غذاهای سنتی عمان؛ سفری رنگارنگ به سفرههای اصیل عربی
«شووا» معمولا از تکههای استخواندار گوشت بره یا بز تهیه میشود؛ اما گاهی از گوشت گاو یا شتر نیز برای این غذا استفاده میکنند. گوشت با ترکیبی از ادویههای معطر مانند فلفل قرمز، هل، میخک، زیره یا گشنیز مزهدار میشود. فرآیند پخت شووا بسیار طولانی است. در واقع، عمانیها معمولا گوشت را در روز اول

«شووا» معمولا از تکههای استخواندار گوشت بره یا بز تهیه میشود؛ اما گاهی از گوشت گاو یا شتر نیز برای این غذا استفاده میکنند. گوشت با ترکیبی از ادویههای معطر مانند فلفل قرمز، هل، میخک، زیره یا گشنیز مزهدار میشود.
فرآیند پخت شووا بسیار طولانی است. در واقع، عمانیها معمولا گوشت را در روز اول عید آماده و در روز دوم یا سوم، میل میکنند. پس از مزهدار کردن گوشت با ادویههای عمانی، آن را در برگهای موز یا برگ نخل میپیچند و در یک تنور شنی زیرزمینی قرار میدهند.
گوشت در این روش بین یک تا دو روز به آرامی پخته میشود. شاید این روش کمی عجیب به نظر برسد؛ اما نتیجه نهایی، یکی از لذیذترین غذاهای عمانی است.
«نان عمانی» (Omani Bread) انواع مختلفی دارد. برخی از آنها، ضخیم و دایرهای شکل و بزرگ هستند؛ در حالی که برخی دیگر، نازک و ترد و به اندازه یک بشقاب کوچک شام به نظر میرسند. بیشتر عمانیها نان خود را در خانه تهیه میکنند؛ اما این نانها علاوه بر خانه و نانواییها، در رستورانها نیز در کنار غذا سرو میشود.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰