وزیر جهاد کشاورزی خیال مردم را راحت کرد

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از مهر، غلامرضا نوری قزلجه ظهر شنبه در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی تبریز، اظهار کرد: رویه غلطی در کشور وجود دارد و در ایام خاص سال دولت تحت فشار قرار می‌گیرد که به خاطر کمبود اقدام به واردات برخی کالاها کند و بر این

کد خبر : 561989
تاریخ انتشار : شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
وزیر جهاد کشاورزی خیال مردم را راحت کرد



به گزارش هوشمند نیوز به نقل از مهر، غلامرضا نوری قزلجه ظهر شنبه در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی تبریز، اظهار کرد: رویه غلطی در کشور وجود دارد و در ایام خاص سال دولت تحت فشار قرار می‌گیرد که به خاطر کمبود اقدام به واردات برخی کالاها کند و بر این اساس پنج میلیارد دلار بدهی به دولت تحمیل شده است.

وی با اشاره به تأمین کالا برای ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان امسال، گفت: تا جای ممکن از ممنوعیت صادرات جلوگیری به عمل می‌آید.

نوری اظهار کرد: برخی از سودجویی‌ها از بی انصافی هم فراتر رفته است و با سفره مردم بازی می‌شود بنابراین مجبور هستیم وارد موضوع شویم و با این نوع رفتارها برخورد کنیم.

وی با اشاره به چالش اتحادیه‌های مرغ و تخم مرغ در دریافت مجوز صادرات از اتحادیه مرکزی، گفت: دوست داریم کارها را به دست تشکل‌ها بدهیم ولی بنا به تجربه گذشته که تشکل مربوطه اقدام به انحصار کرده بود، برنامه ریزی‌ها و جلسات بررسی انجام شده است تا اتحادیه به هر استان بنا به واحدهای مرغداری، سهم بدهد.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: نمی‌توانیم به یک باره به دلیل بحث انحصارگری از طریق این اتحادیه کارها را تعطیل کنیم و مشکل بزرگ‌تری ایجاد شود زیرا بازاری که در این حوزه ایجاد شده است باید با طی روندی، اصلاح شود.

وی از امضای قراردادهایی برای روند واردات گندم و فرآوری و صادرات مجدد آرد و خوراک دام خبر داد و گفت: تا زمانی که ارز ترجیحی داریم، سخت است که تولیدکنندگان، مواد اولیه را با ارز ترجیحی وارد، تبدیل به کالا کرده و صادر کنند.

وی گفت: در خصوص تعرفه شکر، دوگانه برخورد می‌شد و هفته گذشته تعرفه یک درصدی برای این محصول مصوب شد تا از تب و تاب افزایش نرخ آن جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به موضوع خرید به موقع کالاهای وارداتی، گفت: برنامه ریزی برخی از مراحل این کار برعهده جهاد کشاورزی است ولی بخشی از فرایند در دست ما نیست و نیازمند بودجه ارزی است.

نوری ادامه داد: بسیاری از خریدها باید در اوایل بهار و تابستان انجام شود ولی در آن زمان درآمدهای کشور وصول نشده است تا پرداخت‌ها انجام شود زیرا باید نفت فروخته شود و ارز برگردد تا به عنوان ارز ترجیحی برای کالاها صرف شود.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.