وال‌استریت‌ ژورنال:لازم بود همان پایگاهی که در 400 مایلی چین و 500 مایلی ایران واقع شده ترک شود؟

به گزارش خبرآنلاین، وب‌سایت تحلیلی ایل‌جورناله ایتالیا نوشت:  تصمیم آمریکا مبنی بر خروج نیروها از افغانستان نشان دهندۀ تمایل این کشور برای خاتمۀ جنگی است که بیست سال پیش در قالب مبارزه علیه تروریسم آغاز شده بود و در طول زمان ویژگی های متفاوتی به خود گرفته است تا جایی که مورد غضب رأی دهندگان

کد خبر : 60828
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
وال‌استریت‌ ژورنال:لازم بود همان پایگاهی که در 400 مایلی چین و 500 مایلی ایران واقع شده ترک شود؟



به گزارش خبرآنلاین، وب‌سایت تحلیلی ایل‌جورناله ایتالیا نوشت:  تصمیم آمریکا مبنی بر خروج نیروها از افغانستان نشان دهندۀ تمایل این کشور برای خاتمۀ جنگی است که بیست سال پیش در قالب مبارزه علیه تروریسم آغاز شده بود و در طول زمان ویژگی های متفاوتی به خود گرفته است تا جایی که مورد غضب رأی دهندگان آمریکایی قرار گرفت.

جنگ علیه تروریسم که در واقع با توجه به این که طالبان شکست نخورده اند و گروه های دیگر اسلام گرا ممکن است فضای مانوری بیابند، نمی توان گفت که به پایان رسیده است. زیرا روشن است که آمریکا قادر نخواهد بود منطقه ای اینچنین حائز اهمیت را رها کند و آن را به دست دشمن راهبردی اش رها سازد.بنابراین روشن است که برای آمریکا لازم است که شبکه ای از منافع، متحدان و نیز پایگاه هایی تشکیل دهد که این امکان را فراهم آورد که به این عقب نشینی از افغانستان به مثابۀ تحولی در استقرار نیروها بنگرد و نه به یک رهاسازی میدان در مقابل دشمنان.

کم کم این پرسش و نیز نگرانی در درون پنتاگون مطرح می گردد. نیروی دریایی آمریکا دقیقاً به منظور پوشش دهی عقب نشینی از کشورهای آسیای میانه دستور استقرار ناو هواپیمابر رونالد ریگان در منطقۀ خلیج فارس را صادر نمود.

روزنامۀ وال استریت ژورنال در مقاله ای این پرسش را مطرح نمود که آیا از دست دادن پایگاه هوایی بگرام که یکی از مهم ترین قطب های راهبردی آمریکا در افغانستان و سراسر آسیای میانه به شمار می رفت، لازم بود؟ همان پایگاهی که در 400 مایلی غرب چین و 500 مایلی شرق ایران واقع شده است. از دست دادن آن به معنای از دست دادن امکان استقرار نیروهای هوایی در منطقه ای است که می تواند به زودی در آن جنگی درگیرد. این مسأله که آمریکا در فکر استفاده از ناوهای هواپیمابر در خلیج فارس یا ایجاد سامانه ای است که واشنگتن را به شرکای خود در آسیای میان متصل سازد، از این امر حکایت دارد.
در حال حاضر بعید است که در حال ساخت پایگاه هایی به مهمی و ابعاد پایگاه بگرام باشد. تنها  دو کشوری که ممکن است در این سامانه قرار گیرند ازبکستان یا تاجیکستان هستند که البته تمایل آنها به عدم درگیر شدن در جنگ ممکن است باعث کنارگرفتن آنها شود.

310 310



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.