مهم ترین جاهای دیدنی ایروان که نباید از دست بدهید

پایتخت ارمنستان، شهر زیبای ایروان یکی از مقصدهای گردشگری خارجی است که اخیرا در بین مردم به‌خصوص ایرانیان، محبوبیت خاصی پیدا کرده است. نسخه اولیه این مقاله در تاریخ ۱۳۹۸/۰۱/۲۷ منتشر شده و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۷ به‌روزرسانی شده است. ایروان، پایتخت ارمنستان، یکی از شهرهای توریستی محبوب است که در سال‌های اخیر، روز‌به‌روز محبوب‌تر می‌شود.

کد خبر : 71521
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ تیر ۱۴۰۰ - ۷:۳۸
مهم ترین جاهای دیدنی ایروان که نباید از دست بدهید


پایتخت ارمنستان، شهر زیبای ایروان یکی از مقصدهای گردشگری خارجی است که اخیرا در بین مردم به‌خصوص ایرانیان، محبوبیت خاصی پیدا کرده است.

نسخه اولیه این مقاله در تاریخ ۱۳۹۸/۰۱/۲۷ منتشر شده و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۷ به‌روزرسانی شده است.

ایروان، پایتخت ارمنستان، یکی از شهرهای توریستی محبوب است که در سال‌های اخیر، روز‌به‌روز محبوب‌تر می‌شود. گردشگران زیادی از سراسر دنیا برای دیدن آثار تاریخی و فرهنگی این شهر به ارمنستان سفر می‌کنند. ایروان، بزرگ‌ترین شهر ارمنستان، جاذبه‌های متنوع و متعددی دارد. علاوه بر این، ایروان یکی از قدیمی‌ترین مناطق مسکونی دنیا است در نتیجه، طرفداران فرهنگ و تاریخ، بدون شک از سفر به این شهر و بازدید از جاذبه‌های متنوع آن لذت می‌برند. انواع موزه‌ها، پارک‌ها، آثار تاریخی و جاذبه‌های مدرن در این شهر وجود دارد که سلیقه‌های مختلف را در تور ارمنستان راضی می‌کند.

هزارپله یا کاسکاد

عکس‌ از وب‌سایت the culture trip

این هزارپله‌ زیبا در مرکز شهر ایروان قرار دارد. پر از تندیس‌ها و مجسمه‌های هنری و زیبا است. به زیبایی تمام گل‌آرایی شده است و تعدادی از بهترین کافه‌ها و رستوران‌های شهر در اطراف آن قرار دارد. برای اینکه چشم‌انداز زیبایی از شهر را تماشا کنید، از این پله‌ها بالا بروید. همچنین در همین محدوده مرکز هنری Cafesjian قرار دارد که در آن می‌توانید در مورد هنر بومی و هنرمندان محلی، چیزهای زیادی یاد بگیرید.

میدان آزادی

ساختمان های سفید و گردشگران در حال بازدید ایروان

عکس‌ از وب‌سایت the culture trip

میدان آزادی یکی از مهم‌ترین میدان‌های شهر و از جاهای دیدنی ارمنستان است که در منطقه‌ مرکزی ایروان قرار دارد. این میدان بخشی از مجموعه‌ اپرای ایروان است و بین دریاچه قو و پارک اپرا قرار دارد. این میدان با چهار خیابان اصلی شهر احاطه شده است.

بنای یادبود مام ارمنستان

مجسمه زن شمشیر به دست در ایروان

عکس‌ از وب‌سایت the culture trip

بنای یادبود مام ارمنستان تندیسی از یک زن و نمادی از ارمنستان است که در پارک پیروزی مشرف به پایتخت، قرار گرفته است. این بنا روی پایه‌ای قرار گرفته است و درمجموع ۵۱ متر ارتفاع دارد. این بای یادبود نمادی از صلح است و مثل یک حامی و حافظ ارمنستان، مشرف به پایتخت قرار دارد. هر سال در تاریخ ۹ مه، هزاران ارمنستانی به این یادبود سر می‌زنند تا یاد کشته شدگان ارمنستانی جنگ جهانی دوم را گرامی بدارند. مردم با ریختن گل پای این تندیس، از درگذشتگان یاد می‌کنند.

اگر به تاریخچه نظامی این کشور علاقه دارید، می‌توانید به موزه‌ای که در پای این تندیس قرار دارد یعنی موزه نظامی سر بزنید.

موزه اربونی

سنگ نگاشته های برفراز موزه اربونی ایروان

عکس‌ از وب‌سایت the culture trip

افتتاح این موزه در سال ۱۶۸۲ مصادف بود با دو هزار و هفتصد و پنجاهمین سالگرد این شهر. این موزه در پای تپه‌ای به نام Atin Berd قرار دارد. می‌توانید از موزه و قلعه قدیمی که موزه مشرف به آن قرار دارد، دیدن کنید. در واقع این قلعه مثل یک موزه روباز است. بیشتر بخش‌های این قلعه که متعلق به زمان اورارتوها است با آجر خام ساخته شده در حالی که قلعه با دیوارهایی بسیار محکم احاطه شده است. باستان‌شناسان مجموعه‌ای بزرگ از آثار قدیمی، ظرف‌های سفالی، اشیای روزمره، دستنبندهای برنز، دانه‌های عقیق و اشیای شیشه‌ای در این محدوده پیدا کرده‌اند.

موزه سرگئی پاراجانف

بنای سنگی موزه سرگئی پاراجانف ایروان

عکس‌ از وب‌سایت the culture trip

سرگئی پاراجانف کارگردان و هنرمندی ارمنی‌الاصل بود. خانه وی که امروزه به موزه تبدیل شده است، مجموعه‌ای از آثار وی را به نمایش می‌گذارد. این موزه در سال ۱۹۸۸ پایه‌گذاری شد. به‌دلیل مشکلات اقتصادی و اجتماعی و نیز زلزله سال ۱۹۸۸، این موزه بعد از مرگ وی در سال ۱۹۹۱ افتتاح شد.

این موزه یکی از مراکز فرهنگی پایتخت است و آن را به خاطر نمایشگاه‌های متعدد و آثار چاپ شده‌اش می‌شناسند. در این موزه حدود ۱۴۰۰ شی باقی مانده از این هنرمند از جمله جوایز، پوسترهای اصلی فیلم‌ها، فیلمنامه‌های منتشر نشده و سایر آثار هنری‌اش نگهداری می‌شود.

موزه نسل‌کشی ارامنه

بنای یادبود و شعله شمع یادبود در موزه نسل کشی ایروان

عکس‌ از وب‌سایت the culture trip

همان طور که از اسم این موزه پیدا است، این موزه به رویداد نسل‌کشی ارامنه توسط دولت عثمانی در سال ۱۹۱۵ اختصاص یافته است. در جریان این رویداد، ۱٫۵ میلیون ارمنی در طول جنگ جهانی اول و بعد از آن در دو مرحله، کشته شدند.

در این موزه با تاریخچه این رویداد، تاریخچه دوران قبل از نسل کشی آشنا می‌شوید و گزارش‌ها و مصاحبه‌ها و فیلم‌هایی از بازماندگان نسل‌کشی را مشاهده می‌کنید.

مسجد آبی ایروان

کاشی کاری های آبی و در مسجد آبی ایروان

عکس‌ از وب‌سایت the culture trip

این مسجد آبی زیبا یک مسجد متعلق به شیعیان است که در قرن هجدهم ساخته شده است. این مسجد مثل سایر اماکن مذهبی در دوران شوروی، فعالیت خود را متوقف کرده بود. بعد از اینکه ارمنی‌ها استقلال خود را به دست آوردند، این مسجد با حمایت دولت ایران بازسازی شد.

مسجد آبی تنها مسجد در کل ارمنستان است و معماری خیره‌کننده و جذابی دارد. طراحی‌های رنگارنگ، فضای داخلی و خارجی مسجد را مزین کرده است. گنبد زیبای این مسجد، از فواصل دور، توجه رهگذران را جلب می‌کند.

موزه تاریخ ارمنستان

استخر و آبنما در مقابل موزه تاریخ ایروان

عکس‌ از وب‌سایت the culture trip

علاقه‌مندان به تاریخ بدون تردید از تماشای این موزه لذت خواهند برد. این موزه بخش‌های مختلفی از جمله قوم‌نگاری، باستان‌شناسی و تاریخ مدرن دارد. مجموعه‌ای از بیش از ۴۰۰ هزار شی تاریخی در این موزه نگهداری می‌شود. مجموعه‌ای بزرگ از اشیای برنزی متعلق به قرون دوم و سوم پیش از میلاد در این موزه به معرض نمایش گذاشته شده است که بازدید از آن‌ها خالی از لطف نیست. اگر شما نیز تجربه سفر به کشور ارمنستان را دارید، آن را با ما و سایر کاربران کجارو به اشتراک بگذارید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.