معرفی برترین کمپانیهای خودرو سازی سوئدی
سوئد یک کشور فعال و بسیار قدرتمند در صنعت خودروسازی است. در سوئد حدود ۲۴ شرکت خودروسازی فعالیت میکنند که اغلب آنها نو پا هستند و هنوز به تولید انبوه نرسیده اند. خودروهای تولید شده در کمپانیهای سوئدی، از لحاظ کیفیت رتبهی سوم در جهان را دارند و این نشان دهندهی کیفیت بسیار بالای ساخت
سوئد یک کشور فعال و بسیار قدرتمند در صنعت خودروسازی است. در سوئد حدود ۲۴ شرکت خودروسازی فعالیت میکنند که اغلب آنها نو پا هستند و هنوز به تولید انبوه نرسیده اند. خودروهای تولید شده در کمپانیهای سوئدی، از لحاظ کیفیت رتبهی سوم در جهان را دارند و این نشان دهندهی کیفیت بسیار بالای ساخت این خودروهاست. در ادامه به معرفی کمپانیهای مشهور خودرو سازی در سوئد میپردازیم.
کمپانیهای خودروسازی در سوئد
-
اسکانیا ای بی:
حدود ۱۵۰ سال قبل، کارخانهی اسکانیا به قصد تولید دوچرخه احداث شد. پس از مدتی، این کارخانه تصمیم گرفت به ساخت و تولید خودروهای سنگین و نیمه سنگین بپردازد. از آن پس اسکانیا با به کارگیری مهندسان و طراحان جوان و خوش فکر، خودروهای سنگین را با موفقیت تولید میکرد و توانست در کشور سوئد، با عنوان خودروساز موفق جایگاه خود را تثبیت کند و خط تولید خود را به سایر کشورها مانند دانمارک و نروژ هم گسترش داد.
پس از گذشت حدود شصت سال از فعالیت کمپانی اسکانیا، این شرکت با شرکت خودروسازی ساب ادغام شد. اکنون شرکت اسکانیا، یک اَبَرکمپانی قدرتمند در ساخت موتورهای دیزلی و انواع کشنده، کامیون و اتوبوس است.
اسکانیا بازاری جهانی دارد و نود و پنج درصد از خودروهای سنگین تولیدی این شرکت به سایر نقاط جهان صادر میشود. کامیونهای اسکانیا در چهار سری: L ,R ,S ,P ,G تولید و عرضه میشوند. هر کدام از این کامیونها از لحاظ کاربرد، قدرت ، حجم موتور و ویژگیهای ظاهری با هم متفاوت هستند.
تقریبا صد سال قبل، شرکت خودروسازی ولوو در سوئد آغاز به کار کرد. این شرکت از صفر تا صد طراحی، برنامهریزی ساخت، اجرا و تولید خودروها را برعهده گرفت. این شرکت خودروهای سبک، سنگین، سازههای دریایی، خودروهای تجاری، تجهیزات و قطعات خودرو را تولید میکند.
کمپانی خودروسازی سوئدی «ولوو» بازاری جهانی دارد و محصولات خود را به تمام دنیا صادر میکند. شرکت ولوو امتیاز تولید خودروهای سبک خود را، در حدود ۲۵ سال قبل به شرکت آمریکایی «فورد » فروخت.
شرکت فورد نیز ۱۴ سال قبل، این بخش را به شرکت جیلی در چین واگذار کرد. خودرو ولوو xc60 جزو محبوترین و پرفروشترین خودروها در سوئد است.
از جمله تولیدات کمپانی خودروسازی ولوو در سوئد موارد زیر است:
- اتوبوس
- کامیون
- لیفتراک
- ون
- کامیونت
- تریلر
- ماشینآلات راهسازی
- ماشینآلات سنگین
- موتور کشتی، قایق
- اکسل
- گیربکس
- پمپ هیدرولیک
این شرکت خودروسازی سوئدی به نسبت دو شرکت مشهور اسکانیا و ولوو سابقه کمتری دارد ، زیرا تنها سی سال از فعالیت آن میگذرد. بنیانگذار این شرکت آقای کریستین کونیگزگ بود.
چیزی که شرکت خودروسازی کونیگزگ را از سایر، شرکتها متمایز میکند، نوع خودروهای تولیدی آنان است. کمپانی سوئدی کونیگزگ ، خودروهای اسپرت تولید میکند. خودروهای اسپرت ساخت کمپانی، کونیگزگ بسیار پرشتاب و فرمانپذیر هستند.
خودرو اسپرت کونیگزگ یک(۱) از تولیدات این شرکت است که موفق شد در عرض بیست ثانیه از سرعت صفر به سرعت ۴۰۰ کیلومتر بر ثانیه دست پیدا کند که بسیار شگفت آور است. موضوع جالب بعدی قدرت ترمز این خودرو است که در کمتر از ۱۸ ثانیه، کاملا متوقف میشود. این خودرو تولیدی شرکت کونیگزگ در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است.
خودروهای اسپرت ویژگی هایی دارند از جمله اینکه :
- به تعداد محدود تولید میشوند.
- بسیار پرسرعت هستند.
- با خودرهای سواری معمولی تفاوت دارند.
- طراحی ظاهر آنها متفاوت و خاص و جذاب است.
- در ساخت آن از تکنولوژیهای پیشرفته استفاده میشود.
- کیفیت بسیار بالا و مثالزدنی دارند.
- وزنی سبک دارند
- ترمزهای بسیار پیشرفته و پرقدرت دارند.
معروف ترین خودروهای اسپرت کمپانی سوئدی کونیگزگ ، کونیگزگ یسکو، کونیگزگ جمرا، کونیگزگ آگرا و کونیگزگ رگرا هستند؛ که در طراحی و ویژگیها و قیمت از هم متمایز هستند و هرکدام نقاط قوت مخصوص به خود را دارند. گرانقیمت ترین خودروهای سوئد، مربوط به تولیدات کمپانی کونیگزگ است.
یک شرکت خودروسازی تازه تاسیس در سوئد است که به طراحی و تولید خودروهای الکتریکی و برقی پرداخته است. این شرکت در انگلستان نیز کمپانی دارد و یک شرکت سوئدی- انگلیسی به حساب میآید.
خودروهای برقی شرکت یونیتی، دارای موتور الکتریکی هستند و منبع تامین انرژی آن، باتری است و باید موقع نیاز با برق، شارژ شود. خودروهای برقی کمپانی یونایتی، کوچک و یک نفره هستند. یک صندلی در جلو و برای راننده و دو صندلی در عقب برای سرنشین در نظر گرفته شده است.
از مزایای خودرو تولیدی این شرکت میتوان به پیشگیری از آلودگی هوا، کم صدا و کم هزینه بودن آن ، اشاره کرد. کمپانی یونیتی سوئد، کمتر شناخته شده است زیرا از سال ۲۰۱۵ آغاز به فعالیت کرده است. خودروهای الکتریکی آن هنوز در بسیاری از نقاط دنیا ناشناخته هستند.
خودروهای برقی سه نفره تولیدی یونیتی، سبک و مناسب داخل شهر هستند. دولت سوئد نیز برای ساخت و تولید خودروهای برقی کمک مالی میکند.
یک شرکت قدیمی خودروسازی در سوئد بود که خودروهای سواری آن در گذشته و حدود ۸۰ سال قبل بسیار محبوب و پرطرفدار بودند. کمپانی ساب یک بار با کمپانی اسکانیا ، ادغام شد و خودرویی با توافق هر دو شرکت، ساخته شد که نام آن « ساب ۹۰۰» بود. ساب ۹۰۰ جزو برترین و پر طرفدارترین محصولات مشترک اسکانیا و ساب بود.
ساب با موفقیت به تولید خودرو و صادرات آن به بازارهای جهانی مشغول بود، اما در نهایت با فروش سهام این شرکت به جنرال موتورز، تغییراتی در طراحی و تولید خودروهای این کمپانی سوئدی ایجاد شد که به مذاق طرفداران خوش نیامد و این خودروها در بازار شکست خوردند. در نهایت حدود چهارده سال قبل(۲۰۱۲) به کلی ورشکسته شد.
اما بنیاد ملی خودرو های الکتریکی سوئد ( به اختصار: نِوس)، و یک شرکت چینی به بازسازی خط تولید ساب پرداختند و قرار است با همفکری هم خودروهای الکتریکی ساب را تولید و روانه بازار کنند.
بعضی خودروهای محبوب شرکت ساب در گذشته:
- ساب ۹۲
- ساب ۹۰۰
- ساب ۹۹
- ساب ۹۵
- ساب ۹۰۰۰
- ساب ۳_۹
- ساب ۵_۹
-
نِوس «National Electric Vehicle Sweden» :
نوس، مخفف عبارتNational Electric Vehicle Sweden به معنی «بنیاد ملی خودرو برقی سوئد» است. اکنون سالهاست که این کمپانی سوئد به تولید خودروهای برقی، الکتریکی و هیبریدی روی آورده است.
بنیاد ملی خودرو برقی سوئد، معتقد است آیندهی جهان در انحصار خودروهای برقی است. به همین دلیل اکنون سرمایه گذاری زیادی برای طراحی و تولید خودروهای برقی در سوئد صورت گرفته است.
پس از ورشکستگی شرکت ساب، بنیاد ملی خودروهای برقی سوئد( نوس) تصمیم گرفت خط تولید این شرکت را احیا کند. از آن پس توان و امکانات کارخانهی ساب را برای تولید خودرو برقی به کار گرفتند.
اکنون یک شرکت خودروسازی چینی نیز به نوس در تولید و ساخت خودرو برقی کمک میکند. اما اختلافاتی بین صاحبان برند ساب و نوس و شرکت چینی وجود دارد که اساسی ترین اختلاف بر سر استفاده از برند «ساب» برای محصولات این کمپانی است.
بازار خودروهای برقی نوس سوئد، هم داخلی و هم خارجی است. درصد کمی از سفارشات ساخت خودروهای برقی مربوط به سایر کشورهاست و پس از تولید صادر میشود. خودروهای برقی در کنار مزایای خود معایبی نیز دارند که باعث استقبال کمتر از آنها میشود.
ازجمله :
- ایستگاههای شارژ خودرو به تعداد کافی و در همهی جادهها و خیابانها مهیا نیست.
- در صورت خرابی، اغلب تعمیرکاران با تعمیرات و عیب یابی این ماشینها نا آشنا هستند.
- به نسبت ماشینهای بنزینی، قیمت گرانتری دارند.
خودروهای برقی برای محیط زیست بسیار ایمن و بی خطر هستند و آلایندههای محیطی تولید نمیکنند. البته دولت سوئد از نوس و سایر سازندگان خودروهای برقی، حمایت میکند.
مثلا به تازگی طرحی بسیار جالب و کاربردی در جهت حمایت از دارندگان خودروهای برقی در کشور سوئد به تصویب رسیده است. طبق این پروژه قرار است جاده ای کاملا الکتریکی به طول ۲۰ کیلومتر و حد فاصل دو شهر در سوئد ساخته شود. در این جاده خودروهای برقی با حرکت بر سطح جاده به طور خودکار شارژ میشوند.
سوالات متداول
- سوئد چند کمپانی خودروسازی دارد؟
سوئد حدود ۲۴ کمپانی خودروسازی دارد اما کمپانیهای فعال و معروف کمتر از انگشتان دست هستند.
- گران قیمت ترین خودروهای تولید سوئد از محصولات کدام کمپانی است؟
کونیگزگ ، گران ترین خودرها را تولید میکند.
- کیفیت خودروهای تولید سوئد در چه حدی است؟
کیفیت آنها بسیار بالاست و این خودرها کاملا ایمن و معتبر هستند.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰