به گزارش ایسنا، نمایشگاهی از آثار، کتابها، صنایع دستی و جاذبههای گردشگری با حضور کشورهایی چون ایران، ترکمنستان، هند، بلاروس، ازبکستان، صربستان، قرقیزستان و پرتغال در محل کتابخانه آکادمی ملی شهر آستانه، پایتخت قزاقستان برگزار شد. در این رویداد، هر یک از کشورهای شرکتکننده غرفهای از آثار و صنایع دستی کشور خود را به نمایش گذاشتند.
ایران نیز با برپایی غرفهای از صنایع دستی و کتابهای معرفی و آشنایی با ایران و جاذبههای گردشگری در این رویداد حضور داشت. در این برنامه، سفیران بعضی از کشورها به طور مختصر به مساله گردشگری و روابط گردشگری میان کشور خود و قزاقستان پرداختند.
علیاکبر طالبیمتین، رایزن فرهنگی ایران در قزاقستان با اشاره به مورد توجه قرار دادن اشتراکات دو کشور ایران و قزاقستان، بر لزوم پرداختن و اهتمام بیشتر به صنعت گردشگری میان دو کشور تأکید کرد.
او با بیان اینکه هر دو کشور جاذبههای دیدنی فراوان دارند اما با وجود همه تلاشها، مردم دو کشور آنگونه که شایسته است هنوز شناخت درست و کافی از یکدیگر و از جاذبههای دیدنی دو کشور ندارند، مسئله لغو روادید گردشگری میان دو کشور را بار دیگر متذکر شد و آن را فرصتی مناسب برای شهروندان هر دو کشور دانست تا برای مقاصد آینده گردشگری خود از قزاقستان به ایران و بالعکس برنامهریزی کنند.
رایزن فرهنگی ایران یکی از موارد رشد صنعت گردشگری میان دو کشور را برگزاری تورهای گردشگری عنوان کرد و گفت: در سال گذشته نخستین تور گردشگری از شهر آکتائو به ایران و بالعکس راهاندازی شد که به گفته نماینده یکی از شرکتهای هواپیمایی ایران و برگزارکننده این تور، موفقیتآمیز ارزیابی شده و تعداد گردشگران ایرانی به این شهر قابلتوجه بوده است. رایزن فرهنگی ایران لزوم تداوم همکاریها میان وزارت گردشگری و ورزش قزاقستان با وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران را مورد تأکید قرار داد.
طالبیمتین با مورد توجه قرار دادن جاذبههای گردشگری و تنوع بزرگ آن در ایران، اعم از مکانهای تاریخی و آثار باستانی، صنایع هنری و دستی، موسیقی، انواع غذاهای سنتی ایرانی، جاذبههای طبیعی و موارد بسیار دیگر که میتواند هر گردشگری را با هر ذایقهای جذب کند، مردم قزاقستان و دیگر کشورهای حاضر در این رویداد را به سفر به ایران و بازدید از شهرهای مختلف کشور دعوت کرد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰