مسأله برجام و پیگیری لغو تحریم‌های ایران یک موضوع جدی است

به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود واعظی در حاشیه نشست هیئت دولت، با بیان اینکه غیر از ما و کره شمالی بقیه کشورهای دنیا به چارچوب پولشویی و چارچوب‌هایی که ما هم تمایل به اجرای آن را داریم، عمل می‌کنند، افزود: آقای رئیس‌جمهور و همکاران

کد خبر : 30759
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۰
مسأله برجام و پیگیری لغو تحریم‌های ایران یک موضوع جدی است



به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود واعظی در حاشیه نشست هیئت دولت، با بیان اینکه غیر از ما و کره شمالی بقیه کشورهای دنیا به چارچوب پولشویی و چارچوب‌هایی که ما هم تمایل به اجرای آن را داریم، عمل می‌کنند، افزود: آقای رئیس‌جمهور و همکاران مادر دولت گفتند معطل ماندن این دو لایحه که در مجلس به تصویب رسیده و مدت طولانی است که در مجمع تشخیص است، به مصلحت روابط بانکی ایران و دنیا نیست.

وی افزود: چه ما تحریم باشیم چه نباشیم روابط بانکی ابزارهای اصلی روابط تجاری ما با دنیا است و اگر این روابط بانکی را نداشته باشیم باید از طریق صرافی‌ها اقدام کنیم و این هم امنیت پایینی دارد و هم گرانتر خواهد شد.

واعظی تاکید کرد: ما نباید خودمان را تحریم کنیم و امیدوارم مجمع تشخیص مصلحت نظام تصمیم درستی بگیرد. به هر حال ما به عنوان دولت اعتقاد داریم که لازم است این لوایح تصویب شود و می‌تواند به روابط بانکی ما با همه کشورهای دنیا کمک کند.

رییس دفتر رییس جمهور خاطرنشان کرد: امیدوارم اینگونه نباشد که تصویب این لوایح طولانی شود که این دولت نتواند کار کند و در دولت بعدی تصویب شود.

واعظی همچنین درباره ارز ترجیحی نیز گفت: تلاش دولت این بوده و هست که از ارز ترجیحی برای کالاهایی که مردم به صورت روزمره به آن احتیاج دارند، استفاده شود بخشی از این کالا وارداتی و بخشی هم در داخل تولید و تامین می‌شود.

وی افزود: به عنوان نمونه در مورد مرغ، کسی که ذرت، کنجاله و خوراک دام، را وارد می‌کند، وقتی که در دو – سه سال گذشته، حقوق کارمند، کارگر ۴۰-۵۰ درصد، حمل و نقل و هزینه‌های جانبی، قیمت آب و برق و غیره هم افزایش پیدا کرده، طبیعی است که روی قیمت تمام ‌شده نیز اثر می‌گذارد.

واعظی تاکید کرد: وزارت صمت و جهاد کشاورزی حتما باید دقت بیشتری داشته باشند که توزیع به‌گونه‌ای انجام شود که دست واسطه‌ها قطع شود. بخشی از این گرانی‌ها به دلیل نقش واسطه‌هاست.

وی ادامه داد: رئیس جمهوری دستور دادند که در وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صمت، واسطه‌هایی را که قیمت کالاها را گران می‌کنند، شناسایی کنند.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.