نگاهی به اشتباهات تاریخی شرکت اپل
برترین ها – سهیل بالینی: شرکت اپل که یکی از بزرگترین شرکتهای تولید موبایل، تبلت و لپتاپ جهان به حساب میآید بهتازگی دست به اقدامی عجیب و بیسابقه زده است. AirPower که قرار بود یک شارژر بیسیم برای آیفون و اپل واچ باشد، ۱۸ ماه بعد از معرفی، بهصورت کامل از لیست محصولات این شرکت
برترین ها – سهیل بالینی: شرکت اپل که یکی از بزرگترین شرکتهای تولید موبایل، تبلت و لپتاپ جهان به حساب میآید بهتازگی دست به اقدامی عجیب و بیسابقه زده است. AirPower که قرار بود یک شارژر بیسیم برای آیفون و اپل واچ باشد، ۱۸ ماه بعد از معرفی، بهصورت کامل از لیست محصولات این شرکت حذف شد.
در نظر داشته باشید که شرکت اپل محصولات خود را پس از بررسی و آزمایش زیاد به بازار ارائه میدهد و این محصولات معمولاً با کیفیتی بسیار بالا در اختیار کاربران قرار میگیرند. لغو شدن فروش یک محصول تأیید شده در تاریخ اپل کمسابقه است.
در واقع اپل که در دهه اخیر محصولات و اپلیکیشنهایی مانند آیپاد، آیفون، اپلواچ، مکبوک، آیتونز، فیستایم و آیمووی را در اختیار کاربران قرار داده، بهندرت دچار اشتباهاتی اینچنینی میشود. هرچند شرکتی با این عظمت هم در تاریخ خود دچار اشتباهاتی شده است که قصد داریم در این مقاله به آنها اشاره کنیم.
لغو تولید شارژر بیسیم ایرپاور اپل پیش از فروش نهایی (۲۰۱۹)
ایرپاور که در سال ۲۰۱۷ معرفی شد، قرار بود شارژری باشد که محصولات کوچک اپل مانند آیفون، ایرپاد و اپل واچ را بهصورت بیسیم شارژ کند. این پروژه جذاب به زمان فروش رسمی خود نرسید و اپل بعد از چندین ماه تلاش تصمیم گرفت تا ایرپاور را بهصورت رسمی لغو کند. مشکلات سختافزاری و عدم هماهنگی با دیگر محصولات اپل از دلایلی است که این شرکت تصمیم به لغو فروش ایرپاور گرفته است. البته به نظر میرسد نسخهای جدید از شارژر بیسیم اپل در ماههای آینده به بازار فناوری جهان معرفی شود.
مشکلات باتری در آیفون و مکبوک (۲۰۱۷)
در سال ۲۰۱۷ اپل اعتراف کرد که برای کاهش مصرف باتری در مدلهای قدیمیتر آیفون، سرعت پردازش و اجرای برنامهها را کاهش داده است. این موضوع مشکلات زیادی را برای شرکت اپل به وجود آورد و حتی شکایتهایی نیز از این شرکت روانه دادگاه شد. سرانجام اپل تصمیم گرفت تا تنها با دریافت مبلغ ۳۰ دلار، باتری محصولات مذکور را تعویض کند. تا پایان سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۱ میلیون باتری در تولیدات تلفن همراه این شرکت تعویض شده است.
البته این پایان مشکلات تولید باتری در شرکت اپل نبود. در طول این سالها همیشه از باتریهای خراب و حتی گاهی منفجرشده مکبوکها و پاوربوکها، اخباری به گوش میرسد که اعتبار این شرکت را خدشهدار کرده است.
خم شدن آیفون ۶ (۲۰۱۴)
تنها چند ساعت بعد از ارائه و فروش آیفون ۶ و ۶ پلاس، ویدیوهایی در فضای مجازی منتشر شد که حاکی بر کیفیت ساخت بسیار پایین این تلفن هوشمند بود. در ویدیو منتشرشده گوشی با یک فشار ساده خم میشد. اپل ادعا میکرد که این مشکل تنها در تعدادی از محصولات فروختهشده وجود دارد، اما با گذشت چندین سال از ارائه آیفون ۶، هنوز هم ویدیوهایی از این مشکل بزرگ در اینترنت منتشر میشود. اپل در آیفونهای بعدی تلاش کرد تا کیفیت ساخت محصولات خود را افزایش دهد، اما مشکل خم شدن هنوز هم در بسیاری از تولیدات این شرکت مشاهده میشود.
آهنگهای U۲ در گوشی آیفون (۲۰۱۴)
در سال ۲۰۱۴ اپل در اقدامی بسیار عجیب، آلبوم جدید گروه مشهور یو ۲ را بهصورت رایگان در گوشیهای کاربران آپلود کرد. این آپلود که با بهروزرسانی گوشی رخ میداد، بسیاری از کاربران آیفون را خشمگین کرد. کاربران شاکی بر این باور بودند که اپل با این کار به حریم خصوصی آنها قدم گذاشته و این موضوع اثبات میکند که اطلاعات کاربران از امنیت کافی برخوردار نیست. از سوی دیگر موسیقیدانان نیز اعتراض خود را به ارائه رایگان آلبوم اعلام کردند.
آنها بر این باور بودند که عدم فروش آلبوم یک گروه بزرگ، به فروش دیگر آلبومها ضرر خواهد زد. در پایان اپل تصمیم گرفت تا با ارائه یک آپدیت جدید، از این تصمیم جنجالی کوتاه بیاید و آلبوم گروه یو ۲ دیگر بهصورت خودکار در گوشیهای کاربران آپلود نشد.
مشکلات نرمافزاری در نقشههای اختصاصی شرکت اپل (۲۰۱۲)
نقشه و مسیریاب اختصاصی شرکت اپل با نام Apple Maps در سال ۲۰۱۲ معرفی شد تا جایگزین نقشه گوگل در محصولات این شرکت شود. مسیریاب اپل که اولین تصمیم رسمی تیم کوک بعد از مرگ استیو جابز بود، مشکلات زیادی را برای کاربران و البته این شرکت به وجود آورد. دقت پایین نقشهها، مسیریابی و ناوبری بسیار ضعیف و تصاویر بیکیفیت باعث شد تا بسیاری شرکت اپل را برای ارائه چنین محصولی سرزنش کنند. تیم کوک بعدها برای تصمیم ارائه زودهنگام این برنامه از کاربران عذرخواهی کرد.
مشکلات آنتن دهی در آیفون ۴ (۲۰۱۰)
آیفون ۴ از زیباترین تولیدات شرکت اپل بهحساب میآمد که خیلی زود به فروش حداکثری رسید. البته این طراحی جدید برای اپل بیدردسر نبود. استفاده از بدنه استیل و قرار دادن آنتن گوشی در زیر این قسمت فلزی باعث شده بود تا مشکلاتی برای آنتن دهی آیفون ۴ پیش بیاید. اپل بسیاری از گوشی آیفون ۴ را تعویض کرد و البته تعداد زیادی از کاربران نیز محصول خریداریشده را به این شرکت بازگرداندند. جایگاه آنتن در طراحی این گوشی بهصورتی بود که با قرارگرفتن دست در قسمتهایی از گوشی، آنتن دهی دچار مشکل میشد. این اشتباه بزرگ در تاریخ تولید تلفنهای همراه بیسابقه است.
تلاش نافرجام اپل در ساخت یک شبکه اجتماعی (۲۰۱۰)
پینگ قرار بود یک شبکه اجتماعی موسیقی محور برای ارتباط دوستان، آشنایان و هنرمندان باشد. پینگ در نسخه اولیه، از فیسبوک بهعنوان هسته اصلی خود استفاده میکرد، اما با ارائه رسمی، فیسبوک بهصورت کامل از این شبکه اجتماعی حذف شد. این تصمیم اشتباه باعث شد تا کاربران بسیار کمی در این شبکه اجتماعی عضو شوند. البته ماهیت شبکه اجتماعی پینگ هم جذابیتی خاصی برای کاربران نداشت.
موبایلمی؛ نسخه اولیه آیکلاد (۲۰۰۸)
در سال ۲۰۰۸ اپل یک مجموعه نرمافزار را با نام موبایلمی به دنیای فناوری معرفی کرد. در این مجموعه ۹۹ دلاری، کاربران به گروهی از نرمافزارهای شخصی، اداری و حتی طراحی دسترسی داشتند. هرچند ایده موبایلمی، ایدهای جذاب بود، اما مشکلات طراحی باعث شد تا بسیاری از کاربران در مرحله ثبتنام و ورود به برنامه دچار مشکل شوند. این سرویس هیچوقت نتوانست مشکلات اولیه خود را پشت سر بگذارد و چند سال بعد با سرویس مشهور آیکلاد جایگزین شد.
استریو خانگی گرانقیمت اپل (۲۰۰۶)
در سال ۲۰۰۶ اپل یک سیستم پخشکننده موسیقی خانگی را با نام iPod Hi-Fi در لیست محصولات خود قرار داد. این استریو خانگی از رادیو بهره نمیبرد و تنها میتوانست با استفاده از آیپاد به پخش موسیقی بپردازد. کنترل ضعیف و قیمت ۳۵۰ دلاری این محصول باعث شد تا کمتر کاربری آیپاد هایفای را تهیه کند. در زمان ارائه آیپاد هایفای شما میتوانستید تنها با پرداخت ۸۰ دلار، محصولی مشابه از شرکت سونی را تهیه کنید.
مکینتاش ۷۵۰۰ دلاری (۱۹۹۷)
در سال ۱۹۹۷ اپل یک نسخه از مکینتاش خود را در جشن ۲۰ سالگی این شرکت به بازار ارائه کرد. این رایانه از یک السیدی، رادیو، تلویزیون، سیدیرام و دیگر امکانات جذاب در زمان خود بهره میبرد. بااینحال قیمت ۷۵۰۰ دلاری این کامپیوتر باعث شد تا کمتر کاربری به خرید آن اقدام کند. اپل سال بعد قیمت این محصول را تا ۱۹۹۵ دلار کاهش داد تا کامپیوترهای ساختهشده را بفروشد. با گذشت نزدیک به ۲۰ سال هنوز هم اپل در قیمتگذاری بسیاری از محصولات خود دچار اشتباه میشود. آیفون ایکس نمونهای از این محصولات است که با قیمتگذاری نادرست، در فروش با مشکلاتی روبرو شد.
کنسول بازی پیپین (۱۹۹۶)
در سال ۱۹۹۶ اپل تصمیم گرفت تا یک کنسول خانگی بازی و اینترنت را به بازار معرفی کند. این کنسول قصد داشت تا در کنار تلویزیون، به مرکز صوتی و تصویری خانه کاربران تبدیل شود. عدم پشتیبانی از بازیهای مشهور، فایلهای ویدیویی پراستفاده و مشکلات کار با اینترنت در تلویزیون باعث شد تا یک سال بعد این کنسول از لیست محصولات اپل خارج شود. این آخرین تلاش اپل برای ورود به دنیای کنسولهای بازی بود.
سیستمعامل کاپلند (۱۹۹۴)
در میانههای دهه نود سیستمعامل مکینتاش اپل به یک سیستم کهنه تبدیل شده بود. اپل تصمیم داشت تا با ارائه یک سیستمعامل جدید به جنگ ویندوز شرکت مایکروسافت برود. این سیستمعامل که کاپلند نام داشت، در زمان خود یک سیستمعامل پیشرو به حساب میآمد. حتی اجرای برنامههای ویندوز نیز در کاپلند پیشبینی شده بود. بااینحال شرکت اپل هیچگاه نتوانست نسخهای آماده از کاپلند را در اختیار کاربران قرار دهد.
ناتوانی شرکت اپل در تولید یک سیستمعامل جدید به یکی از بزرگترین شکستها در تاریخ طولانی این شرکت تبدیلشده است. در پایان اپل تصمیم گرفت تا به جای تولید یک سیستمعامل جدید، مکینتاش را بهروزرسانی و گسترش دهد.
اپل نیوتن (۱۹۹۳)
نیوتن تلاش نافرجام شرکت اپل برای بهدست گرفتن بازار پیدیایها بود. این دستگاه بسیاری از امکانات اولیه آیپدهای امروزی را در خود جای داده بود. هرچند قیمت بسیار بالا در کنار مشکلات نرمافزاری و سختافزاری باعث شد تا این گجت به یکی از بدترین محصولات سال ۱۹۹۳ تبدیل شود، اما میتوان اپل نیوتن را پایهگذار بسیاری از محصولات جدیدتر شرکت اپل دانست. پس از بازگشت استیو جابز به اپل، نیوتن از لیست محصولات شرکت خارج شد. جابز بعدها ادعا کرد که ایده آیپد از روی اپل نیوتن شکل گرفته است.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :آیفون ، اپل ، اشتباهات اپل ، شارژر آیفون ، شرکت اپل ، مکینتاش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰