مقررات کیف پول الکترونیکی تدوین شد / نسبت اسکناس به میزان نقدینگی ۲.۳۳درصد است
وی افزود: بخش قابلتوجهی از سرویسها بهواسطه حدود ۱۲۰ میلیون کارت بانکی تراکنش دار انجام میشود و ماهانه حدود ۴ میلیارد تراکنش محصول این سرویسدهی است. محرامیان با بیان اینکه سرانه پایانههای فروش در ایران به ازای هر ۸۰ نفر یک پایانه است، افزود: در کشور، نسبت اسکناس به میزان نقدینگی ۲.۳۳ درصد است که نشان
وی افزود: بخش قابلتوجهی از سرویسها بهواسطه حدود ۱۲۰ میلیون کارت بانکی تراکنش دار انجام میشود و ماهانه حدود ۴ میلیارد تراکنش محصول این سرویسدهی است.
محرامیان با بیان اینکه سرانه پایانههای فروش در ایران به ازای هر ۸۰ نفر یک پایانه است، افزود: در کشور، نسبت اسکناس به میزان نقدینگی ۲.۳۳ درصد است که نشان از رونق و گستردگی پوشش خدمات پرداخت و بانکداری الکترونیک دارد.
وی در ادامه به تشریح برنامههای بانک مرکزی در حمایت از فناوریهای مالی پرداخت و گفت: در حوزه زیرساخت ارتباطی با فناوران میتوان به استقرار هاب فناوران مالی با هدف تسهیل ارتباط فناوران مالی با زیرساخت شبکه پرداخت الکترونیک و کنترل و نظارت همهجانبه بر پرداختهای کارت به کارت اشاره کرد. راهاندازی کیف الکترونیک پول نیز یکی دیگر از پروژههای بانک مرکزی در زمینه فناوری مالی است؛ تدوین مقررات کیف الکترونیک پول با هدف افزایش تنوع ابزارهای پرداخت و فراهم ساختن امکان حضور بازیگران جدید در این خصوص انجام شده و ادامه مراحل نیز در حال تکمیل است.
این مقام مسئول بانک مرکزی در ادامه سخنانش به موضوع «نئوبانک» پرداخت و گفت: تدوین مقررات در زمینه نئوبانکها با هدف زمینهسازی ظهور آنها به همراه زمینهسازی یکپارچهسازی خدمات بانکی با سایر حوزهها نیز در دستور کار بانک مرکزی قرار دارد.
محرمیان در زمینه «بانکداری باز» و تلاشهای انجامشده برای پیادهسازی آن در ایران گفت: تدوین راهبرد در زمینه پلتفرمهای بانکداری باز برای تسهیل استفاده فناوران مالی از خدمات شبکه بانکی و امکان یکپارچهسازی خدمات بانکی با سایر پلتفرمها در خصوص این نسل از بانکداری مورد توجه جدی سیاستگذار پولی قرار دارد.
وی به پروژه «سند باکس» نیز بهعنوان یکی از برنامههای بانک مرکزی در زمینه فناوریهای مالی اشاره کرد و ادامه داد: ایجاد محیط سند باکس برای شناسایی سریعتر مخاطرات فناوران مالی و تسهیل صدور مجوزها بهعنوان اولویت در دستور کار بانک مرکزی قرار دارد.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در خصوص مراکز نوآوری ایران در حوزهی پولی و بانکی گفت: ۲۶ مرکز نوآوری در ایران وجود دارد و حدود ۸۷ درصد از مؤسسات مالی ایران دارای مراکز نوآوری هستند.
محرمیان در پایان تأکید کرد: ارائه زیرساختهای فنی و API های مناسب برای ایجاد ارتباط بین بانکها و استارتآپهای حوزهفینتک، دسترسی به بازار و جلب اعتماد مشتریان، امکان سرمایهگذاری ، فرآیند مشاوره و انتقال تجربه به استارتآپها و کمک به استارتآپهای فینتک در بحث رگلاتوری از مهمترین خدمات مراکز نوآوری ایران در حوزه پولی و بانکی است.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :کیف الکترونیکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰