فقر در افغانستان بیداد می‌کند

به گزارش هوشمند نیوز، بنا به آخرین گزارش سازمان ملل نزدیک به نیمی از جمعیت کشور افغانستان با گرسنگی حاد روبرو هستند. بر اساس گزارش ماه مه کمیته بین‌المللی نجات (RIC ) ۴۳ درصد از جمعیت افغانستان با کمتر از یک وعده غذایی در روز زندگی می‌کنند. همچنین بیکاری در این کشور بیداد می‌کند. در

کد خبر : 242124
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۹
فقر در افغانستان بیداد می‌کند



به گزارش هوشمند نیوز، بنا به آخرین گزارش سازمان ملل نزدیک به نیمی از جمعیت کشور افغانستان با گرسنگی حاد روبرو هستند. بر اساس گزارش ماه مه کمیته بین‌المللی نجات (RIC ) ۴۳ درصد از جمعیت افغانستان با کمتر از یک وعده غذایی در روز زندگی می‌کنند.

همچنین بیکاری در این کشور بیداد می‌کند. در مناطق شهری بسیاری از مقامات و کارکنان دولتی سابق شغل خود را از دست داده‌اند. علاوه بر این حقوق کارگران هم به دلیل بحران اقتصادی موجود در افغانستان کاهش چشمگیری داشته است. این در حالی است که شاهد تورم و افزایش قیمت بخصوص اقلام غذایی در این کشور هستیم. گفته می‌شود درآمد ماهیانه خانوارهای افغانی به نسبت سال ۲۰۲۱، به میزان ۱۴ درصد کاهش یافته است.

همچنین فائو افغانستان را در زمره ۶ کشوری قرار داده است که جمعیت آن در معرض گرسنگی و شرایط وخیم هستند.

زمانی که ایالات‌متحده و متحدانش افغانستان را ترک کردند تحریم‌هایی را علیه این کشور اعمال کردند. ۹ میلیارد دلار از بودجه بانک مرکزی این کشور را مسدود و همچنین کمک‌هایی را که زمانی ۸۰ درصد بودجه سالانه افغانستان را تشکیل می‌داد متوقف کردند.

امارت اسلامی افغانستان اکنون قریب به یک سال است که برای کسب شناسایی بین‌المللی تلاش می‌کند اما هنوز هیچ کشوری آن را به رسمیت نشناخته است. یکی از مهم‌ترین مسائلی که کشورهای غربی را از شناسایی بازمی‌دارد وضعیت حقوق بشر بخصوص حقوق زنان در این کشور است که از حجاب اجباری برقع تا ممنوعیت عملی آموزش از سطوح متوسطه به بالا برای زنان را شامل می‌شود.

البته عده زیادی با این سیاست‌های تحریمی در قبال طالبان مخالفت هستند. مخالفان طیف گسترده‌ای را در برمی‌گیرند که از مقامات دولت طالبان تا برخی از مقامات جهانی هستند.

عبدالقهار بلخی سخنگوی وزارت خارجه افغانستان می‌گوید: واقعیت این است که ایالات‌متحده با مسدود کردن دارایی‌ها و اعمال تحریم علیه افغانستان به‌طور کلی در تلاش برای توجیه اخلاقی مجازات دسته‌جمعی مردم افغانستان است. این پول‌های مسدود شده متعلق به این دولت یا دولت قبلی نیست. پول مردم افغانستان است.

ویکن آکن مدیر کمیته بین‌المللی نجات افغانستان دراین‌باره به سی‌ان‌ان گفته است: این پیامی است که کسی نمی خواهد آن را بشنود. در افغانستان با شعارهای فمنیستی شاهد سیاست هایی که هستیم که نتیجه آن مرگ زنان به دلیل گرسنگی است.

البته عده زیادی هم با کمک‌های مالی و همچنین رفع مسدودیت دارایی‌های افغانستان مخالف هستند. این عده استدلال می‌کنند که هیچ راهی وجود ندارد که بدانیم طالبان این پول‌ها را صرف چه چیزی خواهد کرد. این عده که اینک با کشته شدن ایمن الظواهری در خاک افغانستان بسیار سختگیرتر شده‌اند معتقدند که همان‌طور که طالبان در مورد تعهدات خود مبنی بر اینکه اجازه نخواهد داد افغانستان به بهشت امن تروریست‌ها تبدیل شود جانب وفاداری را حفظ نکرد و به ایمن الظواهری پناه داد در باب تعهدات دیگر خود نیز وفادار نخواهد بود و اگر پولی سرازیر افغانستان شود ذره‌ای از آن صرف بهبود وضع ملت نخواهد شد و همه این مبالغ صرف تجهیزات جنگی و اهدافی که تنها گروه طالبان آن را در نظر دارد خواهد شد.

۳۱۱۳۱۱



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.