ورود سامانه جدید بارشی برف و باران از امروز / تعطیلی سراسری ۲ روزه در راه است؟

[ad_1] به گزارش هوشمند نیوز، طبق اعلام سازمان هواشناسی کشور، طی دو روز آینده وضعیت جوی در اکثر مناطق کشور تحت تأثیر یک جبهه هوای سرد قرار خواهد گرفت. بارش‌های سنگین برف و باران در برخی استان‌ها و همچنین کاهش شدید دما، موجب ایجاد شرایط نامساعد جوی در کشور خواهد شد. سازمان هواشناسی همچنین هشدار

کد خبر : 565093
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 مارس 2025 - 13:51
ورود سامانه جدید بارشی برف و باران از امروز / تعطیلی سراسری ۲ روزه در راه است؟

[ad_1]

به گزارش هوشمند نیوز، طبق اعلام سازمان هواشناسی کشور، طی دو روز آینده وضعیت جوی در اکثر مناطق کشور تحت تأثیر یک جبهه هوای سرد قرار خواهد گرفت. بارش‌های سنگین برف و باران در برخی استان‌ها و همچنین کاهش شدید دما، موجب ایجاد شرایط نامساعد جوی در کشور خواهد شد. سازمان هواشناسی همچنین هشدار نارنجی برای برخی مناطق صادر کرده که در آن به احتمال لغزندگی معابر، یخبندان سطح زمین و کولاک برف در نواحی کوهستانی اشاره شده است.

در هفته گذشته نیز به‌دلیل بارش‌های شدید برف، برودت هوا و مدیریت مصرف انرژی، بسیاری از مدارس و ادارات در سراسر کشور تعطیل شدند. این تعطیلی‌ها علاوه بر مشکلات جوی، برای کاهش مصرف انرژی نیز در نظر گرفته شده بود. حالا با توجه به پیش‌بینی وضعیت جوی طی روزهای آینده، بسیاری از مردم این سوال را مطرح می‌کنند که آیا تعطیلی‌های جدیدی در انتظار آنها خواهد بود؟

تعطیلی دو روزه مدارس و ادارات

با توجه به پیش‌بینی‌های جدید سازمان هواشناسی، از یکشنبه (۱۲ اسفند) تا سه‌شنبه (۱۴ اسفند) دمای هوا در اکثر مناطق کشور به شدت کاهش خواهد یافت. این کاهش دما به‌ویژه در نواحی کوهستانی و شمالی کشور، منجر به یخبندان سطح زمین و لغزندگی معابر خواهد شد. همچنین، بارش‌های سنگین برف در این مناطق به همراه کولاک شدید، مشکلات زیادی برای حمل و نقل جاده‌ای و فعالیت‌های روزمره ایجاد خواهد کرد. بنابراین، احتمال تعطیلی مدارس و ادارات در این مناطق به ویژه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه وجود دارد.

پیش‌بینی دقیق وضعیت جوی ۳ روز آینده

بر اساس گزارش‌های جدید سازمان هواشناسی، طی روزهای یکشنبه (۱۲ اسفند) تا سه‌شنبه (۱۴ اسفند) بارش‌های سنگین برف و باران در بسیاری از استان‌ها پیش‌بینی شده است. در استان‌های گیلان، مازندران، خراسان رضوی و برخی مناطق شمال‌غرب کشور، بارش‌ها شدیدتر خواهد بود. همچنین در نواحی کوهستانی و ارتفاعات، کولاک برف و وزش باد شدید ادامه خواهد داشت. این شرایط باعث اختلال در تردد جاده‌ای و لغزندگی معابر در این مناطق خواهد شد.

در تهران و مناطق اطراف نیز وزش باد شدید از بعدازظهر یکشنبه آغاز خواهد شد و احتمال یخبندان و کاهش دید به دلیل مه وجود دارد. دوشنبه (۱۳ اسفند) به‌عنوان سردترین روز هفته پیش‌بینی شده است.

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.