مهمون سر زده داری؟ این کیک بدون شیر را بپز تا همه انگشت به دهن بمونن!

ساده ترین و خوشمزه ترین کیک دنیا کیک بدون شیر اسفنجی و پف‌دار است. این کیک در کمترین زمان ممکن و با ساده ترین مواد تهیه می شود و می توانید از یک مهمان سرزده به خوبی پذیرایی کنید. می گویید نه؟ پس امتحان کنید. ما طرز تهیه کیک بدون شیر را به شما آموزش

کد خبر : 467818
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۳۰
مهمون سر زده داری؟ این کیک بدون شیر را بپز تا همه انگشت به دهن بمونن!


ساده ترین و خوشمزه ترین کیک دنیا کیک بدون شیر اسفنجی و پف‌دار است. این کیک در کمترین زمان ممکن و با ساده ترین مواد تهیه می شود و می توانید از یک مهمان سرزده به خوبی پذیرایی کنید. می گویید نه؟ پس امتحان کنید. ما طرز تهیه کیک بدون شیر را به شما آموزش می دهیم. پس آستین بالا بزنید و مو به مو به جزئیات پخت کیک بدون شیر اسفنجی عمل کنید و طعم آن را بچشید. خوشتان خواهد آمد!

مواد لازم:

  • آرد  2 پیمانه سر پر
  • تخم مرغ 6 عدد
  • پودر قند 2 پیمانه
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • آب جوش نصف پیمانه
  • نمک مقدار کمی
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک بدون شیر اسفنجی و پف‌دار

طرز تهیه کیک بدون شیر اسفنجی و پفدار

  • موقع پخت کیک بدون شیر پف‌دار و اسفنجی ابتدا نیم ساعت قبل همه مواد را خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
  •  زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید و در 2 ظرف جداگانه بریزید. حالا با یک همزن برقی سفیده ها را هم بزنید. بعد نصف پودر قند را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا سفید تخم مرغ کامل سفت شود و وقتی ظرف را بر می گردانید، نریزد. در این قسمت ظرف سفیده همزده را درون یخچال قرار دهید تا آب نیندازد.
  •  آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و چند بار الک کنید. سپس مقداری نمک هم اضافه کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید.
  • بعد زرده های تخم مرغ را هم بزنید، روی آن وانیل و پودر قند بریزید و با دور متوسط همزن برقی، شروع به ترکیب مواد کنید. تا زمانی که رنگ زرده ها کرمی نشده، به همزدن ادامه دهید.
  • حالا در چند نوبت آب جوش را به زرده ها اضافه کنید و سرعت همزن را بالا ببرید تا زرده ها پخته و سفت نشوند.
  • نوبت مواد خشک است، آرد الک شده را کم کم به زرده همزده اضافه کنید و با لیسک در یک جهت شروع به ترکیب مایه کرمی و آرد کنید. وقتی خوب مخلوط شدند، سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و کم کم به مواد اضافه کنید و به آرامی شروع کنید به مخلوط کردن. لزومی ندارد خیلی هم بزنید همین که با لیسک مخلوط کنید، کافیست.
  • مرحله آخر رسید: مایه کیک آماده است. کف و دیواره های قالب را با روغن چرب کنید و مقداری آرد روی آن بریزید تا کیک به قالب نچسبد. همچنین می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید. حالا مواد کیک را درون آن بریزید و سطح آن را صاف کنید.
  • چند بار قالب را تکان دهید و به میز کار بزنید تا هوای موجود در کیک خارج شود. حالا فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را درون فر قرار دهید. 35 تا 40 دقیقه صبر کنید.
  • در نهایت کیک را از فر خارج کنید و کنار چای برای مهمان تان سرو کنید. نوش جان!



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.