هشدار؛ این افراد بیشتر در خطر ابتلا به دیابت هستند

[ad_1] محققان دانشگاه کلمبیا نیویورک پی بردند کاهش خواب تنها به میزان ۹۰ دقیقه باعث افزایش مقاومت به انسولین در زنانی شد که خواب کافی داشتند. به گفته محققان، این یافته‌ها اولین یافته‌هایی است که نشان می‌دهد حتی یک کمبود خواب جزئی که به مدت شش هفته ادامه داشته باشد، می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت

کد خبر : 431001
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۹
هشدار؛ این افراد بیشتر در خطر ابتلا به دیابت هستند

[ad_1]

محققان دانشگاه کلمبیا نیویورک پی بردند کاهش خواب تنها به میزان ۹۰ دقیقه باعث افزایش مقاومت به انسولین در زنانی شد که خواب کافی داشتند.

به گفته محققان، این یافته‌ها اولین یافته‌هایی است که نشان می‌دهد حتی یک کمبود خواب جزئی که به مدت شش هفته ادامه داشته باشد، می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد.

«ماری پیر سنت اونگه»، سرپرست این پژوهش، می‌گوید: «زنان در طول عمر خود با تغییرات زیادی در عادات خواب خود به دلیل فرزندآوری، فرزند پروری و یائسگی مواجه می‌شوند.»

برای این مطالعه، محققان ۳۸ زن سالم را ثبت نام کردند که ۱۱ نفر از آنها یائسه شده بودند.

همه زنان به طور معمول هر شب حداقل هفت ساعت می‌خوابیدند. به گفته محققان، میزان خواب توصیه شده برای سلامتی مطلوب بین ۷ تا ۹ ساعت است.

از هر یک از زنان خواسته شد تا در دو مرحله مختلف مطالعه به ترتیب تصادفی شرکت کنند.

از زنان خواسته شد در یک مرحله خواب کافی و منظم خود را حفظ کنند، اما در مرحله دیگر از آنها خواسته شد که زمان خواب خود را یک ساعت و نیم به تأخیر بیاندازند و کل خواب خود را به حدود شش ساعت کاهش دهند. هر مرحله شش هفته به طول انجامید.

کاهش ۹۰ دقیقه خواب به مدت ۶ هفته سطح انسولین ناشتا را به طور کلی بیش از ۱۲ درصد و در میان زنان یائسه تا ۱۵ درصد افزایش داد.

مقاومت به انسولین به طور کلی تقریباً ۱۵ درصد و در میان زنان یائسه بیش از ۲۰ درصد افزایش یافت.

میانگین سطح قند خون برای همه شرکت‌کنندگان در طول مطالعه ثابت بود، اما محققان گفتند که تغییرات مقاومت به انسولین می‌تواند در درازمدت باعث افزایش آن شود.

اگرچه افزایش چربی شکم محرک اصلی مقاومت به انسولین است، اما محققان دریافتند که اثرات کاهش خواب بر مقاومت به انسولین با افزایش چربی ارتباطی ندارد.

محققان در مرحله بعدی بررسی خواهند کرد که آیا خواب بهتر می‌تواند کنترل قند خون و متابولیسم گلوکز را بهبود بخشد.

بیشتر بخوانید:

۵ ماده‌غذایی که سلامت کیسه صفرا را به خطر می‌اندازد

۴۷۲۳۶

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.