مراقب به‌روزرسانی‌ های جعلی مرورگرهای Chrome و Edge باشید

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، مهاجمان سایبری معروف به مهاجمان Magniber با به‌کارگیری فایل‌های Windows Application Package (.APPX) دارای گواهی‌نامه‌های معتبر، بدافزارهایی را در قالب به‌روزرسانی‌های مرورگرهای Chrome و Edge توزیع می‌کنند. محققان احتمال می‌دهند کد مخرب از طریق ایمیل‌های فیشینگ، لینک‌های ارسال شده از طریق پیام‌های فوری

کد خبر : 156888
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
مراقب به‌روزرسانی‌ های جعلی مرورگرهای Chrome و Edge باشید



به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری، مهاجمان سایبری معروف به مهاجمان Magniber با به‌کارگیری فایل‌های Windows Application Package (.APPX) دارای گواهی‌نامه‌های معتبر، بدافزارهایی را در قالب به‌روزرسانی‌های مرورگرهای Chrome و Edge توزیع می‌کنند.

محققان احتمال می‌دهند کد مخرب از طریق ایمیل‌های فیشینگ، لینک‌های ارسال شده از طریق پیام‌های فوری (IM) در رسانه‌های اجتماعی و یا سایر روش‌های توزیع ، منتقل شده باشد.

باج‌افزار Magniber این روزها کاربران آسیایی را به طور انحصاری هدف قرار داده است.

روش توزیع این بدافزار، نشان‌دهنده تغییر رویکرد مهاجمان نسبت به حملات قبلی است که در آن‌ها معمولاً از آسیب‌پذیری‌های موجود در اینترنت اکسپلورر، سوءاستفاده می‌کردند.

مهاجمان سایبری از قربانیان خود می‌خواهند تا مرورگر Edge/Chrome را به‌صورت دستی به‌روزرسانی کنند و یک فایل APPX برای تکمیل به‌روزرسانی نیز در اختیار آنان قرار می‌دهند.

فایل‌های APPX، فایل‌های Windows Application Package هستند که برای توزیع و نصب آسان ایجاد شده‌اند و در گذشته نیز در تهدیدات مختلفی برای توزیع بدافزار از آنها سوءاستفاده شده است.

در باج‌افزار Magniber، فایل‌های دست‌کاری شده APPX به‌صورت دیجیتالی توسط یک گواهی‌نامه معتبر امضا می‌شود، بنابراین ویندوز، آن‌ها را به‌عنوان فایل‌های قابل‌اعتماد و مطمئن در نظر می‌گیرد و هیچ هشداری نمی‌دهد.

با توجه به کاهش چشمگیر استفاده از اینترنت اکسپلورر به‌احتمال زیاد مهاجمان به دنبال دستیابی به طیف وسیعی از قربانیان از میان کاربران Edge/Chrome هستند.

برخلاف اکثر حملات باج‌افزاری، Magniber، تاکتیک اخاذی مضاعف را اتخاذ نکرده است و قبل از رمزگذاری سیستم‌ها، فایل‌ها را سرقت نمی‌کند، لذا کارشناسان مرکز مدیریت راهبردی افتا توصیه می‌کنند تا راهبران سیستم، به طور منظم و مداوم، از داده‌ها و فایل‌های سیستم سازمان‌های خود، پشتیبان بگیرند.

براساس اطلاعات موجود، در حال حاضر امکان رمزگشایی رایگان فایل‌های قفل شده بدافزار Magniber ، وجود ندارد.

مرکز مدیریت راهبردی افتا پیرو هشدارهای قبلی خود، دوباره تاکید کرده است که راهبران امنیتی از اطلاعات سازمانی و با اهمیت سازمان خود، به‌صورت دوره‌ای سه نسخه پشتیبان تهیه و فایل‌های پشتیبان را روی دو رسانه ذخیره‌سازی مختلف نگهداری کنند.

بنا بر توصیه‌های امنیتی مرکز افتا، نگهداری یک نسخه از فایل‌های پشتیبانی تهیه شده از اطلاعات سازمانی و با اهمیت، سازمان‌های دارای زیرساخت حیاتی، در موقعیت جغرافیایی متفاوت ضروری است.

اطلاعات تخصصی نحوه عملکر باج افزار Magniber، گزارشی از شرکت امنیت سایبری کره‌ای آن‌لب درباره نحوه حملات این باج افزار و نحوه بازیابی، رمزگشایی و اجرای کد باج‌افزار Magniber در آدرس اینترنتی مرکز مدیریت راهبردی افتا منتشر شده است.

46



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.