قیمت یک دست کله‌پاچه اعلام شد/ رییس اتحادیه طباخان: کسی به کله پاچه توجهی نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز، احمدیان درباره وضعیت بازار غذای پرطرفدار در ماه رمضان گفت: تعداد مشتریان کم شده و کسی که هفته ای یک بار مراجعه می کرد الان یک پاچه یا کمی آبگوشت خالی می خورد یا شهروندی که برای خانواده اش یک دست غذا می بُرد حالا به چند پاچه و یک بناگوش

کد خبر : 567946
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۱
قیمت یک دست کله‌پاچه اعلام شد/ رییس اتحادیه طباخان: کسی به کله پاچه توجهی نمی‌کند



به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز، احمدیان درباره وضعیت بازار غذای پرطرفدار در ماه رمضان گفت: تعداد مشتریان کم شده و کسی که هفته ای یک بار مراجعه می کرد الان یک پاچه یا کمی آبگوشت خالی می خورد یا شهروندی که برای خانواده اش یک دست غذا می بُرد حالا به چند پاچه و یک بناگوش بسنده می کند. 

عبدالرضا احمدیان، رئیس اتحادیه صنف طباخان(کله، پارچه و سیرابی طبخ شده و خام)، می گوید به دلیل کم بودن مجوزهای کشتار، قیمت کله پاچه در سال گذشته با افزایشی نجومی همراه بوده و اتحادیه ای که او ریاستش را بر عهده دارد توانسته با همراهی و مساعدت های اتاق اصناف تهران قیمت این غذای سنتی ایرانی را خصوصا در ایام ماه رمضان ثابت نگه داشته و نگذارند بیشتر از این شود.

احمدیان همچنین بحث واحدهای غیرمجاز را مطرح کرده و از شهروندان خواسته از واحدهای صنفی دارای مجوز خریداری کنند تا هم انصاف رعایت شود و هم غذای با کیفیتی به آن ها بدهند ضمن اینکه با آن واحدهای غیرمجاز که در حق مشتریان خود اجحاف می کنند، برخورد می شود.

کشتارها کم است و در واردات مساعدت نمی کنند

در  زمینه کمبود کشتار و بالارفتن قیمت ها، بحث واردات هم مطرح می شود که می تواند کمک حال باشد؛ رئیس اتحادیه صنف طباخان(کله، پارچه و سیرابی طبخ شده و خام)، می گوید جلسات زیادی با بهداشت و جهاد کشاورزی داشته اند اما متاسفانه به آن ها در این زمینه کمکی نشده تا این صنف بلکه با واردات بیشتر بتواند نفسی بکشد.

احمدیان با اشاره به گرانی بار و بالا بودن مالیات، تصریح می کند که در چند وقت اخیر تعدادی از واحدهای صنفی به دلیل عدم توانایی در اداره، جواز خود را باطل کرده اند.

او که بارها به وضعیت در خطر انقراض قرارگرفتن این غذای سنتی و ایرانی اشاره کرده، می افزاید که برخی شهروندان در گذشته هفته ای یک بار یا حتی چند بار برای صرف غذا مراجعه می کردند اما الان تعداد مشتری ها خیلی کم شده است. 

 بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت یک دست کله پاچه در واحدهای فعال بین یک میلیون و سیصد هزار تومان تا یک میلیون و ششصد هزار تومان است . در ماه مبارک رمضان مصرف کله پاچه به طور سنتی افزایش می‌یابد. 

223223



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.