به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، صنعت برق اغلب کشورها تا دو دهه آخر قرن بیستم میلادی، با ساختار یکپارچه که وظیفه تولید، توزیع، انتقال و خدمات مشترکین را بر عهده داشت اداره میشد. در ساختار یکپارچه که ساختار سلسلهمراتبی یا سیستم انحصاری خوانده میشود، سیستمهای تولید، انتقال و توزیع به صورت تنظیم شده تحت قوانین دولتی به فعالیت میپردازند.
در ایران، همانند بسیاری از کشورها و با هدف نهایی افزایش بهرهوری، جلب مشارکت بخش خصوصی، تامین منابع لازم برای گسترش سرمایهگذاری متناسب با رشد مصرف در صنعت برق در دهه هفتاد شمسی آغاز شد.
در آبان ماه سال ۱۳۸۲ بازار برق ایران با دو هدف عمده شفافیت هزینهها و افزایش بهرهوری اقتصادی راهاندازی شد و از این تاریخ رقابت عمدهفروشی برق در کشور آغاز شده و بازار برق شکل گرفت. بازار برق سیستمی برای خرید و فروش برق با استفاده از شرایط عرضه و تقاضا به منظور تعیین قیمت برق است .
در این نشست که در تاریخ یکشنبه ۱۰ مرداد از ساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰ به صورت مجازی برگزار خواهد شد سیدعلی حسینی، حسین عبده تبریزی، داود منظور، محسن طرز طلب، علی نقوی، ابراهیم خوش گفتار، حمیدرضا صالحی، عیسی حسین پناه، محمد جعفری و آرش جالبی به نوبت به سخنرانی میپردازند.
همچنین همگام با برگزاری نشست، مرکز مالی ایران در راستای ارتقاء دانش مالی و آماده سازی افراد جهت فعالیت در مشاغل مالی، دوره کارشناس تحلیلگری صنعت و تجارت برق را طراحی و برگزار می کند تا دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه به طور کامل با این صنعت آشنا شوند و در ادامه با بررسی صورت های مالی، محاسبه سود و ارزشگذاری شرکت های این صنعت توانایی های لازم جهت تحلیل شرکت های این صنعت را بدست آورند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰