وقتی آقای فیلمساز آب به آسیاب کرونا می‌ریزد!

۵۸ هزار و ۳۳۶ انسان، انسان‌هایی که عزیز خانواده و دوستان‌شان بوده‌اند. حال اگر حساب کنیم که این آدم‌ها فقط در  آمار رسمی جای گرفته‌اند و تست مثبت کرونا داشته‌اند، باید بدانیم که چند هزار نفر دیگر هم خارج از چارچوب آمار رسمی، با کرونا رفته‌اند؛ پیر و جوان، بزرگ و کوچک، سرشناس و گمنام

کد خبر : 17843
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۵:۲۱
وقتی آقای فیلمساز آب به آسیاب کرونا می‌ریزد!



۵۸ هزار و ۳۳۶ انسان، انسان‌هایی که عزیز خانواده و دوستان‌شان بوده‌اند. حال اگر حساب کنیم که این آدم‌ها فقط در  آمار رسمی جای گرفته‌اند و تست مثبت کرونا داشته‌اند، باید بدانیم که چند هزار نفر دیگر هم خارج از چارچوب آمار رسمی، با کرونا رفته‌اند؛ پیر و جوان، بزرگ و کوچک، سرشناس و گمنام حالا در دل خاک سرد منزل گرفته اند…

به گزارش ایسنا، کرونا که آمد همه فکر کردیم یک بیماری معمولی است، نهایتا مانند آنفلوآنزا چند صباحی جولان می دهد و بعد راهش را می‌کشد و می‌رود، اما همه تصورها اشتباه از آب درآمد. کرونا نه تنها ماندنی شد، بلکه جان‌مان را گرفت، نای زندگی کردن‌مان را گرفت از روح و روان‌مان گرفته تا تمام وجوه زندگی اعم از اقتصادی، اجتماعی و… را تحت تاثیر قرار داد و به جان هم رحم نکرد؛ یکی یکی قربانیانش را از پا درآورد؛ با زجر، زجری که شاید برای مبتلایانی که حالا در دل خاک خفته‌اند، تمام شده باشد و نفس‌شان آرام گرفته باشد، اما هیچوقت برای خانواده‌هایشان و مردم تمام نمی‌شود و دیگر هیچوقت آن آدم‌های سابق پیش از کرونا نخواهیم شد.

کرونا حالا در کشورمان ۵۸ هزار و ۳۳۶ انسان را طبق آمارهای رسمی وزارت بهداشت به کام مرگ کشانده است، امروز خیلی از خانواده‌های ایرانی داغ دیده‌اند از کرونا؛ داغ پدر، مادر، فرزند، عزیز، آنها هم که داغ ندیده‌اند، بعضی از این مرگ‌ها را با گوشت و پوست خود احساس کرده‌اند و برای از دست دادن آدم‌هایی که می‌شناختند و نمی شناختند اشک ریخته‌اند. نمونه آخرش هم مهرداد میناوند و علی انصاریان بود که داغی بر دل یک ملت نهاد و به قول عادل فردوسی‌پور همه با مرگ میناوند غمگین شدند و با مرگ انصاریان ناامید.

بازی با جان و سلامت مردم

حالا اما، وقت جا زدن نیست، باید برای حفظ جان عزیزان‌مان همه باهم باز هم به جنگیدن ادامه دهیم، جنگیدن با سلاح رعایت پروتکل‌های بهداشتی. این درحالیست که برخی هنوز هم در شیپور عدم رعایت پروتکل‌ها می‌دمند؛ طوری که آدم هاج و واج می‌ماند؛ آن هم از سوی کسانی که عنوان فرهنگساز را در جامعه یدک می‌کشد. همچون آقای فیلمسازی که راحت و بدون هیچ مسئولیت اجتماعی مقابل دوربین می‌نشیند و با افتخار از ماسک نزدنش و درآوردن ماسک بعد از رد شدن از مامور در ورودی جشنواره می‌گوید؛ آن هم با چهره‌ای بی خیال و انگار نه انگار که کسانی 11 ماه است دل به آتش زده و تن به تن با دشمنی نامرئی جانانه جنگیده اند و جان داده اند …

اظهارات حیرت انگیز آقای فیلمساز!

این روزها مصاحبه بهروز افخمی- کارگردان و فیلمنامه‌نویس در شبکه‌های اجتماعی جنجال‌برانگیز شده است. حرف‌هایی که همه را مات و مبهوت می‌کند؛ انتقادش از چرایی تحمیل ماسک به مردم و بستن مدارس و تعطیلی سینماها و …!. بدتر آنکه در مصاحبه‌ای دیگر هم از اظهاراتش دفاع می‌کند. گویی افخمی فیلمساز، تلویزیون هم نمی‌بیند که بداند در هر ۲۴ ساعت انسان‌هایی که عزیز کسانی هستند، دارند با کرونا آن هم به واسطه همین عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی جان می‌دهند. گویا افخمی، میناوندها و انصاریانها را هم نمی‌شناخته که متوجه باشد کرونا نفس‌های آنها را تنها در عرض چند روز بند آورد. البته وی پیش از این هم در نامه ای به وزیر بهداشت از اعمال برخی محدودیتها و تعطیلی ها انتقاد کرده و گفته بود:”حکیم واقعی آن است که وقتی فهمید دربرابر یک بیماری ناشناخته کاری ازش برنمی‌آید به‌جای امر و نهی کردن و زور گفتن به مردم، رک و پوست‌کنده و راحت بگوید دوا پیش ما نیست و شفا پیش خداست!”

در هر حال گویی هنوز عده‌ای کرونا را باور نکرده‌اند و نه تنها خودشان بی هیچ مسئولیت اجتماعی پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند و با افتخار از آن حرف می‌زنند، بلکه جان مردم‌شان هم برایشان اهمیتی ندارد و به راحتی اعتقادات بی‌مبنایشان را آن هم درباره حساس‌ترین مقوله‌ یعنی سلامت مردم در رسانه‌ها می‌پراکنند و با جان مردم بازی می‌کنند.

تقاضای مکرر برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی

این اظهارات در حالیست که بعد از اعمال محدودیتها و توفیق ایجاد شده در کاهش موارد بروز، بستری و فوتی ناشی از کرونا بعد از اعداد و ارقام 400 تایی و 500 تایی، اکنون بر اساس گفته وزارت بهداشتی‌ها میزان رعایت پروتکل‌ها در کشور کاهشی شده است و در بخش سرپایی هم شاهد خیز ملایمی از بیماری بوده‌ایم. به طوری که دکتر سعید نمکی- وزیر بهداشت پانزدهم بهمن ماه اعلام کرد که ما خوشبختانه توانستیم بیماری را در کشور مهار و کنترل کنیم؛ اما آنچه که باعث نگرانی بنده و همکاران شده آن است که با کاهش رعایت پروتکل‌ها و عدم پایبندی به موازین و مقرراتی که ما برای فاصله‌ گذاری‌ها اعلام کردیم، خیز ملایمی را در میزان بیماران سرپایی در برخی استانها مشاهده می کنیم. در تهران نیز گزارشاتی که دریافت می کنم آغاز یک خیز ملایم در تعداد بیماران سرپایی است و مطمئنا بعد از آن در افراد مبتلای بستری است و در هفته های بعد ممکن است با افزایش مرگ و میر همراه باشد.  باز هم تقاضا می کنیم رعایت پروتکل‌ها را فراموش نکنند.

وی با بیان اینکه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز متاسفانه هنوز هم به شدت زیر میزان قابل قبول است، ادامه داد: امیدوارم با رعایت پروتکل‌ها این اضطراب را از جامعه درمانی کمتر کنیم.

البته این اولین بار نیست که سلبریتی‌ها؛ از هنرمند و ورزشکار گرفته تا به اصطلاح شاخ های اینستاگرامی و افراد شناخته شده در جامعه به عرصه سلامت پا گذاشته و در حوزه پیشگیری و درمان دخالت می‌کنند و بی هیچ تخصصی توصیه هایی برای جان مردم دارند؛ توصیه هایی که ممکن است به بهای جان مردم تمام شود. به عنوان مثال در سال ۱۳۹۷ بود که مهناز افشار درباره مصرف داروی نالوکسان برای جلوگیری از مرگ ناشی از سوء‌مصرف مواد اظهاراتی را در شبکه ‌های اجتماعی مجازی مطرح کرد. اظهاراتی که البته با واکنش سریع وزارت بهداشتی‌ها مواجه شد. البته آن زمان از خانم بازیگر شکایتی از سوی وزارت بهداشت به عمل نیامد، اما انتقادات صریحی نسبت به این اظهارات مطرح شد و بارها و بارها هم تاکید شد که سلبریتی‌ها در درمان و سلامت دخالت نکنند.

مطالبه ای اجتماعی از وزارت بهداشت

این بار اما، وضعیت خطرناک‌تر است؛ چراکه هرگونه اظهارنظر ناصواب آن هم از سوی به اصطلاح سلبریتی ها و افراد سرشناس، آبی است در آسیاب کرونا. قطعا مطالبه اجتماعی ورود وزارت بهداشت به عنوان مدعی‌العموم برای حمایت و صیانت از سلامت مردم است. چنین اظهاراتی که می‌تواند در سطح گسترده و آن هم در شرایط ناپایدار و شکننده کرونا، جان مردم را به خطر اندازد، قطعا باید به صورت حقوقی پیگیری شود.

برخی هنوز هم مردم را به قتلگاه دعوت می کنند

در همین راستا دکتر کیانوش جهانپور – رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه تاکنون ده‌ها پزشک و پرستار در این راه جان خود را از دست داده اند، به ایسنا تاکید کرد: فراز و فرودهای رعایت دستورالعمل‌ها و مراعات نکات بهداشتی و پیامدهای  آن را دیده‌ایم، اما هنوز هم برخی مردم را به قتلگاه دعوت می‌کنند، هر روز یک نفر یا یک جمع کوچکی قصه‌ای می‌گوید و سنگی در چاه می‌افکند که هزار عاقل در بیرون آوردن آن گرفتار می‌شوند. انتظار زیادی نیست این که امیدوار بود آدمی به خیر کسان/مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان.

همچنین چندی پیش بود که دکتر علیرضا رییسی- معاون بهداشت وزارت بهداشت و سخنگوی ستاد ملی کرونا اعلام کرد که “اگر کوچکترین تخلفی در جشنواره فجر به آنها گزارش شود، جشنواره  را تعطیل می‌کنند.” حالا آقای فیلمساز صراحتا و جلو دوربین نقض پروتکل کرده و نه‌تنها باید با او برخورد شود، بلکه باید از اجراکنندگان جشنواره نیز پرسید که چرا برای دفاع از جان و سلامت مردم جلوی نام‌ها نمی‌ایستند، وقتی فردی شناخته شده به راحتی بتواند بدون ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جشنواره حضور یابد، تکلیف افراد عادی معلوم است. کاش بدانیم که سلامت مردم شوخی بردار نیست…

انتهای پیام



لینک منبع :
هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.