مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری

اولین قوانینی که در زمینه مهاجرت در انگلستان تدوین شدند، مربوط به سال ۱۹۹۴ هستند. از آن سال به بعد قوانین تغییرات مختلفی کردند و راه‌ های گوناگونی برای مهاجرت به این کشور به رسمیت شناخته شدند. یکی از این تغییرات در سال ۲۰۰۸ اتفاق افتاد که در آن دو ویزای سرمایه‌گذاری و ویزای کارآفرینی

کد خبر : 429044
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱
مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری


اولین قوانینی که در زمینه مهاجرت در انگلستان تدوین شدند، مربوط به سال ۱۹۹۴ هستند. از آن سال به بعد قوانین تغییرات مختلفی کردند و راه‌ های گوناگونی برای مهاجرت به این کشور به رسمیت شناخته شدند. یکی از این تغییرات در سال ۲۰۰۸ اتفاق افتاد که در آن دو ویزای سرمایه‌گذاری و ویزای کارآفرینی درجه 1 مسیر را برای مهاجرت به انگلستان هموار می‎کردند. پس از گذشت چند سال و در سال ۲۰۱۹ ویزای کارآفرینی درجه 2 متوقف شد و مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه ‌گذاری به واسطه ترکیب دو ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی امکان‌ پذیر شد. به دلیل تغییر مداوم قوانین و پیچیدگی‌های زیاد در این مسیر لازم است تا شما به عنوان متقاضی مهاجرت به انگلستان با افراد بسیار حرفه‌ای که سال‌ ها در این مسیر تجربه کسب کرده‌اند، مشورت کنید تا دچار اشتباه نشوید.

معرفی بهترین روش های سرمایه گذاری در انگلستان

  • سرمایه گذاری از طریق ویزای Tier 1
  • سرمایه گذاری از طریق ثبت نمایندگی شرکت
  • ویزای مبتکر (INNOVATOR VISA)
  • سرمایه گذاری از طریق خرید ملک

ویزای Tier 1 و مهاجرت به انگلستان

 داشتن سرمایه ۲۰۰.۰۰۰ پوند یا معادل ریالی آن در بانک های انگلستان و یا بانک های مورد تایید این کشور در ایران برای مدت زمان سه ماه از ملزومات دریافت این ویزا است. ابتدا شخص باید یک طرح اقتصادی برای چگونگی سرمایه گذاری در انگلستان ارائه دهد و در نهایت این مبلغ باید در یک کسب و کار در انگلستان سرمایه گذاری شود. طرح توجیهی اقتصادی متقاضی توسط موسسه سام مطابق با فعالیت کسب و کار مورد نظر در انگلستان به بهترین نحو و به صورت اختصاصی نگارش و تدوین می گردد. همچنین امکان اخذ اقامت انگلستان برای دو خانواده با همین سرمایه و کسب و کار وجود دارد. نکته قابل توجه این است که سرمایه ۲۰۰ هزار پوندی نزد متقاضی باقی مانده و این مبلغ به هیچ کس پرداخت نمی شود.

با کمک این ویزا و پس از اقامت پنج ‌ساله در انگلستان اقامت دائم و سپس تابعیت این کشور به دارندگان اعطا می‌شود.

به طور خلاصه شرایط اخذ اقامت انگلستان از روش فوق به قرار ذیل می باشد:

  • داشتن سرمایه ۲۰۰،۰۰۰ پوند و انتقال آن به کشور انگلستان
  • راه اندازی کسب و کار در انگلستان
  • به جریان انداختن سرمایه ۲۰۰،۰۰۰ پوندی در کسب و کار مذکور
  • داشتن مدرک زبان IELTS 4 توسط سرپرست خانواده
  • ایجاد شغل برای دو نفر
  • امکان اخذ اقامت انگلستان برای دو خانواده همزمان

مزایای اخذ ویزای TIER 1

  • رفاه بالا و زندگی آسوده
  • ساختار مالیاتی بسیار مناسب و مطلوب
  • تحصیلات بسیار باکیفیت در مقاطع متعدد
  • سیستم بهداشتی پیشرفته
  • سیستم بانکی پایدار
  • اعطای پاسپورت بریتانیا برای سرمایه‌گذار و خانواده او به مدت ۵ الی ۶ سال

روش سرمایه گذاری با ۲۰۰،۰۰۰ پوند روش بسیار پر طرفداری بود در حال حاضر این روش امکان پذیر نمی باشد و توسط کشور انگلستان حذف شده است.

ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی چه تفاوتی دارند؟

در ابتدا گفتیم که بر اساس قانون جدید می‌توانید یکی از دو ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی را انتخاب کنید؛ اما این دو با هم چه تفاوتی دارند؟ ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی که با نام‌ های Tier 1 Investor و Innovator شناخته می‌شوند، با یکدیگر یک تفاوت اصلی دارند. این تفاوت آن است که دارندگان ویزای Tier1 این امکان را دارند که سهام یا اوراق ‌قرضه هر شرکت انگلیسی را که تمایل دارند، خریداری کنند و از این طریق سرمایه‌گذاری خود را انجام دهند، در حالی که کارآفرینان این امکان را ندارند و تنها می‌توانند به‌ تنهایی یا با کمک سایر کارآفرینان فقط در کسب ‌وکار خود سرمایه‌‌گذاری کنند.

همچنین سرمایه‌گذاران باید حداقل مبلغ ۲ میلیون پوند را در این شرکت ‌ها سرمایه‌گذاری کنند، در حالی ‌که کارآفرینان برای شروع کار خود تنها نیاز به ۵۰ هزار پوند دارند‌. دارندگان ویزای سرمایه‌گذاری به اختیار خود می‌توانند در انگلستان کار و تحصیل داشته باشند، در حالی که دارندگان ویزای کارآفرینی تنها اجازه دارند در شرکت خود کار کنند.

افراد سرمایه‌‌گذار نیازی به آزمون زبان، تأیید تحصیلات یا مهارت‌های حرفه‌ای ندارند، ولی کارآفرینان ملزم هستند که قبل از مهاجرت به انگلستان همه این شرایط را مهیا کنند. کسب‌ وکار رونق گرفته کارآفرینان به آنان این امکان را می‌دهد تا طی سه سال اقامت دائم دریافت کنند، در حالی که مبلغ آورده سرمایه‌گذاران تعیین‌کننده زمان دریافت اقامت دائم آن‌ها می باشد. آخرین تفاوت نیز در این است که سرمایه‌گذاران کنترل آورده خود را در اختیار دارند و می‌توانند هر زمان که بخواهند، آن را بفروشند و دوباره سهام دیگری خریداری ‌کنند. همچنین این افراد می‌توانند پس از کسب اقامت دائم سرمایه خود را پس گیرند. این در حالی است که مبتکران اجازه ندارند پول را از شرکت خود برداشت کنند و در صورت برداشت قادر به تمدید ویزا نخواهند بود.

چه شرایطی برای دریافت ویزای سرمایه گذاری وجود دارد؟

اگر شما نیز مایل به مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه ‌گذاری یا کارآفرینی هستید، باید شرایط مورد نظر دولت را داشته باشید. نداشتن هر کدام از این فاکتورها می‌تواند شما را از گرفتن اقامت دور کند. این شرایط عبارت‌اند از:

نباید کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشید.

از نظر جسمی باید شرایط مناسبی داشته باشید. اتباع برخی کشورها لازم است آزمایش سل نیز بدهند.

عدم سوء پیشینه از دیگر شروط دریافت اقامت است.

سرمایه گذاری از طریق ثبت نمایندگی شرکت

این روش به شرکت‌ های خارجی اجازه می‌دهد تا با ارسال یک نماینده ارشد (نماینده انحصاری) به انگلستان، حضور تجاری خود را در انگلیس ایجاد کنند. ویزای نمایندگی انحصاری به شرکت‌های ایرانی یا هر کشور خارجی دیگر پیشنهاد می‌دهد که شعبه یا زیر مجموعه‌ای از شرکت مادر خود را در انگلستان راه اندازی نمایند. این ویزا برای متقاضیانی است که می خواهند یک شعبه از شرکت را در انگلیس تاسیس نمایند.

اگر شما در یک شرکت کار می کنید که سمت بالایی برخوردار هستید و تمایل دارید که نمایندگی خودتان در کشور دیگری گسترش بدهید و وارد به بازار بین المللی بشوید کشور انگلستان میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

متقاضی باید دارای موقعیت بالا در شرکت باشد و دارای تمام اختیارات برای تصمیم گیری و انجام امور شرکت باشد (اما نباید مالک و داری اکثریت سهام شرکت باشید). شرکت شما به غیر از دفتر مرکزی نباید دارای نمایندگی در کشوری دیگر باشد و اولین حضوری تجاری (تجارت خارج از کشور) باید در انگلستان باشد.

شرایط دریافت اقامت انگلیس از طریق نمایندگی

  • شرکتی با سابقه بیش از یک سال شما را به عنوان نماینده خود در انگلیس معرفی نماید.
  • دارای دانش و مدارک لازم انگلیسی باشد.
  • شرکت مذکور باید دفاتر مالیاتی و پرداخت های رسمی داشته باشد.
  • اگر شرکت متعلق به خود شما هست، سهامدار بیش از ۴۰٪ آن نباشید.
  • شرکت مذکور بیزینس پلن مشخصی برای حضور در انگلیس داشته باشد (ارائه طرح توجیهی به عهده موسسه حقوقی سام می باشد).

ویزای مبتکر (INNOVATOR VISA)

این ویزا  از 7 مارچ 2019 جایگزین ویزای کارآفرینی tier1 شده است و می بایست طرح تجاری آن به تایید نهاد های غیردولتی متخصص در حوزه خلاقیت و نوآوری برسد. همانطور که از نام این روش پیداست، فرد متقاضی می بایست ایده کاملا نوآورانه و مبتکر را ارئه نماید تا بتواند از طریق این روش اقدام نماید. ارزیابی ایده متقاضیان توسط کارشناسان ماهر در زمینه نوآوری کسب و کار، توسط نهاد غیر دولتی انگلیس، انجام می شود. در این روش این امکان برای شما فراهم می باشد، یک یا چندین تجارت راه اندازی کنید.

در این نوع ویزا که با ثبت شرکت در انگلیس آغاز می شود، شخص متقاضی باید حداقل ۵۰ هزار پوند انگلیس سرمایه گذاری نماید. این مبلغ باید در شرکت انگلیسی سرمایه‌گذاری شود که مدیریت آن بر عهده شما است و این مدیریت تا زمان دریافت اقامت دائم باید در اختیار شما باشد. همچنین کسب ‌وکار شما باید توسط نهاد مربوطه تأیید شود. در صورتی ‌که همراه با چند کارآفرین دیگر سرمایه‌گذاری کردید، هر کدام باید ۵۰ هزار پوند آورده نقدی داشته باشید. در این روش می توانید برای تجارت و کسب و کار خود کار کنید که شامل اشتغال به عنوان مدیر یا خود اشتغالی به عنوان عضوی از مشارکت تجاری می باشد. همچنین این امکان را دارید که چه در خارج از انگلستان و چه در داخل آن درخواست خود را ارسال کنید یا از یک ویزای دیگر به این نوع مجوز اقامت تغییر مسیر دهید. در این صورت ۳ سال و ۴ ماه ویزای شما اعتبار دارد و به تعداد نامحدود می‌توانید آن را برای سه سال تمدید کنید. با اخذ ویزای مبتکر می توانید اعضای خانواده خودتان را همراه خود ببرید.

ویزای سرمایه گذاری انگلستان از طریق خرید ملک

به طور کلی قیمت ملک در انگلستان از هر کشور دیگری در اروپا گران تر است و اخذ اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری در ملک امکان پذیر نمی باشد زیرا خرید ملک جزء روش های  دریافت اقامت انگلستان نمی باشد. متقاضیانی که علاقه مند به سرمایه گذاری در حوزه املاک و مستغلات هستند می توانند در قالب راه اندازی بیزینس هایی که مرتبط با این حوزه است، سرمایه گذاری خود را انجام دهند. البته برخی از کشور های اروپایی همانند اسپانیا و یونان از طریق خرید ملک به متقاضیان اقامت طلائی یا همان گلدن ویزا می دهند.

آیا با دریافت ویزای سرمایه ‌گذاری و کارآفرینی تابعیت انگلستان به شما تعلق می‌ گیرد؟

بله. شما می‌توانید پس از دو یا سه سال پس از اقامت موقت خود در انگلستان، آن را به اقامت دائم تبدیل کنید، ولی می بایست بدانید تابعیت انگلستان پس از ۵ سال به شما داده می‌شود‌. باید ۵ سال در انگلستان زندگی کرده باشید و یک سال هم از دریافت اقامت دائم شما گذشته باشد تا تابعیت به شما داده شود‌. از شروط دیگر دریافت تابعیت این است که طی 5 سال بیش از 450 روز و طی 12 ماه بیش از 90 روز خارج از انگلستان نباشید. افراد بزرگسال باید مسلط به زبان انگلیسی باشند و در آزمون Life in the UK شرکت کنند. همچنین داشتن عدم سوء پیشینه نیز از دیگر شرایط دریافت تابعیت است.

لیست مدارک مورد نیاز برای اقامت سرمایه گذاری انگلستان

  • مدارک هویتی شامل شناسنامه و پاسپورت متقاضی و همراهان
  • مدارک کامل برای اثبات مالکیت سرمایه مورد نظر برای سرمایه گذاری در انگلستان
  • باز کردن حساب بانکی در انگلیس به نام شخص سرمایه گذار
  • گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی عدم سوءپیشینه

جمع بندی

رفتن و مهاجرت به کشورهایی مانند انگلستان شرایط بسیار سختی دارد که از میان آن‌ها ویزای سرمایه‌گذاری بهترین و کوتاه‌ترین مسیر است. با این ‌حال، شما می‌توانید از سال ۲۰۱۹ به بعد یا به سرمایه‌گذاری بپردازید و یا آن را به‌ صورت ترکیبی با گزینه کارآفرینی ادغام نمائید. در هر حال، برای مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه ‌گذاری باید حتماً با افراد متخصص در این زمینه مشورت نمائید. موسسه حقوقی سام مفتخر است در این زمینه شما را همراهی نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

به مقاله امتیاز دهید



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.