معترضان ضد وکس به مکرون فرانسوی می‌گویند: «ما تو را عصبانی می‌کنیم».

ماکرون این هفته گفت که می‌خواهد با پیچیده‌تر کردن زندگی افراد واکسینه نشده، آنها را آزار دهد که در نهایت به ضربات ضربات جراحت برسند. او افزود که افراد واکسینه نشده غیرمسئول و شایسته نیستند که شهروند محسوب شوند. در پاریس، معترضان با استفاده از عبارات عامیانه او، شعار “ما شما را عصبانی خواهیم کرد”

کد خبر : 153046
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۷
معترضان ضد وکس به مکرون فرانسوی می‌گویند: «ما تو را عصبانی می‌کنیم».


ماکرون این هفته گفت که می‌خواهد با پیچیده‌تر کردن زندگی افراد واکسینه نشده، آنها را آزار دهد که در نهایت به ضربات ضربات جراحت برسند. او افزود که افراد واکسینه نشده غیرمسئول و شایسته نیستند که شهروند محسوب شوند.

در پاریس، معترضان با استفاده از عبارات عامیانه او، شعار “ما شما را عصبانی خواهیم کرد” پاسخ دادند.

برخی دیگر تابلوهایی با مضمون «نه به مجوز واکسن» حمل می‌کردند، که اشاره‌ای به فشار قانونی ماکرون برای الزام اثبات واکسیناسیون برای ورود به مکان‌هایی مانند کافه‌ها، کافه‌ها و موزه‌ها بود.

تصاویر تلویزیونی درگیری بین معترضان و پلیس را در یک محل نشان می داد. معترضان همچنین در شهرهای مارسی، نانت و لومان در خیابان‌ها تجمع کردند.

(اظهارات ماکرون) آخرین نی بود. ما غیرمسئول نیستیم.

معترضان مکرون را به پایمال کردن آزادی های آنها و رفتار نابرابر با شهروندان متهم می کنند. او می‌گوید آزادی‌ها دارای مسئولیت‌هایی هستند که شامل حفاظت از سلامت دیگران می‌شود.

فرانسه روز جمعه برای دومین بار در یک هفته بیش از 300 هزار مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا را ثبت کرد. بستری شدن در بیمارستان، از جمله بیماران کووید-19 در مراقبت های ویژه (ICU)، به طور پیوسته در حال افزایش است و سیستم مراقبت های بهداشتی را تحت فشار قرار می دهد.

برخی بیمارستان ها گزارش داده اند که حدود 85 درصد از بیماران ICU در برابر کووید-19 واکسینه نشده اند. داده ها نشان می دهد که 90 درصد افراد بالای 12 سال واجد شرایط برای واکسن کووید به طور کامل واکسینه شده اند.

مردم فرانسه در حال حاضر برای ورود به رستوران ها و بارها و استفاده از قطارهای بین منطقه ای باید گواهی واکسیناسیون یا آزمایش منفی را نشان دهند. اما با افزایش عفونت های Omicron، دولت می خواهد گزینه آزمایش را کنار بگذارد.

سه ماه قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری، به نظر می‌رسید که لحن بی‌پرده مکرون حساب شده بود و به ناامیدی فزاینده‌ای از افراد واکسینه نشده دامن زد.

والری پکرسه، رقیب محافظه‌کار، گفت که ماکرون در حال عبور از کشور است. اریک زمور، نامزد راست افراطی، آنچه را که او اظهارات نابخردانه رئیس جمهور خواند، محکوم کرد.

در خیابان‌های پایتخت، معترضان ماکرون را به سیاسی کردن همه‌گیری پیش از انتخابات متهم کردند.

یکی از معترضان 55 ساله که خواست نامش فاش نشود، گفت: “من از او می خواهم که دلالان و مجرمان مواد مخدر را عصبانی کند، نه افراد عادی.”

(نوشته ریچارد لاف؛ ویرایش توسط هلن پوپر)



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.