وزیر بیبو سرمایه گذاری در طرح های مزرعه ای را برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای اعلام می کند
2 فوریه 2022 – اتاوا، انتاریو – کشاورزی و کشاورزی و مواد غذایی کانادا ماری کلود بیبو، وزیر کشاورزی و غذای کشاورزی، عملاً به کشاورزان کبک و ساسکاچوان میپیوندد تا درباره سرمایهگذاریهای فناوری پاک کشاورزی در مزارع، که به پایدارتر کردن شیوههای کشاورزی کمک میکنند، بحث کنند. تاریخ 3 فوریه 2022 زمان 10:00 صبح (EDT)

2 فوریه 2022 – اتاوا، انتاریو – کشاورزی و کشاورزی و مواد غذایی کانادا
ماری کلود بیبو، وزیر کشاورزی و غذای کشاورزی، عملاً به کشاورزان کبک و ساسکاچوان میپیوندد تا درباره سرمایهگذاریهای فناوری پاک کشاورزی در مزارع، که به پایدارتر کردن شیوههای کشاورزی کمک میکنند، بحث کنند.
تاریخ
3 فوریه 2022
زمان
10:00 صبح (EDT)
محل
مجازی
دسترسی از طریق ویدئو کنفرانس
لطفاً برای ثبت نام در این رویداد و دریافت دستورالعمل شرکت، با تیم روابط رسانه ای کشاورزی و کشاورزی کانادا تماس بگیرید. سوالات فقط برای رسانه محفوظ است.
توجه: رویداد ضبط خواهد شد. شرکتکنندگان ممکن است با خاموش کردن دوربین خود از ضبط شباهت خودداری کنند. این تأثیری بر انتقال صوتی یا تصویری رویداد نخواهد داشت.
| آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :AG کشاورزی ، تجارت و صنعت ، توصیه های رسانه ای ، جامعه روستایی ، رسانه ها ، عمومی ، کانادا ، کشاورزی و کشاورزی و مواد غذایی کانادا ، محترم ماری کلود بیبو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA









ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰