هشدار به سازمان هواپیمایی در پی کنسلی و تأخیرهای مکرر پروازها-راهبرد معاصر
به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی خنجری بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور روز گذشته در نامهای به محمد محمدی بخش معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، نسبت به وضعیت تاخیرها و کنسلی متعدد پروازها هشدار داد و خواستار بازرسی منظم از نحوه عملکرد شرکتهای هواپیمایی و نمایندگان فروش
به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی خنجری بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی کل کشور روز گذشته در نامهای به محمد محمدی بخش معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، نسبت به وضعیت تاخیرها و کنسلی متعدد پروازها هشدار داد و خواستار بازرسی منظم از نحوه عملکرد شرکتهای هواپیمایی و نمایندگان فروش آنها شد.
وی در این نامه تصریح کرده است: برابر بررسیهای میدانی در فرودگاهها و رصد فروش بلیت در فضای مجازی در مسافرتهای هوایی مواردی از تضییع حقوق عامه؛ بازار سیاه، دلالی بلیت در ترمینال فرودگاهها، تأخیرهای پی در پی و کنسلیهای متعدد مشاهده میشود که باعث آسیب به مسافرین و تضییع حقوق آنان و ضررهای مادی و معنوی شده است.
خنجری به بازرسی بازرسان این سازمان در مورخ ۲۴ آبان ماه اشاره کرده و ادامه داده است: در این روز در ٧ مسیر پروازی از مبدأ تهران ۱۱ پرواز کنسل و برای ۱۴۰۲/۸/۲۵ نیز در ۴ مسیر پروازی تا زمان ابلاغ این هشدار ۷ پرواز کنسل شده است.
بازرس کل راه و شهرسازی سازمان بازرسی با بیان اینکه آمارهای موجود در شش ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نیز نشان از بی برنامهگی و یا عدم نظارت لازم بر شرکتهای هواپیمایی دارد، در این نامه به بیان تحلیلی از آمارها پرداخته است.
مطابق بررسیهای صورت گرفته پرواز و مسافر جابجا شده در پروازهای داخلی نشان از کاهش ۲ درصد نشست و برخاست و ۳ درصد جابجائی مسافر دارد. همچنین۲۶ درصد پروازها با تأخیر بالای ۳۰ دقیقه مواجه بوده و متوسط زمان تأخیر در پروازهای تأخیردار بالای ۹۰ دقیقه بوده است. از سوی دیگر بطور میانگین ۴۹ درصد مجوزهای پروازی اخذ شده توسط شرکتهای هواپیمایی کنسل شده است.
خنجری در پایان نامه آورده است: به منظور اصلاح و تمشیت امور و جلوگیری از ادامه تضییع حقوق عامه ضمن ابلاغ هشدار قانونی موضوع بند (ج) ماده (۱۱) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و ماده (۴۲) آیین نامه اجرایی قانون، نسبت به بازرسی منظم از نحوه عملکرد شرکتهای هواپیمایی و نمایندگان فروش آنها و نظارت بر برنامه ریزی پرواز، توزیع و فروش بلیت، همچنین رسیدگی به وضعیت مسافران پروازهای کنسلی و تأخیری طبق مقررات حقوق مسافر اقدام و در خصوص متخلفین و اشخاص گرداننده بازار سیاه ضمن معرفی به سازمان تعزیرات حکومتی و مراجع قضایی نتیجه اقدامات با قید تسریع ظرف یک هفته به این بازرسی امور منعکس نمایند؛ بنابراین گزارش، شرکتهای هواپیمایی کارون، ایران ایر، آسمان، وارش، کاسپین، آتا ایر، تابان، قشم ایر، چابهار ایر، ایرتور ۱۰ شرکت هواپیمایی هستند که در مهر ماه امسال به ترتیب بیشترین زمان تاخیر پروازی برای آنها ثبت شده است.
همچنین ترتیب آمار میانگین درصد پروازهای تاخیری در شش ماه اول امسال شامل شرکتهای هواپیمایی تابان، ساها، کیش ایر، کارون، چابهار، ایرتور، معراج، وارش، آسمان و ایران ایر است.
گفتنی است؛ احمد اسدیان معاون تولیدی سازمان بازرسی دوم آبان ماه در خصوص شرکتهای هواپیمایی که بیشترین تاخیر را در شهریور ماه داشتهاند، گفته بود: شرکتهای ایران ایر، کارون، وارش، آتا ایر، چابهار ایر، آسمان، اروان، کاسپین، زاگرس و قشم ایر به ترتیب بیشترین زمان تأخیر را در شهریور ماه امسال داشتهاند./ باشگاه خبرنگاران
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰