ورزش سنگین خطر ابتلا به بیماری نورون حرکتی را افزایش می‌دهد

بر اساس یافته‌های یک مطالعه جدید، ورزش سنگین و مکرر خطر ابتلا به بیماری نورون حرکتی (ام‌ان‌دی) را در افرادی که زمینه ارثی این بیماری را دارند، افزایش می‌دهد. به گزارش ایسنا، به گفته متخصصان علوم پزشکی دانشگاه شفیلد، این مطالعه گامی مهم به سوی شناخت پیوند بین فعالیت‌های جسمانی سنگین و ابتلا به این بیماری زوال عصبی است.

کد خبر : 66266
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
ورزش سنگین خطر ابتلا به بیماری نورون حرکتی را افزایش می‌دهد



بر اساس یافته‌های یک مطالعه جدید، ورزش سنگین و مکرر خطر ابتلا به بیماری نورون حرکتی (ام‌ان‌دی) را در افرادی که زمینه ارثی این بیماری را دارند، افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به گفته متخصصان علوم پزشکی دانشگاه شفیلد، این مطالعه گامی مهم به سوی شناخت پیوند بین فعالیت‌های جسمانی سنگین و ابتلا به این بیماری زوال عصبی است.

در سال‌های اخیر شماری از ورزشکاران معروف در انگلیس مثل راب بارو، بازیکن لیگ راگبی، دودی ویر، بازیکن اتحادیه راگبی و استفن دربی، بازیکن فوتبال، تجربه‌ خود از ابتلا به بیماری نورون حرکتی را منتشر کرده‌اند.

با وجود یافته‌های این مطالعه، این متخصصان در عین حال تاکید کردند بیشتر افرادی که تمرینات ورزشی سنگین انجام می‌دهند، به بیماری نورون حرکتی دچار نمی‌شوند و ورزش برای سلامتی مزایای بسیاری دارد.

دکتر جاناتان کوپر ناک، یکی از نویسندگان این تحقیق، می‌گوید: مدتی بود که حدس می‌زدیم ورزش، عامل افزایش خطر ابتلا به بیماری نورون حرکتی باشد اما چنین پیوندی تاکنون مورد تردید بود. این بررسی مشخص کرد که ورزش سنگین و مکرر خطر ابتلا به بیماری نورون حرکتی در برخی افراد را افزایش می‌دهد. اما لازم است تاکید کنم که می‌دانیم بیشتر آن‌هایی که ورزش سنگین انجام می‌دهند، به بیماری نورون حرکتی مبتلا نمی‌شوند.

دکتر کوپرناک افزود: گام بعدی شناسایی افرادی است که اگر تمرینات ورزشی مکرر و سنگین انجام دهند، در خطر ابتلا به بیماری نورون حرکتی قرار می‌گیرند و نیز تعیین میزان افزایش خطر با انجام ورزش.

نورون‌های حرکتی مغز و نخاع، دستگاه عصبی و ماهیچه‌ها را به هم پیوند می‌دهند تا بدن بتواند حرکت کند و بیماری نورون حرکتی (ام‌ان‌دی) یا التهاب جانبی آمیوتروفیک (ای‌ال‌اس) بر آن‌ها اثر منفی می‌گذارد.

به گزارش ایندیپندنت، حدود ۱۰ درصد موارد ابتلا به بیماری نورون حرکتی ارثی است و علت  ۹۰ درصد بقیه هم کنش‌های پیچیده‌ی ژنتیکی و محیط‌ زیستی است که از آن‌ها شناخت کافی نداریم.

به گفته دکتر کوپر ناک، شناخت پیوند بین این عوامل بسیار ضروری است و به کشف درمان‌های جدید و راهبردهای پیشگیری از این بیماری کمک می‌کند.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.