وزیر Bibeau نامزدهای نیمه نهایی چالش کاهش ضایعات غذایی را تحت عنوان Novel Technologies Streams اعلام کرد.
[ad_1] 19 ژانویه 2022 – اتاوا، انتاریو – کشاورزی و کشاورزی و مواد غذایی کانادا محترم ماری کلود بیبو، وزیر کشاورزی و غذای کشاورزی، اعلام می کند و به طور مجازی با بازیکنان نیمه نهایی در جریان چالش های نوین فن آوری های چالش کاهش ضایعات غذایی دیدار خواهد کرد تا راه حل های جدیدی
![وزیر Bibeau نامزدهای نیمه نهایی چالش کاهش ضایعات غذایی را تحت عنوان Novel Technologies Streams اعلام کرد. وزیر Bibeau نامزدهای نیمه نهایی چالش کاهش ضایعات غذایی را تحت عنوان Novel Technologies Streams اعلام کرد.](https://shmi.ir/wp-content/uploads/2021/08/معذرت-خواهی-و-قرارداد-غرامت-با-Yellowknives-Dene-First-Nation-300x190.jpg)
[ad_1]
19 ژانویه 2022 – اتاوا، انتاریو – کشاورزی و کشاورزی و مواد غذایی کانادا
محترم ماری کلود بیبو، وزیر کشاورزی و غذای کشاورزی، اعلام می کند و به طور مجازی با بازیکنان نیمه نهایی در جریان چالش های نوین فن آوری های چالش کاهش ضایعات غذایی دیدار خواهد کرد تا راه حل های جدیدی برای ضایعات مواد غذایی بیابد.
زمان
20 ژانویه 2022، ساعت 13:00 (EST)
دسترسی از طریق ویدئو کنفرانس
لطفاً برای ثبت نام در این رویداد و دریافت دستورالعمل شرکت از طریق ویدئو کنفرانس با تیم روابط رسانه ای کشاورزی و کشاورزی کانادا تماس بگیرید. شرکت فقط برای رسانه ها محفوظ است.
[ad_2]
لینک منبع : هوشمند نیوز
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
برچسب ها :AG کشاورزی ، تجارت و صنعت ، توصیه های رسانه ای ، جامعه روستایی ، رسانه ها ، عمومی ، کانادا ، کشاورزی و کشاورزی و مواد غذایی کانادا ، محترم ماری کلود بیبو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰