وعده وزارت میراث فرهنگی برای بهره‌برداری از قلعه مارکوه

با اعلام معاون وزارت میراث فرهنگی، حداکثر تا یک ماه آینده طرح بهره‌برداری از فضای پیرامونی قلعه باستانی مارکوه شهرستان رامسر تهیه و عملیاتی شود. معاون وزارت میراث فرهنگی، وعده داد حداکثر تا یک ماه آینده طرح بهره‌برداری از فضای پیرامونی قلعه باستانی مارکوه شهرستان رامسر تهیه و عملیاتی شود. سعید اوحدی، معاون وزیر میراث

کد خبر : 257401
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
وعده وزارت میراث فرهنگی برای بهره‌برداری از قلعه مارکوه


با اعلام معاون وزارت میراث فرهنگی، حداکثر تا یک ماه آینده طرح بهره‌برداری از فضای پیرامونی قلعه باستانی مارکوه شهرستان رامسر تهیه و عملیاتی شود.

معاون وزارت میراث فرهنگی، وعده داد حداکثر تا یک ماه آینده طرح بهره‌برداری از فضای پیرامونی قلعه باستانی مارکوه شهرستان رامسر تهیه و عملیاتی شود.

سعید اوحدی، معاون وزیر میراث فرهنگی، در حاشیه سفر به رامسر با اشاره به حساسیت‌های مردمی پیرامون داشته های فرهنگی و میراثی شهر افزود:

فلسفه حضور ما ‌در این منطقه بهره وری از ظرفیت و امکانات متناسب با امکانات و اعتبارات موجود است.

وی گفت:

در این ارتباط ظرف یک ماه آینده نشستی در تهران با حضور شهرداری، میراث فرهنگی و منابع طبیعی برگزار و اولویت ها، محدودیت‌های میراثی و منابع طبیعی بررسی می‌شود تا طرحی مناسب برای رفاه حال مردم و یک بازدید مطلوب فراهم شود

به گفته وی مهم‌ترین اولویت حال حاضر در این قلعه تاریخی روشنایی مسیر و فضای قلعه است تا امنیت خانواده در شبانه روز تامین شود. اوحدی با بیان اینکه رئیس‌جمهوری بر تخصیص اعتبار چهار میلیارد ریالی برای حفاظت و مرمت قلعه تاریخی مارکوه تاکید داشتند، ادامه داد:

بر همین اساس اعتبار این فضای تاریخی در هیچ کجا هزینه نخواهد شد؛ اما این در حالی است که باید بر اساس طرح و برنامه ببینیم که چطور می‌توان این بهره‌وری را به بهترین شکل ممکن اجرایی و عملیاتی کرد.

قلعه مارکوه که در ۶ کیلومتری شرق شهر رامسر و سه کیلومتری ساحل دریا شهر کتالم واقع شده در سال ۷۹ با شماره ۳۴۸۴ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.

باستان‌شناسان بر اساس کاوش هایی که سال ۸۲ روی این قلعه انجام دادند، کاربرد آن را یک دژ راهبردی در منطقه ارزیابی کردند؛ آنان معتقدند که قدمت آن به دوره اسلامی و قرن سوم هجری قمری باز می‌گردد.

استان مازندران دارای بیش از ۲۸۰۰ اثر شناسایی شده میراثی است که ۲ اثر یعنی باغ عباس آباد و همچنین جنگل‌های هیرکانی به‌عنوان آثار جهانی در سازمان یونسکو ثبت شدند.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.