به گزارش هوشمند نیوز، اقدامی که با هدف مقابله با آسیبهای زیست محیطی و با توجه به افزایش سطح استفاده از این وسیله در بین کودکان و نوجوانان صورت خواهد گرفت.
ویپ یا سیگارهای الکترونیکی در دهه گذشته در بریتانیا به سرعت رشد کرده و به گفته دولت انگلیس، تقریبا از هر ۱۰ نفر یک نفر این محصولات را خریداری و استفاده میکند.
حامیان این محصول مدعی هستند که ویپها میتوانند به افراد کمک کنند تا سیگار را ترک کنند اما مقامات بهداشتی نگران هستند که طرحهای رنگارنگ و طعمهای میوهای آنها برای جذب کودکان و نوجوانان طراحی شده است.
سازمان جهانی بهداشت هشدار میدهد که صنعت جهانی دخانیات انواع ترفندها را برای معتاد کردن کودکان در سنین پایین به کار میبرد.
تحقیقات مختلف و ادامهدار نشان میدهد ویپها و پادها برای ترک مصرف دخانیات موثر نیستند و در عوض، شواهد نگرانکنندهای در مورد اثرات نامطلوب آنها بر سلامت مصرفکنندگان به دست آمده است.
بیشتر بخوانید:
بر اساس یک نظرسنجی در سال ۲۰۲۴ که از سوی موسسه خیریه سلامت ASH برگزار شد از هر نوجوان ۱۱ تا ۱۷ ساله یک نفر گفته که سعی کرده از این سیگارهای الکترونیکی استفاده کند.
در عین حال فروش سیگارهای الکترونیکی حاوی نیکوتین به افراد زیر ۱۸ سال غیرقانونی است.
طرح ممنوعیت ویپهای یکبار مصرف در ابتدا توسط دولت محافظهکار قبلیِ انگلیس در ماه ژانویه و در کنار اقدامی برای ممنوعیت خرید سیگار توسط افراد ۱۵ ساله و کمتر ارائه شد.
دولت کارگر همچنین قصد دارد یک لایحه کامل مرتبط با سیگار را به عنوان بخشی از آنچه که آن را «بزرگترین مداخله بهداشت عمومی در یک نسل» برای محافظت از جوانان از گرفتار شدن به نیکوتین نامید، ارائه کند.
به گزارش یورونیوز، «اندرو گوین»، وزیر بهداشت عمومی و پیشگیری انگلیس در این خصوص میگوید: ممنوع کردن ویپهای یکبار مصرف نه تنها از محیط زیست محافظت میکند بلکه به طور چشمگیر دسترسی به ویپها را برای نوجوانان کاهش میدهد و این وسیله را از دست جوانان آسیبپذیر دور نگه میدارد.
بنابر اعلام دولت انگلیس، تقریبا ۵ میلیون ویپ یک بار مصرف در سال ۲۰۲۳ هر هفته روی زمین یا در زبالههای عمومی ریخته شده است. آنها سپس در محل دفن زباله، تخلیه یا سوزانده میشوند اما به دلیل باتریهای لیتیومی که دارند هم خطر آتشسوزی را افزایش میدهند و هم محیط زیست را آلوده میکنند.
در عین حال موسسه خیریه سلامت ASH خواستار تعادل در لایحه پیشنهادی تنباکو و ویپ شده است تا اطمینان حاصل شود که مقررات محدود کننده استفاده از ویپ باعث نشود افراد به سمت استفاده از تنباکو سوق پیدا کنند.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰