اگر به دنبال یک شکلات خوشمزه هستید، فاج کره بادام زمینی درست کنید و آن را کنار شیر و چای سرو کنید. این شکلات علاوه بر طعم خوبی که دارد، تنها با 2 ماده و در کمترین زمان ممکن آماده میشود. پس اگر مهمانی دارید و میخواهید شکلات های خانگی آماده کنید، بهتر است فاج کره بادام زمینی درست کنید. بیایید با هم طرز تهیه فاج کره بادام زمینی را یاد بگیریم.
مواد لازم:
- کره 225 گرم و مقداری کم برای چرب کردن سینی
- کره بادام زمینی 200 گرم
- وانیل 1 ق چ
- پودر شکر 450 گرم
طرز تهیه فاج کره بادام زمینی
- برای تهیه فاج کره بادام زمینی ابتدا کره و کره ی بادام زمینی را 2 دقیقه در مایکروفر با قدرت زیاد حرارت دهید. سپس آن را بیرون آورده و هم بزنید و دوباره به اندازه 2 دقیقه درون مایکروفر قرار دهید. اگر مایکروفر ندارید میتوانید از حرارت بخار آب برای ذوب کردن کره استفاده کنید.
- حالا وانیل و پودر شکر را به مخلوط کره و کره بادام زمینی ذوب شده اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا همه مواد به طور کامل با هم مخلوط شوند. سپس روی یک سینی 20 سانتی کاغذ روغنی پهن کنید و مواد شکلاتی را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید تا همه مواد یکدست و یک نواخت روی ورق روغنی پخش شود.
- بعد یک لایه دیگر هم کاغذ روغنی روی فاج قرار دهید و سینی را درون یخچال بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد و خنک شود.
- وقتی فاج به طور کامل سرد شد، سینی را از یخچال خارج کنید و فاج کره بادام زمینی را به تکه های 3 سانتیمتری برش بزنید.
- سعی کنید این شکلات را به مقدار کم درست کنید زیرا ماندگاری آن فقط یک هفته آن هم در ظرف دربسته است. در طول یک هفته نیز درب ظرف را محکم ببندید و درون یخچال قرار دهید.
- شکلات شما آمده است می توانید آن را با هر نوشیدنی گرم به خصوص چای و شیر سرو کنید. نوش جان! اگر به مزه بادام زمینی علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کیک کره بادام زمینی را نیز ببینید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰