قاچاق گوشت به عراق شدت گرفت/ چرا قیمت گوشت پایین نمی‌آید؟

به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز، قاچاق دام به کشورهای همسایه همواره یکی از اصلی ترین مشکلات صنعت دام در کشور بوده است که این روزها این پدیده در تجارت ایران و عراق به شدت به چشم می خورد؛ به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی زنده از سمت پیرانشهر به کشور عراق قاچاق می‌شود. قاچاق دام در

کد خبر : 142497
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۵
قاچاق گوشت به عراق شدت گرفت/ چرا قیمت گوشت پایین نمی‌آید؟


به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز، قاچاق دام به کشورهای همسایه همواره یکی از اصلی ترین مشکلات صنعت دام در کشور بوده است که این روزها این پدیده در تجارت ایران و عراق به شدت به چشم می خورد؛ به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی زنده از سمت پیرانشهر به کشور عراق قاچاق می‌شود.

قاچاق دام در کشور در حالی صورت می گیرد که پرورش دهندگان دام از نهاده های تولیدی که از ارزهای دولتی تامین می شود دام های خود را تغذیه می کنند و نهاده های تولید ۷۰ درصد هزینه های تولید را شامل می شود و قاچاق دام به کشورهای همسایه به معنای خروج ارز ۸۰ میلیون نفر به خارج از کشور است.

قاچاق دام در کشور در حالی شدت گرفته است که اختلاف قیمت فروش دام در داخل کشور و در خارج از کشور چشمگیر است و دلالان از فروش دام در خارج از کشور سود خوبی به جیب می زنند و در این بین اما دامداران نیز در اینجا منتفع نیستند و دلالان هستند که کسب درآمد می کنند.

به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی کشورهای عربی بره ماده مولد را از ما خریداری می‌کنند چراکه گوشت آن خوشمزه و زودپز است.

وی در ادامه در خصوص ذخایر گوشت کشور گفت: در ماه‌های پایان سال نمی‌توانیم انباشت دام داشته باشیم. باید به نکته اشاره کنم که سازمان دامپزشکی متولی ارائه آمار کشتار دام در کشور است اما این آمار دقیق نیست چراکه در گوشه و کنار و در مراسم‌های مختلف دام کشتار می‌شود و آنها به شمارش نمی‌آیند.

به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی هر کیلو گوشت شقه گوسفندی بره نر با نرخ ۱۲۰ هزار تومان و بره ماده ۱۱۰ هزار تومان به مغازه دار و با احتساب ۱۰ درصد سود به مصرف کننده عرضه می‌شود.

اما نرخ های عمده مغازه ها بالاتر از این رقم ها است و تا کیلویی ۱۵۰ هزار تومان و بالاتر هم وجود دارد. در سوی دیگر اتحادیه‌های تولید کننده می‌گویند: مازاد دام وجود دارد و باید صادر شود.

۲۲۳۲۲۷



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.