مهاجرت رشته حقوق بین الملل
وقتی دانشجویی وارد دانشگاه شده و آغاز به تحصیلات عالی میکند، مشتاق است که بداند شرایط رشتهی او، در جهان و سایر کشورها چگونه است؟ به خصوص وقتی که رشته در مورد مسائل بین المللی باشد. مثلا حقوق بینالملل. رشتهی تحصیلی موضوع مهمی برای اغلب کسانی است که قصد مهاجرت کاری و تحصیلی دارند. حتی
وقتی دانشجویی وارد دانشگاه شده و آغاز به تحصیلات عالی میکند، مشتاق است که بداند شرایط رشتهی او، در جهان و سایر کشورها چگونه است؟ به خصوص وقتی که رشته در مورد مسائل بین المللی باشد. مثلا حقوق بینالملل.
رشتهی تحصیلی موضوع مهمی برای اغلب کسانی است که قصد مهاجرت کاری و تحصیلی دارند. حتی شاید افرادی که قصد انتخاب رشته و ورود به دانشگاه در رشته حقوق بینالملل را دارند، ابتدا تحقیق کنند که وضعیت این رشته برای مهاجرت چگونه است؟
در این مقاله به تمامی سوالات شما در مورد مهاجرت رشتهی حقوق بین الملل پاسخ دادهایم. با ما همراه باشید.
شرایط مهاجرت رشتهی حقوق بین الملل چیست؟
پیش از اینکه وارد مبحث مهاجرت شویم، اجازه بدهید تا رشتهی حقوق بینالملل را مختصرا معرفی کنیم.
رشتهی حقوق بینالملل از گرایشات رشتهی حقوق در مقطع فوق لیسانس (کارشناسی ارشد) است. یعنی دانشجویان ابتدا دورهی چهارسالهی کارشناسی خود را در رشتهی حقوق میگذرانند و سپس برای ادامه تحصیل کارشناسی ارشد وارد رشته حقوق بین الملل میشوند.
دانشجوی رشته حقوق بینالملل میآموزد که اصول ارتباطی بین کشورها چیست و قوانین حقوقی و مدنی بین دولتها و سازمانهای مختلف بینالمللی چگونه است. فارغالتحصیلان رشته حقوق بین الملل برای مهاجرت دو راه پیش رو دارند. یکی مهاجرت تحصیلی و دیگری مهاجرت کاری.
مهاجرت تحصیلی حقوق بینالملل
مهاجرت تحصیلی برای کارشناس ارشد حقوق بینالملل شامل اپلای برای مقطع دکترا است. در حقیقت این افراد میتوانند تلاش کنند تا از بعضی دانشگاههای خارجی در مقطع دکترای حقوق پذیرش بگیرند.
مهاجرت تحصیلی روش قابل قبولی برای مهاجرت حقوق بینالملل است. اما معایب خاص خود را دارد:
- تفاوت در قوانین و سرفصلهای حقوقی گذرانده شده در ایران و سایر کشورها
- نداشتن اجازه کار در حین تحصیل
- سختی زیاد تحصیل و حفظ کردن و فهم متون حقوقی خارجی
به طور کلی مدارک و شرایط زیر برای ادامه تحصیل و مهاجرت حقوق بینالملل لازم است:
- معدل مقطع قبلی
- ریز نمرات و سرفصلهای پاس شده
- مقالات علمی و تحقیقاتی که دانشجو انجام داده
- تمکن مالی
- تسلط کامل به زبان انگلیسی
- نمره آزمون GRE
- سوابق تحصیلی
- مشخصات کامل فردی
- سن
- زمان پایان تحصیلات دوره قبلی
- انگیزه نامه
مهاجرت کاری رشته حقوق بین الملل
مهاجرت کاری، یک مهاجرت خیلی خوب و مطمئن برای کارشناسارشد حقوق بینالملل است. زیرا یک چالش سخت برای فارغالتحصیلان حقوق بینالملل پس از مهاجرت، یافتن شغل مناسب و دریافت مجوزهای کاری لازم است. اما وقتی مهاجرت کاری کنید، خیالتان از بابت شغل و درآمد خود در کشور مقصد کاملا راحت است.
اینکه کارکردن در سایر کشورها با ویزای کاری حقوق بینالملل ، چه شرایطی دارد، بستگی به کشور مقصد دارد. تمام کشورهای دنیا قوانینی دارند و یک حقوقدان وظیفه دارد تا به قانون کشوری که درآن کار میکند تسلط کامل داشته باشد.
مدارک لازم برای مهاجرت کاری حقوق بینالملل نیز به شرح زیر است:
- رزومه کاری
- سوابق بیمه
- سن
- رشته و مقطع تحصیلی
- برگه قرارداد کاری
- تمکن مالی
- سلامت جسمی و روحی
- نمره آزمون آیلتس
- قبولی در آزمونهای کاری مخصوص هر کشور
- نمره آزمون GRE
مهاجرت تحصیلی فارغالتحصیلان رشته حقوق بین الملل چگونه است؟
در قدم اول باید انتخاب کرد که هدف نهایی برای تحصیل ، کدام کشور و کدام دانشگاه است؟
برای تحصیل در مقطع دکترا برای کارشناس ارشد حقوق بین الملل، لازم است که سن فرد، با توجه به قوانین دانشگاه مقصد، در محدودهی مشخصی قرار داشته باشد و همچنین از دریافت مدرک کارشناسی ارشد حقوق بینالملل زمان زیادی نگذشته باشد. دانشگاهها همگی سایت دارند و شرایط پذیرش رشته حقوق بینالملل و مدارک لازم را در سایت خود اعلام کردهاند.
فرد متقاضی ویزای تحصیلی برای مهاجرت باید به زبان انگلیسی تسلط کامل داشته باشد. این تسلط باید فراتر از مکالمات روزانه و در سطحی حرفهای باشد. زیرا درس خواندن، آن هم در رشتهی حقوق به زبان انگلیسی بسیارسخت است.
البته با توجه به دانشگاه ممکن است لازم باشد به جای زبان انگلیسی (یا در کنار آن) به زبان دیگری مثل آلمانی یا فرانسوی مسلط باشید. پیشنهاد میشود همزمان برای چند دانشگاه اپلای کنید. یعنی مدارک لازم را در سایت دانشگاه بارگذاری کنید و در صورت لزوم به اساتید این رشته ایمیل بزنید.
علت اپلای همزمان برای چند دانشگاه این است که چنانچه درخواست پذیرش تحصیلی و یا ویزای شما رد شد، فرصتهای دیگری داشته باشید و زمان و انرژی شما هدر نرود.
همچنین یک نکته مهم شرکت در آزمون GRE است. این آزمون میزان توانایی و تسلط شما در رشته تحصیلیتان را میسنجد و نمرهی این آزمون برای پذیرش رشته حقوق بین الملل در دانشگاههای خارجی بسیار مهم است. همزمان با شرکت در آیلتس و تافل، در این آزمون آنلاین نیز با پرداخت هزینه ،از داخل ایران، شرکت کنید.
بعضی دانشگاهها نیز آزمون ورودی مخصوص خودشان را دارند. که اگر متقاضی ورود به ان دانشگاه باشید باید در آزمون مخصوص شرکت کرده و نمره لازم را کسب کنید.
شرایط کار کارشناس ارشد حقوق بین الملل در خارج از ایران چگونه است؟
هرگونه کار و فعالیت حقوقی در هر کشوری ، نیازمند، داشتن قرارداد کاری بین متقاضی و کارفرما است. کارفرمایان در هر کشور ابتدا دولت را متقاعد میکنند که به حقوقدان خارجی نیاز دارند و سپس آگهی نیازمندی ثبت میکنند.
فرد حقوق دان با دیدن آگهی(در سایتهای معتبر و شبکههای اجتماعی) باید مدارک خود را برای کارفرما ارسال کند. اگرکارفرما شرایط کارشناس ارشد حقوق بین الملل را بپسندد پس از مصاحبه و جلسه کاری آنلاین با وی قرارداد میبندد. حقوقدان با داشتن برگ قرارداد کاری به سفارت آن کشور مراجعه کرده و درخواست ویزای کاری میکند.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری برای هر کشور متفاوت است اما به طور کلی مدارک زیر نیاز است:
- پاسپورت معتبر
- مدارک شناسایی و هویتی
- میزان داراییها و املاک و حقوق دریافتی در ایران
- قرارداد کاری در حوزه حقوق بینالملل با کارفرمای معتبر
- مدرک معتبر زبان
- مدارک تحصیلی در رشته حقوق بین الملل
- سوابق بیمه
- سوابق و رزومه کاری در رشته حقوق بین الملل
- مدارک احراز هویت و اعتبار کارفرما در آن کشور
چنانچه سفارت با درخواست شما موافقت کند و ویزای کاری برایتان صادر شود، باید به فکر تهیه بلیط و بستن چمدان باشید.
کدام دانشگاهها پذیرای فارغالتحصیلان رشته حقوق بین الملل هستند؟
- دانشگاه آکسفورد
- دانشگاه کمبریج
- دانشگاه هاروارد
- دانشگاه نیویورک
- دانشگاه شیکاگو
- دانشگاه فرانسه
- دانشگاه سنگاپور
- دانشگاه اسپانیا
- دانشگاه ایتالیا
- دانشگاه فنلاند
- دانشگاه مجارستان
هزینه ی تحصیل در رشته ی حقوق بینالملل پس از مهاجرت چقدر است؟
دانشگاه و دانشکدههای حقوق در سایر کشورها نیز مانند ایران دو نوع دولتی و غیر دولتی هستند. تحصیل در دانشگاه های دولتی برای دانشجویان خارجی صد درصد رایگان نیست و هزینههایی دارد.
هزینه شهریه دانشگاه در رشته حقوق بین الملل، بسیار بالا است. در حقیقت میتوان گفت رشته حقوق بینالملل جزو گرانترین رشتههای دانشگاهی است.
نکته مهم این است که تنها هزینهی شهریه برای مهاجرت حقوق بینالملل مطرح نیست و سایر هزینهها مانند خوراک ، پوشاک، خوابگاه یا مسکن، حمل و نقل، اینترنت و هزینههای بیمه و درمان نیز باید در نظر گرفته شود.
به طور کلی تحصیل در رشته حقوق بین الملل در آمریکا در هر ترم ، حدود ۳۵ هزار دلار ، در فرانسه هزینه هر ترم حدود دو هزار دلار، در استرالیا ۱۳ هزار دلار و در ایتالیا هر ترم حقوق بینالملل حدود شش هزار دلار هزینه دارد.
کدام کشورها برای مهاجرت کاری حقوق بینالملل مناسب هستند؟
یک فارغ التحصیل حقوق بینالملل که متقاضی مهاجرت به خارج از ایران است، باید توانایی هایی داشته باشد. این توانایی و مهارتها در موفقیت کاری پس از مهاجرت بسیار اثرگذار است.
به طور کلی کاریابی با رشته حقوق بینالملل در غیر از ایران نسبتا موفقیت آمیز است. فرد میتواند به تمامی کشورها مهاجرت کند اما در چند سال اخیر کشورهای زیر برای مهاجرت کاری حقوق بینالملل مناسب تر از سایرین شناخته شده اند:
- فرانسه
- آمریکا
- کانادا
- نروژ
- انگلستان
موقعیت شغلی برای فارغالتحصیل حقوق بینالملل پس از مهاجرت شامل مشاغل زیر است:
- وکیل بین المللی
- مشاور حقوقی
- فعال سیاسی
- فعالیت در شرکتهای حقوقی
- فعالیت در دادگاهها
- دیپلمات
- مدیریت شرکتهای تجارت بین المللی
- محقق و پژوهشگر
درآمد رشته حقوق بینالملل پس از مهاجرت بستگی به این دارد که حقوقدان با چه ویزایی و به کدام کشور مهاجرت کرده است و در چه حوزه ای مشغول به کار است. یکی از محبوبترین موقعیتهای شغلی برای فارغالتحصیل حقوق بینالملل بعد از مهاجرت، وکالت است. کار به عنوان وکیل پس از مهاجرت بسیار پرطرفدار است.
جالب است بدانید وکالت در سایر کشورها هم درست مانند ایران، نیاز به شرکت و قبولی در آزمون وکالت دارد. هر کشور آزمون وکالت خود را با قوانین و روش مخصوص خود برگزار میکند. درآمد وکیل بین المللی بسیار بالا و جزو بهترین و پردرآمد ترین مشاغل در خارج از کشور است.
سوالات متداول
رشته حقوق بین الملل چیست؟
این رشته از گرایشات ارشد حقوق است و به قوانین بین سازمانها و دولتها میپردازد.
شرایط مهاجرت تحصیلی برای فارغالتحصیل حقوق بین الملل چیست؟
- ارسال مدارک لازم برای دانشگاه
- قبولی در آزمون ورودی دانشگاه
- دریافت نامه پذیرش دانشگاه
- اقدام برای ویزای تحصیلی
شرایط مهاجرت کاری برای فارغ التحصیل حقوق بینالملل چیست؟
- داشتن پیشنهاد کاری
- قراداد کاری با کارفرمای معتبر
- سوابق شغلی
- تمکن مالی
- اخذ ویزای کاری
کدام کشورها برای مهاجرت تحصیلی حقوق بینالملل مناسبتر است؟
فرانسه ، آمریکا، انگلستان
کدام کشورها برای مهاجرت کاری حقوق بینالملل مناسب تر است؟
فرانسه، ایتالیا، کانادا
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰