موبایل از ۱ تا ۳میلیون تومان، چی بخریم؟
وبسایت آیتیرسان: زندگی در دنیای امروز به طرز شگفتآوری با دنیای فناوری گره خورده و به سختی میشود کسی را پیدا کرد که حداقل بخشی از امورات خود را با گوشی موبایل انجام ندهد. با وجود برندهای و نمونههای مختلف در بازار خرید یک گوشی موبایل که متناسب با نیازهای روزمره ما باشد و از
وبسایت آیتیرسان: زندگی در دنیای امروز به طرز شگفتآوری با دنیای فناوری گره خورده و به سختی میشود کسی را پیدا کرد که حداقل بخشی از امورات خود را با گوشی موبایل انجام ندهد. با وجود برندهای و نمونههای مختلف در بازار خرید یک گوشی موبایل که متناسب با نیازهای روزمره ما باشد و از قیمتی مناسب برخوردار باشد به عملی طاقت فرسا تبدیل شده است.
در این مطلب تصمیم گرفتهایم که تا مقالاتی چهارگانه را به منظور راهنمای جامع خرید گوشی موبایل در بازههای قیمتی مشخص برای شما همراهان منتشر کنیم تا به آسانی بتوانید گوشی متناسب با خودتان را تهیه کنید و با بهترینهای موجود در بازار آشنا شوید.
در بازه قیمتی ۱ تا ۳ میلیون تومان اکثرا محصولات پایینردهای قرار دارند که در سالهای اخیر پیشرفتهای بسیاری به خود دیده و شرکتهای سازنده بهنوعی آنها را بهروزتر از همیشه روانه بازار نمودهاند.
مدلهای معرفی شده نه تنها هنگام استفاده روزانه مشکلی برای کاربر ایجاد نمیکنند بلکه نمونههای گرانتر معرفی شده در این رنج قیمتی قادر هستند، اغلب بازیهای پرطرفدار را اجرا و خریداران را بیش از پیش از انتخابشان راضی نمایند.
۱. نوکیا ۲.۲
گوشی نوکیا ۲.۲ ارزانترین گزینه موجود در این لیست بوده که از نمایشگر ۵.۷۱ اینچی بهره میبرد که به خاطر پردازنده ضعیف و چهار هستهای MT ۶۷۶۱ مدیاتک و باتری ۳۰۰۰ میلیآمپری عمر باتری بسیار مناسبی را برای خریداران به ارمغان خواهد آورد.
این دستگاه دوربین اصلی ۱۳ و دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی دارد که البته نباید انتظار ثبت تصاویر حرفهای از آن داشته باشید. نوکیا ۲.۲ در دو مدل ۲ یا ۳ گیگابایت رم عرضه میشود که به ترتیب دارای ۱۶ و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی هستند و توصیه ما خرید مدل دارای حافظه رم بیشتر است چراکه عملکرد روانتری از خود به نمایش گذاشته و خبری از لگ نیست.
این دستگاه انتخاب مناسب برای کسانی است که قصد دارند با صرف کمترین هزینه، یک گوشی اندرویدی با عملکرد قابل قبول خریداری کنند و قصد انجام بازیهای سنگین مثل: پابجی و… را ندارند.
میانگین قیمت: یک میلیون و هفتصد هزار تومان
۲. سامسونگ گلکسی A ۱۰ s
با عبور از شرکت فنلاندی به کهکشان نام آشنای کرهایها میرسم که محصولات متعددی را در بازه ۱ تا ۳ میلیون تومان در ویترین فروشگاهها قرار دادهاند، اما A ۱۰ s یکی از مناسبترین گزینههاست. این گوشی موبایل کمی از همتای خود یعنی A ۱۰ گرانتر بوده، ولی امکانات قابل توجهی مثل دو سنسور دوربین اصلی ۱۳ و ۲ و لنز سلفی ۸ مگاپیکسلی، حسگر اثر انگشت در پشت گوشی و باتری حجیم ۴۰۰۰ میلیآمپری دارد.
این محصول از رم ۲ و حافظه ۳۲ گیگابایتی استفاده میکند که قادر است اندروید ۹ را بدون لگ و کندی در استفادههای روزمره اجرا نماید. از دیگر نکات مثبت این اسمارتفون میتوان به عمر باتری عالی و نمایشگر بزرگ ۶.۲ اینچی با طراحی U شکل اشاره نمود.
میانگین قیمت: دو میلیون و چهارصد هزار تومان
۳. شیائومی ردمی ۸ A
سری ردمی همیشه جزو گوشیهای پرطرفدار و محبوب شرکت شیائومی محسوب میگردد که علاوهبر قیمت مناسب، امکانات قابل قبولی را هم به همراه دارد. ردمی ۸ A نیز از این قاعده مستثنی نیست و با داشتن لنز دوربین اصلی ۱۲ و سلفی ۸ مگاپیکسلی، نمایشگر ۶.۲ اینچی از نوع السیدی و ۲ یا ۳ گیگابایت رم به انتخاب کاربر گزینه ایدهآلی برای خریداران این محدوده قیمت به شمار میرود.
باید اضافه کرد که این محصول از تراشه اسنپدراگون ۴۳۹ و باتری عالی و حجیم ۵۰۰۰ میلیآمپری بهره میبرد که بدون تردید عمر باتری طولانیتری نسبت به دیگر گزینههای این لیست دارد. همچنین کاربر میتواند با استفاده از پورت USB تایپ C و شارژ سریع ۱۸ واتی، در زمان کمتری انرژی مورد نیاز دستگاه را تامین کند. ردمی ۸ A مشابه نمونههای پیشین از کارت حافظه میکرو اسدی نیز پشتیبانی میکند.
میانگین قیمت: دو میلیون و سیصد هزار تومان
باید عنوان کرد که یک مدل کمی پیشرفتهتر از ردمی ۸ A با نام ردمی ۸ در بازار وجود دارد که با توجه به قیمت دو میلیون و هشتصد هزار تومانی ارزش خرید پایینتری از ردمی ۸ A داشته چراکه تنها بهبودی که در آن مشاهده میشود حافظه رم ۴ گیگابایتی و استفاده از سنسور دوربین اصلی ۲ مگاپیکسلی در کنار همان دوربین ۱۲ مگاپیکسلی است که قبلتر بکار گرفته شده بود و این افزایش قیمت، چندان توجیه پذیر و به صرفه نیست.
۴. هواوی Y ۹، ۲۰۱۹ و Y ۹، ۲۰۱۹ prime
هرچند کمپانی هواوی با مشکلات عدیده تحریمهای آمریکا دست و پنجه نرم میکند، اما خب نباید از محصولات مناسب آن چشمپوشی نمود. این دستاورد هواوی با صفحه نمایش ۶.۵ اینچی و تنوع حافظه رم از ۳ تا ۶ گیگابایت در کنار حافظه داخلی ۳۲ تا ۱۲۸ گیگابایت یکی دیگر از بهترین گزینههای خرید است.
دو دوربین اصلی این دستگاه دارای دقتی ۱۳ و ۲ مگاپیکسلی هستند که سنسور دوم بهمنظور تشخیص عمق بکار گرفته شده است. پردازنده کایرین ۷۱۰ در کنار چیپست گرافیک Mali G ۵۱ نوید عملکردی قابل قبول را میدهد. ضمنا حسگر اثر انگشت در پشت دستگاه واقع شده و یک باتری ۴۰۰۰ میلیآمپری وظیفه تامین انرژی این گوشی موبایل را برعهده دارد.
تنها عیب این محصول را باید در نبودن سرویسهای گوگل و اجرا نشدن برخی برنامهها به خاطر عدم پشتیبانی از سرویسهای گوگل دانست.
میانگین قیمت: دو میلیون و هشتصد هزار تومان
مدل پرایم این اسمارتفون یعنی Y ۹، ۲۰۱۹ Prime نیز چند ماهی میشود که با افزایش قیمت ۴۰۰ هزار تومانی در بازار عرضه شده و از طراحی فوقالعاده زیبا و بدون ناچ که به کمک فناوری دوربین جهنده بدست آمده، استفاده میکند و یک سنسور اولترا واید ۸ مگاپیکسلی نیز در پشت گوشی اضافه شده است. همچنین باید افزود هواوی یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی در مدل پرایم قرار داده درحالیکه مدل معمولی دو لنز دوربین سلفی با رزولوشن ۲ و ۱۶ مگاپیکسل را در بریدگی ناچ، برای کاربران به ارمغان میآورد.
باید گفت در بررسیهای صورت گرفته این گوشی یکی از بهترین اسمارتفونهای اقتصادی معرفی شده که مجموعه قابلیتهای متعددی مثل: دوربین خوب، عملکرد روان، طراحی عالی و عمر باتری مناسب را به خریداران ارائه میکند.
۵. شیائومی ردمی نوت ۸
با وجود اینکه ردمی نوت ۸ کار سختی برای معرفی شدن بهعنوان جایگزین گوشی محبوب ردمی نوت ۷ داشت، اما شیائومی بهخوبی توانست این کار را انجام دهد و بار دیگر یک گوشی اقتصادی با امکانات فوقالعاده و عملکرد عالی رونمایی کند.
نمایشگر ۶ اینچی، تراشه اسنپدراگون ۶۵۵ و گرافیک آدرنو ۶۱۰، اثر انگشت و باتری ۴۰۰۰ میلیآمپری همگی بخشی (همراه با شارژ سریع ۱۸ واتی) از امکانات فوقالعاده این گوشی میانرده هستند.
ردمی نوت ۸ بهخوبی شما را در کارهای روزانه همراهی میکند و به دلیل سختافزار مناسب حتی قادر است بازیهای محبوب مانند: پابجی و کال آف دیوتی را با کیفیتی مناسب اجرا کند.
شرکت سازنده در بخش حافظه رم و فضای ذخیرهسازی دست کاربر را باز گذاشته و مدلهای متعددی ارایه کرده که البته مدل پایه با رم ۳ و حافظه ۳۲ گیگابایت نیز بسیار مناسب و با کیفیت بوده و برای اکثر خریداران نیازی به هزینه اضافی نیست.
البته مزایای ردمی نوت ۸ به همین جا ختم نمیشود و این دستگاه در زمینه دوربین علاوهبر لنز سلفی با دقت ۱۳ مگاپیکسل، حرفهای زیادی برای گفتن دارد، زیرا دوربین چهارگانه با ترکیب سنسورهای ۴۸ مگاپیکسلی واید، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید، ۲ مگاپیکسل ماکرو و بازهم ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق تجربهای عالی را به تشنگان عکاسی هدیه میدهد.
بدون شک در بازه قیمتی مورد نظر این محصول با اختلاف در صدر قرار میگیرد و بهترین انتخاب خواهد بود، البته اگر قصد پرداخت حداکثر هزینه را داشته باشید.
میانگین قیمت: سه میلیون و صد هزار تومان
در این رنج قیمتی مدلهای ارزشمند دیگری نیز هستند که در صورتی که هیچ یک از موارد لیست بالا مناسب شما نبود میتوانید سری به گوشی موبایل سامسونگ گلکسی A ۲۰ s بزنید این دستگاه نمایشگر ۶.۵ امولد اینچی و کیفیت دوربین متوسطی دارد، اما باتری و قدرت پردازشی مناسبی را نسبت به قیمتش در اختیارتان میگذارد.
مدل بعدی نوکیا ۶.۶ بوده که با ردمی نوت ۸ در یک رده قرار میگیرد و دوربین سه گانه با ترکیب واید، اولترا واید و تشخیص عمق به ترتیب رزولوشنهای۱۶، ۸ و ۵ مگاپیکسل دارند. تراشه دستگاه اسنپدراگون ۶۳۶ است که فقط کمی از دستاورد شیائومی ضعیفتر و با ۳ گیگابایت رم انتظار میرود بهطور کلی عملکرد مشابهی را ارائه دهد. برگ بعدی نوکیا در این رقابت قیمت پایینتر است که بدون تردید کاربران زیادی را برای خرید نوکیا ۶.۶ مشتاق خواهد کرد. نظر شما چیست؟ شما کدام گوشی را ترجیح میدهید؟
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :گجت ها ، گوشی ، گوشی موبایل ، موبایل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰