل از شروع عمل جراحی مصرف این قرص متوقف شود.
– آلیوم اس با وارفارین و سایر داروهای ضد انعقاد خون، ضد پلاکت، ترومبولیتیک، هپارین با وزن مولکولی پایین و ایندومتاسین تداخل دارویی دارد و در صورت مصرف همزمان این داروها باید با پزشک مشورت گردد.
– این قرص در دوران بارداری و شیردهی منع مصرف دارد.
قابل تهیـه در کلیه داروخـانههای کشور
صدای مشتری: ۰۲۱۶۱۰۱۸ داخلی ۳
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :تبلیغات ، داروی گیاهی ، فشار خون ، فشار خون بالا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰