عوارض صادرات بر سنگ آهن چگونه محاسبه می‌ شود؟

به گزارش هوشمند نیوز، امیر صباغ، مدیر توسعه سرمایه‌گذاری و اقتصادی ایمیدرو در گفت‌وگو با هوشمند نیوز گفت: به هر میزان که قیمت‌ها افزایش یابد، درصدی از ضرایب برای کالاهای صادراتی نیز اعمال خواهد شد تا تولیدکننده، محصول خود را در بازار داخل نیز عرضه کند. وی افزود: ضرایب پیش‌بینی شده برای عوارض صادراتی، از ۲درصد

کد خبر : 181899
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۰:۵۲
عوارض صادرات بر سنگ آهن چگونه محاسبه می‌ شود؟


به گزارش هوشمند نیوز، امیر صباغ، مدیر توسعه سرمایه‌گذاری و اقتصادی ایمیدرو در گفت‌وگو با هوشمند نیوز گفت: به هر میزان که قیمت‌ها افزایش یابد، درصدی از ضرایب برای کالاهای صادراتی نیز اعمال خواهد شد تا تولیدکننده، محصول خود را در بازار داخل نیز عرضه کند.

وی افزود: ضرایب پیش‌بینی شده برای عوارض صادراتی، از ۲درصد شروع می‌شود و اگر قیمت‌ها تا ۴۰درصد رشد کنند، احتمال افزایش ضریب عوارض تا ۲۲درصد وجود دارد و پس از این عدد، ثابت خواهد ماند. عوارض صادراتی، تمام کالاهای کامودیتی از جمله زنجیره فولاد، روی، مس، آلومینیوم، پتروشیمی، کالاهای کشاورزی و… را شامل می‌شود و با کاهش قیمت‌های جهانی، ضریب عوارض صادراتی نیز به صورت پلکانی کاهش خواهد یافت.

صباغ در پاسخ به چگونگی وضع عوارض صادراتی بر سنگ‌آهن گفت: عوارض صادراتی بر سنگ‌آهن نیز در قالب زنجیره فولاد اعمال خواهد شد و تفاوتی با دیگر محصولات ندارد. دولت، نگاه یکسانی بر وضع عوارض برای کل زنجیره فولاد دارد و از یک الگو برای محاسبه ضرایب رشد استفاده می‌کند. زیرا برای تنظیم بازار نمیتوان تنها بر یک محصول، عوارض صادراتی اعمال کرد.

مدیر توسعه سرمایه‌گذاری و اقتصادی ایمیدرو تصریح کرد: در حال حاضر، بازار جهانی در سردرگمی به سر می‌برد و به نظر می‌رسد قیمت‌ها همچنان افزایش یابند. این افزایش قیمت‌ها در مورد گاز طبیعی که از طریق روسیه تامین می‌شود، محتمل‌تر است و احتمال محدودیت در تامین گاز طبیعی وجود دارد. از سوی دیگر با ادامه جنگ در اوکراین، بعید نیست که روسیه از ابزار گاز طبیعی برای تهدید اروپا استفاده کند.

وی اظهار داشت: استفاده از ابزار گاز طبیعی، به معنای افزایش قیمت در کودهای شیمیایی، محصولات کشاورزی، روی، آلومینیوم و فولاد بوده و بر بازار داخلی و بحث مدیریت بحران نیز، اثرگذار است. تا زمانی که چنین تنش‌هایی ادامه دارد، وضع عوارض صادراتی میتواند به عنوان راهکاری مناسب استفاده شود و همانطور که گفته شد، این عوارض پس از مدتی به نقطه تعادل خواهند رسید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.