نگهداری درست از آجیل؛ اگر خریدید، خوب نگهداری کنید!

برترین‌ها: مغز‌ها مفیدند، چون سرشار از پروتئین و چربی‌های سالم‌اند. مغز‌ها طعم خوشایندی هم دارند که کمتر کسی پیدا می‌شود آن را نپسندد. اما اگر از آجیل درست نگهداری نکنید خیلی زود فاسد شده و بو و طعم بدی می‌گیرند و ضمنا دیگر مفید هم نخواهند بود. مغز‌ها و آجیل را می‌توانید با پوست یا

کد خبر : 17565
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۱
نگهداری درست از آجیل؛ اگر خریدید، خوب نگهداری کنید!


برترین‌ها: مغز‌ها مفیدند، چون سرشار از پروتئین و چربی‌های سالم‌اند. مغز‌ها طعم خوشایندی هم دارند که کمتر کسی پیدا می‌شود آن را نپسندد. اما اگر از آجیل درست نگهداری نکنید خیلی زود فاسد شده و بو و طعم بدی می‌گیرند و ضمنا دیگر مفید هم نخواهند بود.

مغز‌ها و آجیل را می‌توانید با پوست یا بدون پوست نگهداری کنید، اما اگر با پوست‌شان باشند مدت طولانی‌تری سالم می‌مانند. به هر حال چه ترجیح بدهید آجیل را با پوست آن نگه دارید و چه بدون پوست، باید آن‌ها را در ظرفی بریزید که هوا داخلش نشود تا سطح رطوبت‌شان در حد مطلوبی حفظ شود. حتی کیسه فریزر هم می‌تواند این کار را به خوبی انجام بدهد.

برا حفظ کیفیت آجیل، آن‌ها را دور از پیاز یا سایر خوراکی‌های بودار نگهداری کنید، چون به راحتی، بوی اطراف خود را می‌گیرند. آجیل با پوست را می‌توانید در دمای اتاق تا سه ماه نگهداری کنید. آجیل با پوست و بدون پوست نیز تا شش ماه در یخچال قابل نگهداری است و در فریزر هم تا یک سال و یا حتی بیشتر، خوب و باکیفیت می‌ماند. روی بسته‌های آجیل، تاریخ ذخیره سازی را بنویسید تا بدانید اول از کدام‌شان استفاده کنید.

نگهداری درست از آجیل؛ اگر خریدید، خوب نگهداری کنید!

اگر آجیل‌تان طعم ماندگی گرفت، آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهید تا طعم‌شان برگردد همچنین می‌توانید آن‌ها را در کاسه‌ی کوچکی به مدت یک تا دو دقیقه مایکروویو کنید. اما در مورد آجیل فاسد شده نمی‌توانید انتظار داشته باشید با این روش، سالم شود. وقتی چربی‌های موجود در مغز‌ها فاسد شوند، دیگر نمی‌شود کاری کرد.

چند نکته. آجیل بدون نمک طول عمر بیشتری نسبت به آجیل نمکی دارد.. مغز‌ها به صورت کامل و با پوست ماندگاری طولانی‌تری دارند.. بادام زمینی و گردو بیشتر مستعد فاسد شدن هستند.. مغز‌های خام سریع‌تر از مغز‌های برشته شده فاسد می‌شوند.. همیشه پیش از استفاده از مغز‌ها در پخت و پز، آن‌ها را بچشید و طعم‌شان را بررسی کنید.

منابع: thespruceeats, tropicalfoods



لینک منبع :
هوشمندنیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.