متقاضیان مسکن مهر، خبرهای خوش در راه است!
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از گسترش نیوز، داود آرنواز اعلام کرد: این پروژه که در روزهای آتی برای آسفالتریزی معابر به اجرا در خواهد آمد، بهعنوان یک اقدام ضروری برای اسناد تسهیل زندگی ساکنان جدید در این منطقه مدنظر قرار گرفته است. وی افزود: با توجه به تکمیل تعدادی از واحدهای مسکن مهر
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از گسترش نیوز، داود آرنواز اعلام کرد: این پروژه که در روزهای آتی برای آسفالتریزی معابر به اجرا در خواهد آمد، بهعنوان یک اقدام ضروری برای اسناد تسهیل زندگی ساکنان جدید در این منطقه مدنظر قرار گرفته است.
وی افزود: با توجه به تکمیل تعدادی از واحدهای مسکن مهر و در پی افزایش تعداد ساکنان مسکن مهر دمق و با توجه به نیاز به بهبود زیرساختها و سکونت چند خانوار در این منطقه، آمادهسازی معابر اصلی این منطقه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی تصریح کرد: این اقدام به عنوان گامی مثبت در راستای بهبود کیفیت زندگی ساکنان مسکن مهر دمق تلقی میشود و انتظار میرود با اجرای آن، شرایط بهتری برای زندگی در این منطقه فراهم شود.
آرنواز با تقدیر از زحمات تمامی مسئولین، به ویژه فرماندار، نماینده مردم، اعضای شورای اسلامی شهر، بخشدار و امام جمعه این شهر، یادآور شد: همه این عزیزان در این مسیر تلاشهای زیادی کردهاند که ما قدردان زحمات آنها هستیم.
هدفگذاری ساخت ۱۵ درصد ساختمانها با فناوریهای نوین
خراسان رضوی دبیر انجمن انبوهسازان خراسان رضوی گفت: هدف ما این است که تا پایان برنامه هفتم، سهم ساختمانهای ساخته شده با فناوریهای نوین را به ۱۵ درصد برسانیم.
رضا اخلاقی، امروز دوشنبه، ۳۰ مهرماه در حاشیه همایش ملی انبوهسازان خراسان رضوی با عنوان «جایگاه انبوهسازان در طرح جامع تولید مسکن و مدیریت پروژه» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بحث مسکن یکی از محرکهای مهم جامعه ما است. سهم خراسان رضوی از طرح مسکن مهر، ۱۲۰ هزار واحد بود که در دولتهای نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم اجرا شد و حدود ۱۱۰ هزار واحد تحویل داده شد. این طرح نقش خود را در خانهدار کردن اقشار مورد نظر ایفا کرد.
وی افزود: در طرح اقدام ملی و نهضت ملی مسکن دولت سیزدهم و چهاردهم، سهم مسکن استان ۳۹۶ هزار واحد برنامهریزی شده که حدود ۹ درصد آن مربوط به برنامهریزی رئیس جمهور فقید، آیتالله رئیسی است. از این ۳۹۶ هزار واحد، در حال حاضر ۱۹۷ هزار واحد اجرایی شده و در حال احداث و پیشرفت امور است.
دبیر انجمن انبوهسازان خراسان رضوی تصریح کرد: در چهار بخش حمایتی، یعنی تخصیص زمین دولتی با قرارداد ۹۹ ساله به جامعه خودمالکین، بازآفرینی شهری و تسهیلات روستایی، در حال حاضر حدود ۱۹۳ هزار واحد در استان ما اجرا شده که تقریباً ۵۵ درصد برنامه عملیاتی شده است. امیدواریم که این واحدها به بهرهبرداری برسند و جامعه هدف از مسکن بهرهمند شود.
اخلاقی اضافه کرد: در حال حاضر سرمایهگذاری در بخش مسکن با چالشهایی از جمله انفعال دولتی روبهرو است؛ از طرفی حدود ۳۰ درصد مهندسین ما زیر خط فقر هستند و به دغدغههای ما در بخش خصوصی توجه نشده است. در این راستا شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی باید نقش پررنگتری داشته باشد و امیدواریم با فعالیت ۲۸ انجمن صنفی در کشور و اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی، بتوانیم به راهگشایی در این موارد بپردازیم.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که مصالح و دستمزدها افزایش یافته، مسکن در رکود و انفعال است. نقش ما در رونقبخشی به ساختوساز و تسهیل ضوابط دستوپاگیر در سامانههای مربوطه اهمیت ویژهای دارد. بخشنامههایی که حدود ۱۶ سال است بدون بازنگری اجرا میشوند، نیاز به بازبینی دارند.
دبیر انجمن انبوهسازان خراسان رضوی عنوان کرد: با صنعتیسازی و فناوریهای جدید میتوانیم درصد ساختمانهایی که با روشهای جدید ساخته میشوند را افزایش داده و هزینهها را کاهش دهیم. هدف ما این است که تا پایان برنامه هفتم، سهم ساختمانهای ساخته شده با فناوریهای نوین را به ۱۵ درصد برسانیم.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰