فایننشال تایمز: تلاش‌های غرب برای انزوای روسیه شکست خورده است

به گزارش هوشمند نیوز، فایننشال تایمز در مقاله ای به قلم ادوارد لوس نوشت: تلاش های غرب برای منزوی کردن روسیه با شکست مواجه شده است، زیرا هیچ توجهی به منافع بقیه جامعه جهانی ندارد. نویسنده مقاله با عنوان “غرب در انزوای روسیه شکست می خورد” تأکید می کند که عملیات نظامی ویژه روسیه در

کد خبر : 221220
تاریخ انتشار : شنبه ۴ تیر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۲
فایننشال تایمز: تلاش‌های غرب برای انزوای روسیه شکست خورده است



به گزارش هوشمند نیوز، فایننشال تایمز در مقاله ای به قلم ادوارد لوس نوشت: تلاش های غرب برای منزوی کردن روسیه با شکست مواجه شده است، زیرا هیچ توجهی به منافع بقیه جامعه جهانی ندارد.

نویسنده مقاله با عنوان “غرب در انزوای روسیه شکست می خورد” تأکید می کند که عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، تقاضا برای یک جهان چند قطبی را افزایش می دهد. وی افزود: اکثر کشورهای غیر غربی خواهان استقلال استراتژیک هستند.

ادوارد لوس می نویسد؛ ما نمی توانیم کشورهایی مانند هند و برزیل را به خاطر خرید نفت روسیه با تخفیف سرزنش کنیم. همچنین نباید تعجب کنیم که بسیاری مایل به خرید غلات روسیه هستند.

وی خاطرنشان می کند که هند و چین به ایجاد سیستم های پرداخت جایگزین و مسیرهای حمل و نقل کالاهای روسی کمک می کنند و از تلاش های کشورهای غربی برای حذف روسیه از سیستم چند جانبه جلوگیری می کنند.

لوس معتقد است اگر می‌خواهیم کشورهای دیگر علیه روسیه از ما پیروی کنند، باید به آنچه آنها می‌خواهند توجه کنیم. مدام با خود تکرار می‌کنیم که در جنگ نور علیه تاریکی هستیم که در آن هیچ وسیله طلایی وجود ندارد، این یک استراتژی دیپلماتیک نیست.

کشورهای غربی پس از آغاز عملیات ویژه برای آزادسازی دونباس، تحریم هایی را علیه مسکو اعمال کردند. اختلال در زنجیره تامین منجر به مشکلات اقتصادی در آمریکا و اروپا شده است که با افزایش بی سابقه قیمت سوخت و مواد غذایی مواجه هستند.

به عنوان مثال، در ایالات متحده، تورم در ماه می به ۸.۶ درصد افزایش یافت که بالاترین رقم از دسامبر ۱۹۸۱ بود و قیمت بنزین برای اولین بار در تاریخ در ۱۰ ژوئن به بالای ۵ دلار در هر گالن رسید.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه پیش از این گفته بود که سیاست مهار و تضعیف روسیه یک استراتژی بلند مدت برای کشورهای غربی است و تحریم ها ضربه جدی به کل اقتصاد جهانی وارد کرده است. رهبر روسیه در جریان سخنرانی خود در نشست اقتصادی سن پترزبورگ خاطرنشان کرد که قیمت نفت و گاز به دلیل فعالیت های خود ایالات متحده در حال افزایش است.

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.