نتایج تحقیقات نشان میدهد که مصرف دو وعده قارچ در هفته خطر از دست دادن حافظه را به نصف کاهش میدهد.
همانطور که پیش از این مشخص شده است، اختلال شناختی خفیف (MCI)، اغلب پیش درآمد زوال عقل محسوب میشود و شامل فراموشی، همراه با مشکلات زبان و توجه است با این حال، مشکلات معمولا از زوال عقل جزئیتر هستند.
دانشمندان معتقدند که حتی مصرف یک وعده کوچک قارچ در هفته ممکن است برای تاثیری معنادار کافی باشد. اگر افراد مسن حدود نیم بشقاب قارچ در هفته مصرف کنند، خطر ابتلا به این بیماری را به نصف میرسانند.
دکتر لی فنگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: این همبستگی شگفتآور و دلگرمکننده است. به نظر میرسد که یک ماده غذایی واحد که معمولا در دسترس است میتواند تاثیر چشمگیری بر زوال شناختی داشته باشد.
این مطالعه شامل بیش از ۶۰۰ نفر بالای ۶۰ سال در سنگاپور بود که بیش از ۶ سال تحت نظر قرار گرفتند. آنان برای اختلال شناختی خفیف همچنین در مورد عادات غذایی تحت آزمایش بودند.
دکتر فنگ گفت: افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف همچنان میتوانند فعالیتهای عادی روزانه خود را انجام دهند بنابراین، آنچه ما باید در این مطالعه تعیین میکردیم این بود که آیا این سالمندان در آزمونهای استاندارد عصبروانشناس عملکرد ضعیفتری نسبت به سایر افراد هم سن و با میزان تحصیلات مشابه خود داشتند یا خیر.
نتایج این تحقیق نشان داد که ۶ نوع قارچ مصرف شده در این کارآزمایی با ۵۰ درصد کاهش خطر ابتلا به زوال شناختی مرتبط بودند با این حال، هر گونه قارچ ممکن است اثر مفیدی داشته باشد زیرا همه آنها حاوی آنتی اکسیدانی به نام ارگوتیونئین هستند.
دکتر ایروین چیه، محقق دیگر این تحقیق توضیح داد: ما به ترکیبی به نام ارگوتیونین (ET) بسیار علاقهمندیم. این ترکیب، آنتی اکسیدان و ضد التهاب منحصر به فردی است و انسان به تنهایی قادر به سنتز آن نیست اما میتوان آن را از منابع غذایی تهیه کرد که یکی از اصلیترین آنها قارچ است.
محققان اکنون کارآزمایی تصادفی کنترل شده از ترکیب خالص ارگوتیونین را انجام خواهند داد.
نتایج این تحقیق در نشریه بیماری آلزایمر (Alzheimer’s Disease) منتشر شده است.
بیشتر بخوانید:
کدام ویروس تنفسی شیوع بیشتری دارد؟
۲۳۳۲۳۶
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰