به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از ورزش سه، برجستهترین سالنیباز کشور افغانستان که در فصول اخیر در لیگ باشگاهی ایران توپ میزد و از عوامل کلیدی موفقیت بزرگ افغانستان در جام ملتهای آسیا و صعود آنها به جام جهانی ۲۰۲۴ محسوب میشود، با قراردادی شش ماهه و تا پایان فصل لیگ فوتسال فرانسه، به تیم گل پیوست.
نوروزی که منتظر صدور ویزای خود است، در هفته آینده تستهای پزشکی تیم فرانسوی را پشتسر میگذارد و اگر مشکل خاصی نباشد، به عنوان اولین فوتسالیست افغانستانی در لیگ فرانسه به میدان میرود.
لازم به ذکر است، هدایت تیم گل بر عهده فرناندوی اسپانیایی است و نوروزی سابقه همکاری با این مربی را در تیم ملی افغانستان دارد و فرناندو در این انتقال نقش مهمی داشته است.
تیم گل، در پایان دور رفت لیگ ۱۲ تیمی فرانسه، با ۱۵ امتیاز در رده پنجم جدول قرار دارد و برای حضور در جمع چهار تیم پایانی و صعود به پلی آف، کاپیتان تیم ملی افغانستان را به خدمت گرفته است.
۲۵۸ ۲۵۸
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰