لیست غذاهایی که حساسیت زا هستند

غذاهایی که موجب حساسیت می شوند همانطور که می دانید برخی مواد غذایی موجب واکنش های آلرژیک در افراد می شوند که در این صورت باید مراقب بود و از آنها اجتناب کرد زیرا عدم رعایت باعث رفتن به کما و حتی مرگ می شود. در این بخش از نمناک به معرفی مواد غذایی می

کد خبر : 56121
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۷:۴۷
لیست غذاهایی که حساسیت زا هستند


غذاهایی که موجب حساسیت می شوند

همانطور که می دانید برخی مواد غذایی موجب واکنش های آلرژیک در افراد می شوند که در این صورت باید مراقب بود و از آنها اجتناب کرد زیرا عدم رعایت باعث رفتن به کما و حتی مرگ می شود. در این بخش از نمناک به معرفی مواد غذایی می پردازیم که باید از آن پرهیز کنید.

گندم:

گندم در انواع غذاها از قبیل نان، غلات و پیتزا، حتی در کچاپ و بستنی نیز یافت می شود و می تواند باعث درماتیت، التهاب مجاری تنفسی و آنافیلاکسی شود.

تخم مرغ:

تخم مرغ علت اصلی خارش پوست (نوعی از آلرژی پوستی) در کودکان است. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ محرک اولیه آن بشمار می رود، اگرچه آلرژی به زرده تخم مرغ نیز غیر معمول نیست. بیشتر کودکان در سن پنج سالگی از حساسیت تخم مرغ رنج می برند، توجه داشته باشید که آلرژی های شدید به تخم مرغ می تواند باعث کهیر، دشواری تنفس و گاهی حتی شوک شوند. بنابراین بهتر است که به طور کلی از مصرف تخم مرغ صرف نظر کنید.

آلرژی به غذا

آجیل ها:

آجیل هایی مثل بادام، پسته، آجیل برزیلی، گردو، بادام هندی و فندق یکی از علل اصلی واکنش های آنافیلاکتیک در میان همه آلرژی های غذایی هستند. آجیل ها به عنوان چاشنی یا جز اصلی در غذاها استفاده می شود.

ماهی:

آلرژی به ماهی در افراد مبتلا، عمدتا بزرگسالان تا آخر عمر باقی می ماند و علائمی مانند خارش، درماتیت، دشواری در تنفس را ایجاد می کند.

ماهی

شیر:

شیر یکی از عوامل اصلی آلرژی در کودکان است، اگر چه علت اصلی آلرژی های غذایی نامشخص است. اما از سن 3 سالگی حساسیت در کودکان کاهش می یابد. شیر گاو عامل اصلی آلرژی به شیر است، اما شیر حیوانات دیگری مثل بز و گوسفند نیز می تواند منجر به واکنش هایی نظیر کهیر، استفراغ و دیگر مشکلات هاضمه در عرض چند دقیقه یا ساعت شود.

بادام زمینی:

در حالی که برخی علائم آلرژی به بادام زمینی ملایم است مانند:آبریزش بینی و خارش؛ اما می تواند منجر به مسدود شدن راه تنفسی و غش شود که یکی از عوامل عمده واکنش های شدید آلرژیک در کودکان و بزرگسالان است. افرادی که آلرژی شدیدی دارند می توانند علائم را به سادگی با بوی بادام زمینی و یا با لمس آن تجربه کنند.

بادام زمینی

سویا:

آلرژی سویا معمولا کودکان نوپا را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر چه آلرژی در بسیاری از کودکان از سن دو سالگی بیشتر می شود. افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف محصولات غذایی و مواد غذایی حاوی سویا، شامل سس سویا، شیر سویا و برخی از شیرینی های پخته شده خودداری کنند، در غیر این صورت دچار بی حالی، گرفتگی بینی، زخم های دهان، التهاب و خارش می شوند.

غذاهایی که موجب حساسیت می شوند

4.26

این مطلب مفید بود ؟51



لینک منبع :
هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.