محمد احمدی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: در گذشته مشخص نبودن متولی سراب گیان باعث ایجاد مشکلاتی در ارائه خدمات رفاهی به گردشگران شده بود که همین امر موجبات نارضایتی گردشگران را فراهم کرده بود.
وی افزود: اوایل خردادماه امسال با دستور استاندار همدان مدیریت این سراب به سازمان همیاری شهرداریها در استان واگذار شد که این اقدام باعث شده تاکنون خدمات رفاهی و گردشگری خوبی توسط سازمان همیاری در سراب گیان به شهروندان و گردشگران ارائه شود و نواقص خدماتی و رفاهی این مرکز حل شده است.
احمدی تصریح کرد: تاکنون پنج سراب شاخص شهرستان نهاوند شامل سرابهای گیان، گاماسیاب، فارسبان، کنگاور کهنه و فارسبان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است که البته با پتانسیل غنی این شهرستان در حوزه سرابها، این شهرستان توانایی ثبت تعداد بیشتری از سرابهای خود در فهرست آثار ملی دارد.
وی ادامه داد: امسال طرح مطالعه گردشگری سراب کنگاور کهنه نیز آغاز شده و پیمانکار این پروژه اقدامات اولیه را انجام داده همچنین ۳۰۰ میلیون تومان برای تکمیل زیرساختهای سراب فارسبان در نظر گرفته شده است.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نهاوند یادآور شد: شرایط آب و هوایی مطلوب شهرستان نهاوند پتانسیل خوبی برای گردشگری در ایام سال دارد و در این راستا برای رفاه حال مسافران از سال گذشته تاکنون مجوز زیرساختهای گردشگری در حوزههای مختلف صادر شده است.
احمدی با اشاره به دریافت و مجوز گردشگری مجتمع گردشگری فارسبان، اضافه کرد: برای ساخت و تکمیل این مجتمع که در گذشته سفرهخانه بوده ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد.
به گفته وی، در میدان پانزده خرداد نهاوند یک هتل با ۴۰ میلیارد تومان در حال احداث است که پیشرفت فیزیکی این پروژه تاکنون ۹۰ درصد ارزیابی شده و به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
احمدی تأکید کرد: در راستای جذب گردشگران و رونق این صنعت در شهرستان از سال گذشته تاکنون شش مجوز احداث خانهمسافر صادر شده و از شهریورماه سال گذشته برای ارتقای صنعت گردشگری در شهرستان نهاوند پنج موافقت اصولی زیرساخت گردشگری صادر شده است.
وی در ادامه گفت: پروژه سفرهخانه سنتی نهاوند نیز که مجوز آن سال گذشته صادر شده بود، در حال تکمیل بوده و مراحل پایانی ساخت را طی میکند و پیمانکار پروژه رستوران بینراهی نرسیده به روستای قلعهقباد هم مراحل اولیه ساخت را آغاز کرده و برای تکمیل آن منتظر اعتبار و تسهیلات است.
وی در پایان با اشاره به صدور مجوز یک فقره دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در شهرستان، اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون دو خانه تاریخی فاطمی و آبایی در شهر نهاوند به ثبت ملی رسیده است و تعدادی خانه تاریخی هم به وزارت میراثفرهنگی معرفی شده که در صورت موافقت آنها هم ثبت خواهند شد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰