غذاهای سنتی عمان؛ سفری رنگارنگ به سفره‌های اصیل عربی

«شووا» معمولا از تکه‌های استخوان‌دار گوشت بره یا بز تهیه می‌شود؛ اما گاهی از گوشت گاو یا شتر نیز برای این غذا استفاده می‌کنند. گوشت با ترکیبی از ادویه‌های معطر مانند فلفل قرمز، هل، میخک، زیره یا گشنیز مزه‌دار می‌شود. فرآیند پخت شووا بسیار طولانی است. در واقع، عمانی‌ها معمولا گوشت را در روز اول

کد خبر : 572588
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۹
غذاهای سنتی عمان؛ سفری رنگارنگ به سفره‌های اصیل عربی


«شووا» معمولا از تکه‌های استخوان‌دار گوشت بره یا بز تهیه می‌شود؛ اما گاهی از گوشت گاو یا شتر نیز برای این غذا استفاده می‌کنند. گوشت با ترکیبی از ادویه‌های معطر مانند فلفل قرمز، هل، میخک، زیره یا گشنیز مزه‌دار می‌شود.

فرآیند پخت شووا بسیار طولانی است. در واقع، عمانی‌ها معمولا گوشت را در روز اول عید آماده و در روز دوم یا سوم، میل می‌کنند. پس از مزه‌دار کردن گوشت با ادویه‌های عمانی، آن را در برگ‌های موز یا برگ نخل می‌پیچند و در یک تنور شنی زیرزمینی قرار می‌دهند.

گوشت در این روش بین یک تا دو روز به آرامی پخته می‌شود. شاید این روش کمی عجیب به نظر برسد؛ اما نتیجه نهایی، یکی از لذیذترین غذاهای عمانی است.

«نان عمانی» (Omani Bread) انواع مختلفی دارد. برخی از آن‌ها، ضخیم و دایره‌ای شکل و بزرگ هستند؛ در حالی که برخی دیگر، نازک و ترد و به اندازه یک بشقاب کوچک شام به نظر می‌رسند. بیشتر عمانی‌ها نان خود را در خانه تهیه می‌کنند؛ اما این نان‌ها علاوه بر خانه و نانوایی‌ها، در رستوران‌ها نیز در کنار غذا سرو می‌شود.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.