نخست‌وزیر پوپولیست اسلوونی با یک رقابت انتخاباتی نزدیک در برابر حزب طرفدار محیط زیست مواجه است

لیوبلیانا (رویترز) – یانز یانسا، نخست وزیر اسلوونی امیدوار است انتقاد از سابقه خود در زمینه دموکراسی و آزادی رسانه ها را از بین ببرد تا برای چهارمین دوره انتخابات پارلمانی در این ایالت کوچک آلپ در روز یکشنبه برنده شود. این پوپولیست 63 ساله بر اساس وعده هایی مبنی بر بهبود اقتصاد و تامین

کد خبر : 197497
تاریخ انتشار : یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۴:۲۳
نخست‌وزیر پوپولیست اسلوونی با یک رقابت انتخاباتی نزدیک در برابر حزب طرفدار محیط زیست مواجه است


لیوبلیانا (رویترز) – یانز یانسا، نخست وزیر اسلوونی امیدوار است انتقاد از سابقه خود در زمینه دموکراسی و آزادی رسانه ها را از بین ببرد تا برای چهارمین دوره انتخابات پارلمانی در این ایالت کوچک آلپ در روز یکشنبه برنده شود.

این پوپولیست 63 ساله بر اساس وعده هایی مبنی بر بهبود اقتصاد و تامین امنیت انرژی در جمهوری یوگسلاوی سابق با حدود 2 میلیون نفر که اکنون عضو اتحادیه اروپا و ائتلاف نظامی ناتو است، کارزار انتخاباتی کرده است.

اما جانسا، از تحسین‌کنندگان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و متحد ویکتور اوربان، نخست‌وزیر ملی‌گرا مجارستان، بر سر آزادی رسانه‌ها با بروکسل درگیر شده است و مخالفان او را به تضعیف استانداردهای دموکراتیک متهم می‌کنند.

جانسا این اتهامات را رد می‌کند، اما احتمالاً رقابت نزدیکی بین حزب راست میانه دموکراتیک اسلوونی و جنبش آزادی که خواهان سرمایه‌گذاری بیشتر در انرژی‌های تجدیدپذیر و شفافیت بیشتر در نهادهای دولتی است، وجود دارد.

یک نظرسنجی که روز جمعه توسط آژانس نظرسنجی Ninamedia منتشر شد، نهضت آزادی را 27.7 درصد و SDS جانسا را ​​24 درصد نشان داد.

هر کسی که برنده شود باید شرکای ائتلافی را برای تشکیل دولت جدید تضمین کند. دو حزب اصلی چپ‌گرا حضور در ائتلافی به رهبری SDS را رد کرده‌اند.

رئیس جمهور بوروت پاهور پس از رای گیری زودهنگام گفت: “هر رای مهم و با ارزش است.” وضعیت اروپا و سراسر جهان در پی همه‌گیری و جنگ در اوکراین به این معنی است که در سال‌های آینده فقط با مشکلات معمول روزمره مواجه نخواهیم شد.

حدود 1.7 میلیون رای دهنده واجد شرایط رای دادن از ساعت 8 صبح (0600 GMT) هستند و مراکز رای گیری در ساعت 7 بعد از ظهر بسته خواهند شد.

بازدید از کیو

جانسا که از سال 2004 تا 2008، از سال 2012 تا 2013 و از سال 2020 تاکنون به عنوان نخست وزیر خدمت کرده است، مدافع سرسخت گسترش اتحادیه اروپا، از جمله عضویت اوکراین است.

او یکی از اولین رهبران اتحادیه اروپا بود که پس از تهاجم روسیه در 24 فوریه از اوکراین بازدید کرد و با کیف همبستگی خود را نشان داد و قول داده است که وابستگی اسلوونی به واردات گاز روسیه را کاهش دهد.

جانسا می‌گوید که او اقتصاد را به خوبی مدیریت کرده است و امیدوار است از اقداماتی که برای کاهش اثرات اقتصادی همه‌گیری کووید-19، از جمله پرداخت‌ها به بازنشستگان فقیرتر، اجرا شده است، بهره‌مند شود.

نهضت آزادی توسط رابرت گلوب، یکی از مدیران سابق یک شرکت دولتی انرژی رهبری می شود. این کشور از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه به دلیل جنگ در اوکراین حمایت می‌کند، اما جانسا را ​​متهم می‌کند که به دنبال بهره‌برداری از جنگ برای منافع سیاسی خود است، اتهامی که جانسا آن را رد می‌کند.

(گزارش توسط Katja Lihtenvalner، ویرایش توسط Timothy Heritage)



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.