قیمت نان ۳۰۰ نانوایی سنگکی در تهران گران شد
به گزارش هوشمند نیوز، در حالی شایع شده، آرد یارانهای نانواییهای تهران حذف شده است که پیگیری تسنیم حاکی است، سهمیه آرد ۳۰۰ نانوایی سنگک در تهران از نوع یک به نوع دوم تغییر پیدا کرده است. اخیرا شنیده شد که آرد یارانهای نانواییهای تهران حذف شده است اما پیگیریهای تسنیم نشان میدهد که آرد
به گزارش هوشمند نیوز، در حالی شایع شده، آرد یارانهای نانواییهای تهران حذف شده است که پیگیری تسنیم حاکی است، سهمیه آرد ۳۰۰ نانوایی سنگک در تهران از نوع یک به نوع دوم تغییر پیدا کرده است.
اخیرا شنیده شد که آرد یارانهای نانواییهای تهران حذف شده است اما پیگیریهای تسنیم نشان میدهد که آرد یارانهای حدود ۳۰۰ نانوایی سنگک در تهران که همچنان آرد یارانهای نوع یک دریافت میکردند، به نوع دوم تغییر پیدا کردهاند.
به این ترتیب پیشبینی می شود، این تغییر آرد یارانهای از نوع اول به نوع دوم سبب شود تا قیمت نان ساده حدود ۳۰۰ نانوایی سنگک در تهران از ۲ هزار تومان به ۳ هزار تومان تغییر پیدا کند.
البته همچنان این نانواییها آرد یارانهای دریافت میکنند اما نرخ آرد یارانهای نوع دوم کمی بالاتر از نرخ آرد نوع یک است.
لازم به ذکر است، تصمیمگیری در خصوص بحثهای توزیع آرد و موارد مرتبط با قیمتگذاری در استانها به کارگروههای آرد و نان استانها واگذاری شده است و به نظر میرسد تصمیمی که در این خصوص اتخاذ شده نیز از سوی کارگروه آرد و نان استان تهران بوده است.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :اخبار کشاورزی و غذا ، قیمت نان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰