قلمروها و ایالت‌های کانادا – ویزانیو

کشور کانادا پس از روسیه بزرگ‌ترین کشور جهان است. این کشور دارای ۱۰ استان و ۳ قلمرو است که در ۵ منطقه مختلف پراکنده شده‌اند. اگر می‌خواهید با کشور کانادا بیشتر آشنا بشوید، شما را دعوت می‌کنم تا با ادامه مقاله قلمروها و ایالت‌های کانادا با ما همراه باشید. به‌طور کلی ایالت‌های کانادا تابع قوانین

کد خبر : 200210
تاریخ انتشار : جمعه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۲
قلمروها و ایالت‌های کانادا – ویزانیو


کشور کانادا پس از روسیه بزرگ‌ترین کشور جهان است. این کشور دارای ۱۰ استان و ۳ قلمرو است که در ۵ منطقه مختلف پراکنده شده‌اند. اگر می‌خواهید با کشور کانادا بیشتر آشنا بشوید، شما را دعوت می‌کنم تا با ادامه مقاله قلمروها و ایالت‌های کانادا با ما همراه باشید.

به‌طور کلی ایالت‌های کانادا تابع قوانین کنفدراسیون کانادا هستند و در چهار منطقه کانادا پخش شده‌اند. قلمرو‌های کانادا که عبارت‌اند از قلمرو شمال غربی، یوکان و نوناووت  همگی در منطقه شمال کانادا جمع شده‌اند (شمال و شمال غربی). این سه قلمرو سابقاً مستعمره بریتانیا بوده‌اند، اما با گذر زمان به شکل کنونی درآمدند.قلمروهای کانادا قوانین خود را از پارلمان این کشور دریافت می‌کنند. در ادامه متن قصد داریم به معرفی مناطق ۵گانه و قلمروها و ایالت‌های کانادا بپردازیم.

این منطقه وسیع که در شرق کانادا و در سواحل اقیانوس اطلس واقع‌شده است، شامل چهار استان نوا اسکوشیا، نیوبرنزویک،  پرنس ادوارد آیلند و نیوفاندلند ولابرادور می‌باشد. نام آتلانتیک در سال ۱۹۴۹ و پس از پذیرش نیوفاندلند به‌عنوان یک استان در این منطقه رایج شد.

صنایع ماهی گیری، جنگل‌داری، کشاورزی، استخراج معادن و گردشگری از مهم‌ترین فعالیت‌های این منطقه به شمار می‌رود. در ادامه متن با ایالت‌های کانادا در این منطقه آشنا می‌شویم.

 

  • نیوبرنزاویک (New Brunswick) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

نیوبرانزویک یکی از استان‌ها کانادا است که در شرق این کشور واقع‌شده و در سواحل اطلس و کوه‌پایه رشته‌کوه‌های آپالانچی توسط وفاداران امپراتوری تأسیس شد. نزدیکی این استان به ایالات‌متحده آمریکا نیوبرانزویک را ازنظر گردشگری بسیار قدرتمند ساخته است. جنگل‌داری، کشاورزی، شیلات، معدن و فراوری مواد غذایی از دیگر منابع تأمین اقتصاد این استان به‌حساب می‌آیند.

آب‌وهوای این استان برخلاف منطقه‌ نیمه‌قطبی که در آن حضور دارند نسبتاً مرطوب است. سنت جان بزرگ‌ترین شهر و فردریکتون مرکز این استان است. زبان اصلی نیوبرانزویک، فرانسوی و انگلیسی است. هزینه زندگی در شهرهای این منطقه نسبت به بسیاری از دیگر قلمروها و ایالت‌های کانادا کم‌تر است.

  • جزیره پرنس ادوارد (Prince Edward Island) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

جزیره پرنس ادوارد یکی دیگر از سه استان دریایی کانادا است که از ۲۳۲ جزیره تشکیل شده است و بزرگ‌ترین جزیره آن به همین نام است. جزیره پرنس ادوارد در میان قلمروها و ایالت‌های کانادا کوچک‌ترین و البته کم‌جمعیت‌ترین است (۱۴۴۰۰۰ نفر‌).

منابع عمده مالی در این جزیره از صنایع هوافضا، علوم زیستی، فناوری اطلاعات و بازی‌های ویدیویی تشکیل می‌شود. این استان به صید صدف و کشاورزی( به‌ویژه کشت سیب‌زمینی) شهرت دارد، همچنین خاک سرخ‌رنگ یکی دیگر از ویژگی‌های شاخص این استان می‌باشد.

P.E.I توسط یک پل بزرگ و طولانی چند‌دهانه به نام Anne of Green Gables به مرکز کانادا متصل می‌شود. نام این پل برگرفته از داستانی با همین نام و به قلم «لوسی مود مونتگومری» است که ماجراهایی از زندگی یک دختربچه‌ یتیم را نقل می‌کند.

این استان کم‌ترین نرخ جرم و جنایت را دارد. املاک ارزان در این جزیره و همچنین آب‌و‌هوای معتدل از دیگر ویژگی‌های مثبتی است که آنجا را برای زندگی مساعد می‌کند.

  • نیوفاندلند و لابرادور (Newfoundland and Labrador) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

این استان که شرقی‌ترین منطقه آمریکای شمالی است (۸۲۸۰۰۰ نفر جمعیت دارد ) و منطقه زمانی خاص خود را دارد، از دو جزیره نیوفاندلند و لابرادور تشکیل شده است. بیش از ۹۰ درصد جمعیت این استان در نیوفاندلند و جزایر اطرافش زندگی می‌کنند. سنت جان مرکز این استان بوده و به صمیمیت ساکنین، پارک ملی گروس مون و کوه‌های یخ و نهنگ‌ها شهرت دارد.

آب‌و‌هوای لابرادور خشن و قطبی است، اما برخلاف آن نیوفاندلند آب‌و‌هوای مرطوب و تابستان‌های گرمی دارد. این استان با افت کردن درزمینهٔ شیلات، کمی دچار رکود اقتصادی شده است ولی همچنان پالایش نفت و گاز، معدن، کشاورزی، منابع برق آبی و گردشگری اهرم‌های دیگری هستند که اقتصادش را پابرجا نگه‌داشته است. نیوفاندلند و لابرادور به خانه روباه‌های قرمز و خرگوش‌های قطبی نیز معروف می‌باشد.

نیوفاندلند و لابرادور به دلیل صمیمیت اهالی و ساکنینش از نرخ جرم و جنایت بسیار پایینی برخوردار است. این استان قدیمی‌ترین مستعمره بریتانیا در کانادا می‌باشد.

  • نوا اسکوشیا Nova Scotia)) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

اگرچه نوا اسکوشیا در بین قلمروها و ایالت‌های کانادا پس از P.E.I دومین استان کوچک این کشور است، اما ازنظر جمعیت، پرجمعیت‌ترین استان منطقه اطلس و همچنین دومین استان  پرجمعیت کانادا به‌حساب می‌آید(۹۲۵۰۰۰). با جمع‌بندی دو فاکتور وسعت کوچک و جمعیت بالا می‌توانیم به تراکم جمعیت شدید این استان پی ببریم. نوا اسکوشیا یکی از ۳ استان دریایی و بخشی از منطقه آتلانتیک می‌باشد.

هالیفاکس مرکز استان نوا اسکوشیا است. مسیر Cabot Trail، سلتیک، قلعه لوئیسبورگ، فوک‌های دوست‌داشتنی و غذاهای دریایی مانند خرچنگ‌های تازه جزو مشهورترین جاذبه‌های گردشگری این استان هستند. آب‌وهوای این استان توسط اقیانوس تعدیل می‌شود و تابستان گرمی را به آن‌ها هدیه می‌دهد.

اقتصاد نوا اسکوشیا بر پایه ماهیگیری، جنگل‌داری، معادن زغال‌سنگ، کشاورزی، صنایع هوا و فضا، کشتی‌سازی و کشتی‌رانی شکل گرفته‌است. بااین‌حال از اقتصاد ضعیف‌تری نسبت به خیلی از مناطق دیگر کانادا برخوردار است که شاید تراکم جمعیت بالا و تقسیم منابع مالی میان‌ آن‌ها از دلایل این امر باشد. این استان، بزرگ‌ترین پایگاه نظامی دریایی کانادا می‌باشد. یک نکته جذاب دیگر از نوا اسکوشیا به جامانده و آن‌هم برگزاری حدود ۷۰۰ جشنواره در سال است.

کانادای مرکزی که به فرانسوی Center du Canada نامیده می‌شود از ایالت‌های انتاریو و کبک تشکیل شده‌  است . کانادای مرکزی پرجمعیت‌ترین منطقه کل کانادابوده ازنظر سیاسی قدرت بسیار بالایی دارد که منجر به کمی نارضایتی نسبت به سایر مناطق کانادا شده است.

بیش از نیمی از مردم کانادا در شهر‌های نزدیک به دریاچه‌های بزرگ و رودخانه سنت لارنس در جنوب کبک و انتاریو زندگی می‌کنند. این منطقه به‌عنوان منطقه صنعتی کانادا شناخته می‌شود. انتاریو و کبک زمستان‌هایی سرد و تابستان‌هایی گرم و مرطوب دارند. بیش از سه‌چهارم تولیدات کانادا مربوط به منطقه کانادای مرکزی می‌باشد. در ادامه متن به بررسی دو استان کبک و انتاریو خواهیم پرداخت.

قلمروها و استان‌های کانادا

  • کبک (Quebec) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

کبک بزرگ‌ترین و دومین استان پرجمعیت کانادا است که حدود ۸ میلیون نفر جمعیت دارد. مرکز استان کبک، شهر کبک سیتی و بزرگ‌ترین شهر آن مونترال می‌باشد. اغلب مردم این استان به زبان فرانسوی صحبت می‌کنند. در کبک ۴ فصل را کامل می‌توانید حس کنید؛ یک زمستان سرد و طلائی،‌ تابستانی گرم و نمناک، پاییزی سرد و رنگین و بهاری لطیف و البته کوتاه، فصل‌های کبک را تشکیل می‌دهند.

قسمت عمده کبک مربوط به تحقیقات و دانش روز می‌شود؛ هوافضا، فناوری اطلاعات و توسعه نرم‌افزار بزرگ‌ترین منابع مالی این استان هستند. جنگل‌داری، معدن و ماهیگیری کارهای دیگری است که در کانادا رواج دارند، همچنین عمده تولیدات کاغذ کانادا هم در این منطقه انجام می‌شود. برق عمده این استان‌ با استفاده از ژنراتور‌های آبی تأمین می‌شود چراکه این منطقه بزرگ‌ترین تولیدکننده برق آبی کانادا است.

کبک در صنایعی مانند داروسازی، هوانوردی، فیلم‌، موسیقی، آثار ادبی و آشپزی پیشرو هستند. بی‌انصافی است اگر درمورد این منطقه صحبت کنیم و فقط اقتصاد و صنایعش را بررسی کنیم، کبک دریاچه‌ها و رودخانه‌هایی بی‌شمار را در خود جای‌داده است که این شهر را مانند یک الماس زیبا و طبیعتش را زنده می‌کند.

  • انتاریو (Ontario) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

در میان پرجمعیت‌ترین قلمروها و ایالت‌های کانادا، انتاریو با حدود ۵/۱۳ میلیون نفر جمعیت (حدود ۴۰درصد از جمعیت کل کانادا)، رتبه اول را به خود اختصاص داده است. انتاریو فرهنگ‌های مختلفی را بدون مشکل در جوار یکدیگر جای‌داده است. تورنتو مرکز انتاریو و بزرگ‌ترین شهر کانادا است و همچنین جزو بزرگ‌ترین منابع مالی این کشور هم به‌حساب می‌آید. پایتخت کانادا یعنی اتاوا هم در این استان واقع شده‌است.

تولیدی‌ها، تاکستان‌ها، میوه‌ها، کشاورزی(غلات) و دامداری جزو بزرگ‌ترین منابع مالی این شهر هستند. دریاچه‌های ایری، هورون، میشیگان و سوپریو که بزرگ‌ترین دریاچه شیرین جهان است، میان انتاریو و ایالات‌متحده آمریکا قرار دارد.

برج ملی کانادا، منطقه نیاگارا، تاکستان‌ها، پارک آلگونکوین، و دریاچه‌ها  انتاریو در کنارهم این استان را به یکی از هیجان‌انگیزترین مقاصد گردشگری جهان تبدیل کرده است. منابع مالی اصلی این استان را تولیدات،‌هنر،علوم و گردشگری تشکیل می‌دهند. آب‌وهوای انتاریو به دو قسمت شمالی و جنوبی تقسیم می‌شود، قسمت شمالی آن عمدتاً سرد و قطبی و نیمه جنوبی آن هوایی گرم و نسبتاً معتدل‌تر دارد.

منیتوبا، ساسکاچوان و آلبرتا، ایالت‌های این منطقه هستند که ازنظر کشاورزی و منابع انرژی بسیار غنی هستند. آب‌وهوای این منطقه را می‌توان با زمستان‌های سرد و تابستان‌های گرم توصیف کرد. رشته‌کوه‌های آلبرتا و بلند‌ترین قله‌های آمریکای شمالی از زیباترین مناظر این منطقه هستند. در ادامه متن به ایالت‌های این منطقه خواهیم پرداخت.

قلمروها و استان‌های کانادا

  • مانیتوبا (Manitoba) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

اقتصاد این استان مبتنی بر کشاورزی، استخراج معادن و صنعت برق آبی است. وینیپگ مرکز این استان است. مانیتویا یکی از بزرگ‌ترین مراکز اوکراینی در کانادا می‌باشد. اکثر جمعیت این استان در دشت‌های جنوبی آن زندگی می‌کنند و شمال آن به‌خاطر منطقه قطبی معمولاً خالی از سکنه است. این منطقه میزبان جمعیت زیادی از بومیان و متیس‌ها می‌باشد.

این استان به خرس‌های قطبی، و شفق‌های قطبی شهر چرچیل مشهور است. منیتوبا نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر را در خود جای‌داده است که این جمعیت به ۲۰۰ زبان مختلف صحبت می‌کنند.!

  • ساسکاچوان (Saskatchewan) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

ساسکاچوان یکی از ایالت‌های کانادا است که از مرکز تا شمال غربی کانادا کشیده شده است. مرکز این استان رجاینا و بزرگ‌ترین شهر آن ساسکاتون است. ساسکاچوان شهر موردعلاقه خورشید است، به‌طوری‌که می‌توانیم آن را پرآفتاب‌ترین استان کانادا بنامیم.

این استان بیش از ۱ میلیون جمعیت دارد که با نگاهی به تاریخچه آن درمی‌یابیم قسمت عمده‌ای از همان جمعیت هم مهاجر هستند. ساسکاچوان با اقداماتی نظیر ارائه مسکن‌های ارزان، درصدد جذب جمعیت است تا بتواند اقتصادش را رشد دهد. ساکنین این استان برای تحصیل در مقاطع پیش‌دبستانی تا دبیرستان هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند.

آب‌وهوای قالب این استان نیمه قطبی و سرد است. اقتصاد این استان مربوط به جنگل‌داری، کشاورزی، ماهیگیری، شکار و استخراج نفت، گاز و پتاس و اورانیوم می‌شود. پردیس تاریخی دانشگاه ساسکاچوان در ساسکاتون به‌عنوان زیبا‌ترین پردیس دانشگاهی کانادا شناخته می‌شود.

جمعیت عمده این استان در نیمه جنوبی آن و در شهرهای ساسکاتون و رجینا زندگی می‌کنند. ساسکاچوان به‌عنوان “سبد نان جهان” و “استان گندم” معروف بوده و ۴۰درصد از زمین‌های قابل‌کشت کانادا را شامل می‌شود. ساسکاچوان آکادمی آموزشی پلیس سواره سلطنتی کانادا و یکی از مراکز آموزشی، تحقیقاتی و فناوری است.

  • آلبرتا (Alberta) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

آلبرتا پرجمعیت‌ترین استان این منطقه می‌باشد. دریاچه لوئیز و کوه‌های راکی این استان شهرتی جهانی دارند. این استان به‌افتخار «پرنسس لوئیز کارولین آلبرتا»، چهارمین دختر ملکه ویکتوریا نام‌گذاری شده است. آلبرتا دارای ۵ پارک ملی ازجمله پارک ملی بنف است که در سال ۱۸۸۵ تأسیس شد.

این استان ذخیره بزرگی از سوخت‌های فسیلی را در خود جای‌داده است که نشان از وجود داینوسورها و موجودات ماقبل تاریخ دارد. آلبرتا یکی از سه استان دشتی کانادا است و دو پارک زیبا به‌نام‌های بنف و جاسپر دارد که بسیار زیبا می‌باشند. همچنین کوه‌های راکی و بوفالو‌ها جزو جذابیت‌های این استان هستند. این استان بیش از ۴ میلیون نفر جمعیت دارد و مرکز آن ادمونتون نام دارد. این استان اقتصاد بسیار قوی دارد که بر اساس استخراج نفت و گاز، جنگل‌داری و گردشگری پایه‌ریزی شده است. کو‌ه‌های بزرگ و دشت‌های باز و جنگل‌های شمالی این استان، زیبایی خاصی به آن داده است.

این منطقه شامل فقط شامل یک استان بنام بریتیش کلمبیا می‌باشد. این کشور به لحاظ منابع طبیعی مانند چوب و ماهی بسیار غنی است و همچنین از قدرت جذب گردشگر بالایی هم برخوردار است. در ادامه متن بریتیش کلمبیا را موردبررسی قرار خواهیم داد.

قلمروها و استان‌های کانادا

  • بریتیش کلمبیا (British Columbia) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

بریتیش کلمبیا، در میان ایالت‌های کانادا غربی‌ترین آن‌ها است که در سواحل غربی آمریکای شمالی و در میان رشته‌کوه راکی و اقیانوس آرام قرارگرفته و ۴.۸ میلیون نفر جمعیت دارد. مرکز این استان شهر ویکتوریا و بزرگ‌ترین شهر آن ونکوور است. این استان از نیروهای کار خارجی بسیار استقبال می‌کند و به دلیل نزدیکی به اقیانوس آرانم و آسیا، بسیار موردتوجه آسیایی‌هایی که قصد مهاجرت کردن دارند قرار می‌گیرد.

هزینه مسکن در این استان کمی بیشتر از سایر نقاط است که باعث شده مهاجران در حومه آن زندگی کنند. دانش‌آموزان این استان به‌صورت رایگان تحصیل می‌کنند که یک ویژگی مثبت برای ساکنین آن به‌حساب می‌آید. مردمان بریتیش کلمبیا به داشتن بدن سالم و انجام تفریحات سالم در فضای باز مانند دوچرخه‌سواری، اسکی، اسکیت،برد، اسنوبرد، قایق‌رانی و شنا مشهور هستند.

مهم‌ترین منابع مالی این استان از جنگل‌داری، چوب‌بری، تولید کاغذ، استخراج معادن، ماهیگیری و باغ‌های میوه می‌باشند. بریتیش کلمبیا تقریباً ۶۰۰ پارک دارد و جوامع بزرگی از آسیایی‌ها را در خود جای‌داده و زبان رایج آن بیشتر انگلیسی می‌باشد. مرکز این استان ویکتوریا می‌باشد که یکی از مراکز توریستی و همین‌طور محل استقرار ناوگان نیروی دریایی اقیانوس آرام هم می‌باشد. این استان دارای آب‌وهوایی نیمه قطبی و نسبتاً معتدل و بارانی می‌باشد.

قلمروهای شمال غربی، نوناووت و یوکان یک‌سوم خاک کانادا را تشکیل می‌دهد اما جمعیت آن فقط ۱۰۰هزار نفر است، این در حالی است که سرشار از معادن طلا، سرب، مس، الماس و روی و ذخایر نفت و گاز می‌باشد.

این منطقه به‌عنوان سرزمین خورشید نیمه‌شب هم شناخته می‌شود چراکه در برخی ماه‌های تابستان، خورشید، لحظه‌ای آنجا را در تاریکی رها نمی‌کند و در ۲۴ ساعت روز آنجا را از روشنایی‌اش بهره‌مند می‌سازد. اما این یک طرف داستان است، در طرف دیگر مردم در آغاز زمستان باید خورشید را بدرقه کنند و تا ۳ ماه تمام نبودش را بپذیرند.

سرزمین‌های شمالی دارای زمستانی سرد و طولانی و تابستان‌های خنک و کوتاه هستند. بخش اعظم شمال کانادا را بافت گیاهی توندرا پوشانده است و باقی آن‌هم اغلب در لباسی از جنس دشت‌ها و صخره‌های وسیع قطبی پوشیده شده است. در ادامه مطلب به سه قلمرو موجود در این منطقه می‌پردازیم.

قلمروها و استان‌های کانادا

  • یوکان (Yukon) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

اگر فقط یک بار پا به یوکان گذاشته باشید، الان باید با خواندن نامش لرز به تنتان افتاده باشد؛ رکورد سردترین دمای ثبت‌شده در تمام قلمروها و ایالت‌های کانادا به یوکان اختصاص دارد. این عددی که داریم از آن صحبت می‌کنیم چیزی شبیه به سرمایی که تابه‌حال دیده‌اید نیست، ۶۳- درجه سانتی‌گراد!! حتی تصورش هم استخوان‌هایم را به هم می‌کوبد.

هزاران معدنچی و جوینده طلا در سال ۱۸۹۰ به این استان روانه شدند و وسوسه و برق طلا و الماس، تا پای مرگ ‌هم آن‌ها را پیش برد. این استان یک مکان جذاب برای گردشگری هم می‌تواند باشد، البته نه در هر فصلی، ولی در کل من که آرزو دارم روزی آن را از نزدیک ببینم.

بلندترین کوه کانادا لوگان نام دارد که در این استان واقع‌شده است. این کوه به‌افتخار «سر ویلیام لوگان»، زمین‌شناس مشهور جهان،  و بزرگ‌ترین دانشمند کانادا نام‌گذاری شده است. یوکان کوچک‌ترین و غربی‌ترین قلمرو این منطقه است که در همسایگی آلاسکا قرار دارد.

ازجمله جاذبه‌های گردشگری یوکان می‌توان به شفق‌های قطبی، مکان‌های تاریخی گلد‌راش، کوه لوگان و سورتمه سواری با سگ اشاره کرد. وایت هورس مرکز این استان و البته تنها شهر آن است. این استان ۳۴۲۰۰۰ نفر را در خود جای‌داده است. استخراج معادن، تولید پوشاک، برق آبی و ماهیگیری و بخش‌های دولتی، محرک‌های اقتصادی این استان هستند.

  • قلمروهای شمال غربی (Northwest Territories) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

سرزمین‌های شمال غربی (N.W.T) یکی دیگر از نقاطی است که در مبحث قلمروها و ایالت‌های کانادا قصد داریم به آن بپردازیم. یلونایف مرکز این استان است که پایتخت الماس آمریکای شمالی هم به آن گفته می‌شود که بیش از نیمی از جمعیت آن را بومی‌های کانادایی تشکیل می‌دهند.

این استان نسبت به دو استان دیگر این منطقه، قدری پرجمعیت‌تر است، بااین‌حال فقط ۴۰۰۰۰ نفر جمعیت دارد که به ۱۱ زبان رسمی صحبت می‌کنند در خود جای داده است. قلمرو شمال غربی به شفق‌های قطبی، رودخانه ناهانی و مکنزی و پارک حفاظت‌شده ناهانی مشهور است.

این استان دارای فضاهای باز گسترده‌ای است که مملو از کوه‌ها و جنگل‌ها بوده و آب‌وهوای غالب آن نیمه‌قطبی است. این استان منابع مالی‌اش را از استخراج طلا، گاز، نفت، طلا و الماس به دست می‌آورد.

  • نوناووت (Nunavut) – قلمروها و ایالت‌های کانادا

نوناووت به معنای «سرزمین ما»  است که در سال ۱۹۹۹ تأسیس‌شده و جدیدترین استان این منطقه به‌حساب می‌آید. ایکالویت مرکز این استان است که در جزیره بافین واقع‌شده است. در میان تمام زیبایی‌های کانادا جایی برای تأسف‌ خوردن هم وجود دارد و آن‌هم رواج زیاد شکار در این کشور است که در این استان‌ هم جزو تفریحات محبوبشان به‌حساب می‌آید.

نوناووت بزرگ‌ترین استان این منطقه بوده و نزدیک به ۳۶۰۰۰ نفر را در خود جای‌داده است و بافت طبیعی آن متشکل از جنگل‌های توندرا و قسمت‌های یخبندان قطبی می‌باشد. اقتصاد این استان بیشتر مبتنی بر آثار هنری، لباس‌های بومی و دست‌ساز و ماهیگیری بوده و جاذبه‌های گردشگری آن مربوط به ناروال‌ها(نهنگ‌های تک‌شاخ) و خرس‌های قطبی است.

قلمروها و استان‌های کانادا

گرچند عنوان این مقاله قلمروها و ایالت‌های کانادا بود ولی اول تا آخر آن پوشیده از جاذبه‌های گردشگری است که به ترتیب منطقه‌ها، قلمروها و استان‌ها از یکدیگر جدا شده‌اند. بله این یک حقیقت درمورد کانادا است که سرتاسر را زیبایی‌های طبیعی و بعضاً طبیعت خشن فراگرفته است.

اگر قصد دارید به‌عنوان نیروی کار به این کشور مهاجرت کنید، یا به تحصیل در کانادا علاقه‌مند هستید و یا حتی قصد دارید این کشور را به‌عنوان یک توریست از نزدیک ببینید کافی است با کارشناسان ویزانیو در تماس باشید.

سؤالات متداول

کانادا چندمین کشور پهناور جهان است؟

کانادا دومین کشور پهناور جهان و چهارمین کشور پهناور ازنظر مساحت خشکی می‌باشد.

زبان رسمی کانادا چیست؟

انگلیسی و فرانسوی، زبان‌های رسمی کانادا هستند، بااین‌حال زبان‌های بسیار دیگری هم در این کشور صحبت می‌شود که ریشه در بومیان و مهاجران دارد.

آبشار نیاگارا کجاست؟

بخش عمده آبشار نیاگارا در استان انتاریو قرار دارد و قسمت کوچکی از آن در نیویورک واقع‌شده است.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.