ولی تیموری به ایسنا گفت: این اعلام در اصل پاسخ وزارت بهداشت به مکاتبات و پیگیریهایی بوده که در چند ماه گذشته انجام گرفته و طی آن مصادیق تاسیسات گردشگری و فعالان این حوزه به آقای رئیسی معاون وزارت بهداشت ارسال شده بود.
علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا روز چهارشنبه ۱۰ شهریورماه اعلام کرد: مشاغلی مانند هتلداران و نانواییها حتی در شرایط قرمز کرونا مشغول به فعالیت بودهاند و برنامهریزی برای واکسیناسیون آنها انجام شده است. البته آغاز واکسیناسیون این مشاغل نیاز به ثبتنام در سامانه وزارت بهداشت و تعیین هویت افراد دارد تا از این طریق، واکسن مورد نیاز این گروه از مشاغل نیز تأمین شود.
معاون گردشگری نیز به ایسنا گفت: طی صحبتی که با آقای رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا داشتم، تایید کرد که علاوهبر هتلداران، همه فعالان و مشاغل مرتبط با گردشگری که قبلا مصادیق آن به وزارت بهداشت اعلام شده است، در ردیف این گروه جدید قرار گرفتهاند که پس از احراز هویت شغلی از طریق ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت و تایید از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، واکسیناسیون آنها در مهرماه آغاز میشود.
وزارت بهداشت تاکید کرده است افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام کنند.
در شرایطی که بسیاری از کشورها واکسیناسیون مشاغل گردشگری را در اولویت انجام دادهاند، در ایران نیز این مطالبه از ماهها پیش مطرح شده بود، اما با وجود جریان سفر در کشور، نسبت به این مطالبه توجهی نشان داده نشد. معاون گردشگری نیز اوایل مردادماه در نامهای خطاب به علیرضا رئیسی، معاون وزارت بهداشت و سخنگوی ستاد ملی کرونا درخواست کرده بود دستور عاجل درخصوص در اولویت قرار دادن افراد شاغل در تاسیسات گردشگری برای واکسیناسیون صادر شود.
در آن نامه یادآوری شده است: بحرانها و فجایع طبیعی پی در پی و از همه خطیرتر شیوع ویروس کرونا از سال ۱۳۹۸ موجب خسارات و لطمات جبرانناپذیری بر پیکره صنعت گردشگری به عنوان یکی از کسب و کارهای به شدت آسیبدیده از کرونا شده است. از آنجایی که مشاغل گردشگری بر اساس تصمیم کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در گروه یک رتبهبندی مشاغل قرار گرفته و به دلیل ضرورت فعالیت در شرایط خاص کرونایی از یکسو و ارتباط مستقیم با افراد مختلف مراجعهکننده از سوی دیگر، در معرض مستقیم ابتلا به این بیماری قرار دارند.
طبق آخرین آمار رسمی که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منتشر کرده صنعت گردشگری ایران در دوران کرونا (از اسفند ۹۸ تا پایان سال ۱۳۹۹) بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان متحمل خسارت شده و بیش از ۴۴ هزار نفر از نیروهای شاغل در آن بیکار شدهاند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰