معرفی مسیرهای تجارت در کانادا

مطالبی که پیش از تجارت در کانادا باید بدانید:   در کشور کانادا می توان به روش های مختلفی به کسب و کار مشغول شد. اگر قصد کار کردن برای فرد یا شرکت دیگری را ندارید، بهترین کار این است که با روش های مختلف سرمایه گذاری و یا تجارت در کانادا آشنایی داشته باشید.

کد خبر : 134918
تاریخ انتشار : شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ - ۸:۴۸
معرفی مسیرهای تجارت در کانادا


مطالبی که پیش از تجارت در کانادا باید بدانید:

 

در کشور کانادا می توان به روش های مختلفی به کسب و کار مشغول شد. اگر قصد کار کردن برای فرد یا شرکت دیگری را ندارید، بهترین کار این است که با روش های مختلف سرمایه گذاری و یا تجارت در کانادا آشنایی داشته باشید. در این مقاله قصد داریم به طور کلی با تجارت در کشور کانادا و انواع آن آشنا شویم.پس تا انتها همراه ما باشید.

انواع واحد های تجاری در کانادا

روی هم رفته درکشور  کانادا سه نوع واحد تجاری در حال فعالیت است.  که این قعالیت ها شامل : مالکیت انحصاری (Sole Proprietorship) ، شرکت سهامی(Corporation) و مشارکت (Partnership) می شوند.که در ادامه هر یک از این تجارت ها را بررسی خواهیم کرد.

مالکیت انحصاری  (Sole Proprietorship)

در این روش که در اصطلاح به آن  Sole نیز گفته می شود، فردی  که تجارتی راه اندازی می کند مسئولیت تمامی بخش ها از جمله  مدیریت، مسایل مالی و … تجارت را باید بر عهده بگیرد. بهتر است بگوییم در این حالت این فرد  با تمام اموال شخصی که دارد  ضامن واحد تجاری خود می باشد.یعنی  اگر ورشکست شود ممکن است تمام دارایی خود اعم از: خانه و ماشین و …  را هم از دست بدهد. و یا اگر فوت کند، تجارتش هم از بین خواهد رفت.

به عنوان مثال  در یکی از استان های کانادا ، می توان  از طریق وب سایت Service Ontario این نوع واحدهای تجاری را به ثبت رساند. این در حالی است که اگر نام قانونی فرد و بیزینس کاملا یکی باشد ثبت این واحد تجاری رایگان می باشد. اگر نام تجارت با نام شخص  یکی  نباشد آن گاه برای ثبت تجارت باید مقدار اندکی  هزینه شود.البته  به طور کلی  نام تجارت هایی از این قبیل تک  نیست و فرد دیگری  هم می تواند نام تجارت شما را برای  تجارت خود  برگزیند.

شرکت سهامی ( Corporation)

تمامی شرکت هایی تجاری که در جهت تجارت در کانادا در حال فعالیت اند  همگی به صورت شرکت سهامی هستند که می توانند فقط یک مالک داشته باشند یا چندین مالک داشته باشند. تنها ایراد این تجارت  یعنی شرکت سهامی هزینه بر بودن راه اندازی آن می باشد. کمک و راهنمایی گرفتن از یک وکیل رسمی و حسابداری حرفه ایی برای راه اندازی چنین شرکت و تجارتی بهترین راه می باشد. اما باید گفت به طور کلی  این نوع  تجارت علی رغم هزینه ها و  پیچیدگی هایی که دارد بهترین روش برای تجارت در کانادا محسوب می شود. مهم ترین مزیتی که این نوع تجارت دارد این است که  تمامی  مسئولیت های مالی محدود به شرکت است.

شراکت ( Partnership)

این نوع از تجارت بسیار شبیه  روش مالکیت انحصاری می باشد با این تفاوت که به جای اینکه یک  نفر مسئول  باشد ، دو یا چند  نفر شریک مالک و مسئول واحد تجاری می باشند. می توان گفت ساختار این نوع واحد های تجاری کمی تا قسمتی مشابه  شرکت های تضامنی در ایران است. یعنی تمامی  شرکا به  اندازه تمامی اموالشان  در قبال واحد تجاری مسئول می باشند و اگر تجارتشان دچار ورشکستگی  شود ممکن است اموال شان را از دست بدهند. این نوع  تجارت از لحاظ  چگونگی  تقسیم سهم و نظیر آن  می توان گفت تا حدودی شبیه شرکت های مسئولیت محدود ایران عمل می کنند.

سایر روش های تجارت در کانادا

علاوه بر روش هایی که نام برده و شرح دادیم در کانادا روش های تجارت دیگری نیز وجود دارد که در ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت.

روش های تجارت در کانادا

سرمایه گذاری مشترک   ( Joint Venture )

در این نوع تجارت  چند نفر یا چند واحد تجاری به اتفاق هم بر سر یک سری فعالیت های تجاری مانند استفاده از نام تجاری،  تأمین مواد مورد نیاز و … به توافق می رسند. این نوع  توافق ها اغلب  طولانی  مدت می باشند.از  معروف ترین این نوع بیزینس ها می توان  به فرانچایزها (Franchise) اشاره کرد.

شعبه ( Branch Office)

برخی از   شرکت های خارجی نیز  به دلایل متعدد و مختلفی  در کشور کانادا اقدام به تاسیس شعبه می کنند. این نوع از  فعالیت ها ی تجاری بعضا نیازمند  دریافت انواع مجوزها از دولت فدرال، استانی و یا شهرداری می باشد.

شرکت فرعی ( Subsidiary)

برخی   شرکت های خارجی نیز  در کانادا شرکت های کوچکتری ثبت می کنند تا بتوانند  فعالیت شان  را در آن جا نیز  گسترش دهند. این نوع شرکت ها که به آن ها شرکت های فرعی گفته می شود  می توانند  سرمایه گذاران کانادایی هم داشته باشند.

در زمان راه اندازی تجارت در کانادا ( Trade in Canada )  باید ساختار آن را از همان ابتدای مسیر  با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف تعیین کرد تا در ادامه و پس از شروع فعالیت  به مشکلات جدی حقوقی یا مالی برخورد نکرد.

– تعداد شرکای واحد تجاری

– پیش بینی مقدار سرمایه ی مورد نیاز  برای راه اندازی واحد تجاری.

– گستره جغرافیایی فعالیت های واحد

– نوع خدمات ارائه شونده توسط واحد تجاری

– مجوزهای مورد نیاز در سطح فدرال استانی و شهری

امیدواریم مطالب گفته شده در این مقاله برای شما مفید بوده باشد و از مطالعه ی آن لذت برده باشید.



Post Views:
1



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.