دکتر حسین فرشیدی درباره آخرین وضعیت کرونا و آنفلوآنزا در کشور، گفت: در هفته گذشته طبق آمار کرونا تنها یک فوتی ناشی از کووید ۱۹ در کشور داشتیم و تقریبا در اکثر استانها هم رنگ آبی نقشه کرونایی را شاهدیم. بر این اساس موارد زیر حدی است که تنشی برایمان ایجاد کند.
وی افزود: اگرچه مساله مهم این است که وقتی آمار را به این صورت ارائه میکنیم، برای همه اینطور تداعی میشود که کرونا دیگر تمام شده است. این در حالی است که باید به اطرافمان هم نگاه کنیم. وضعیت ابتلا و مرگومیر در برخی کشورهایی که آمارهای بسیار سنگینی ظرف هفت یا هشت ماه گذشته داشتند، بهبود یافت، اما مجددا در حال حاضر آمارهایشان بالا رفته است؛ این موضوع هم در سطح آسیا و هم در سطح اروپا و … دیده میشود. در کشورهایی مانند ژاپن، چین و … آمارهای بسیار بالایی گزارش شده است. در یک هفته گذشته ژاپن بالای ۶۰۰ هزار مورد مثبت کرونا داشت. در عین حال میزان مرگومیر در کشورهایی مانند انگلستان، اسپانیا، آمریکا و … نیز بالا رفته و بالای ۱۵۰ نفر در هفته است.
فرشیدی تاکید کرد: بنابراین اگرچه در حال حاضر خدا را شکر وضعیت کرونا در کشور خوب است و در یکی دو هفته گذشته، شاید بهترین شرایط را در مدت سه ساله شیوع کرونا داشتیم و امیدواریم که به همین صورت ادامه یابد، اما نکته مهم این است که بدانیم کرونا تمام نشده و اگر مقداری بی دقتی کنیم، ممکن است سراغ ما هم بیاید.
فرشیدی درباره احتمال افزایش موارد کرونا در زمستان نیز تاکید کرد: باتوجه به افزایش موارد کرونا در کشورهای اروپایی و آسیایی، احتمال افزایش موارد در کشور ما هم وجود دارد.
وی درباره وضعیت آنفلوآنزا در کشور نیز گفت: در حال حاضر موج آنفلوآنزا در حال فروکش کردن است و وضعیت بیمارستانهای ما این موضوع را نشان میدهد. به طوری که آمارهای بیمارستانی ما کاهش شیوع را نشان میدهد. دو هفته قبل آمار آنفلوآنزا افزایش بسیار شدیدی را داشت، اما ظرف دو هفته کاهش خوبی حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد در سطح بیمارستانها میبینیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: باید توجه کرد که علائم بسیاری از بیماریهای ویروسی، شبیه هم است و عمده آنها در سال گذشته تحت عنوان کووید شناخته میشدند، حالا که کووید کاهش یافته، سایر بیماریهای ویروسی هم خودشان را نشان میدهند و در عین حال آزمایشات هم به تشخیص این بیماریها از یکدیگر کمک میکند.
بیشتر بخوانید:
271 35
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰