غذاهای محلی کاشان، از چلو دیزی تا کوفته آب سماق

کاشان یکی از شهرهای تاریخی استان اصفهان است و در تمامی ایام سال، گردشگران داخلی و خارجی را به سوی خود می‌کشاند. اگر قصد سفر به کاشان را دارید، با کجارو همراه شوید تا با غذاهای محلی این شهر آشنا شوید. مقاله‌های مرتبط: کاشان یکی از شهرهای قدیمی و پر از جاذبه‌های گردشگری است. برخی

کد خبر : 14348
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰
غذاهای محلی کاشان، از چلو دیزی تا کوفته آب سماق


کاشان یکی از شهرهای تاریخی استان اصفهان است و در تمامی ایام سال، گردشگران داخلی و خارجی را به سوی خود می‌کشاند. اگر قصد سفر به کاشان را دارید، با کجارو همراه شوید تا با غذاهای محلی این شهر آشنا شوید.

مقاله‌های مرتبط:

کاشان یکی از شهرهای قدیمی و پر از جاذبه‌های گردشگری است. برخی غذاهای این شهر بسیار خوشمزه بوده و از گذشته متعلق به مردمان کاشان است. کسانی که عاشق غذا هستند، همواره غذا را یکی از مهم‌ترین اهداف سفر خود در نظر می‌گیرند و دوست دارند حتما مزه‌ی غذاهای محلی مقصد خود را بچشند. پس اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، در سفر به کاشان، مزه‌های بسیار نابی را در سفر به این شهر تجربه خواهید کرد. در ادامه اصیل‌ترین غذاهای کاشان را به شما معرفی می‌کنیم.

گوشت و لوبیا

گوشت و لوبیا از غذاهایی است که می‌توانید در سفر به کاشان، طعم آن را بچشید. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه می‌شود، معمولا در قابلمه‌های مسی طبخ می‌شود. 

آبگوشت لوبیا سفید

در کاشان نوعی آبگوشت با لوبیا سفید پخته می‌شود که مختص همین شهر است. برای تهیه‌ی این آبگوشت از گوشت گوسفند، پیاز، رب گوجه‌فرنگی و لوبیا سفید محلی کاشان استفاده می‌کنند. 

کوفته آب سماق کاشانی

در کاشان نوعی کوفته طبخ می‌شود که به آن کوفته آب سماق می‌گویند. برای تهیه‌ی این غذا از گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی، پیاز، و سماق استفاده می‌شود. 

خورش نخود آله

خورش نخود آله

خورش نخود آله از غذاهایی است که در کاشان و یزد پخته می‌شود. آله در زبان محلی کاشان، به معنی نصفه و نیمه می‌دهد. برای تهیه‌ی این غذای محلی به نخود، گوشت مغز ران گوسفند، پیاز، پوره گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، زعفران، گلاب، لیموعمانی، دارچین و چند ادویه‌ی معمول دیگر در آشپزی ایرانی نیاز دارید. 

جوجویی تاس کباب کاشانی

جوجویی تاس کباب کاشانی

از دیگر غذاهای محلی کاشان می‌توان به جوجویی تاس کباب اشاره کرد که در پخت آن از گوشت ماهیچه‌ی گوسفند، بادمجان، گوجه‌فرنگی، رب انار، زردچوبه، نمک و فلفل استفاده می‌شود.

چلو دیزی

چلو دیزی کاشان

چلو دیزی غذایی است محلی که در روستایی به نام خالدآباد از توابع کاشان طبخ می‌شود. برنج، لوبیا چشم‌بلبلی، گوشت بره، پیاز، زردچوبه و نمک مواد اصلی تشکیل‌دهنده‌ی این غذای لذیذ است. 



لینک منبع :
هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.