علی‌اف: اگر ارمنستان به حرف ما گوش کرده بود این اتفاقات نمی‌افتاد/ می‌خواهیم مرزها را مشخص کنیم

[ad_1] علی اف طی سخنانی در هشتمین مجمع جهانی “جهان پس از کووید-۱۹”  در باکو افزود : آذربایجان چندین پیشنهاد در باره شروع  کار بر روی توافقنامه صلح را  به ارمنستان ارائه کرده است  زیرا ما قصد داریم نه در مورد جنگ بلکه درباره صلح بحث کنیم، اما متاسفانه این پیشنهادات  تاکنون بی پاسخ مانده است.   رئیس

کد خبر : 125149
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۵
علی‌اف: اگر ارمنستان به حرف ما گوش کرده بود این اتفاقات نمی‌افتاد/ می‌خواهیم مرزها را مشخص کنیم

[ad_1]

علی اف طی سخنانی در هشتمین مجمع جهانی “جهان پس از کووید-۱۹”  در باکو افزود : آذربایجان چندین پیشنهاد در باره شروع  کار بر روی توافقنامه صلح را  به ارمنستان ارائه کرده است  زیرا ما قصد داریم نه در مورد جنگ بلکه درباره صلح بحث کنیم، اما متاسفانه این پیشنهادات  تاکنون بی پاسخ مانده است.  

رئیس جمهوری  آذربایجان با اشاره به این که مناقشه میان دو کشور حل شده است، اظهار داشت : آذربایجان همچنین پیشنهاد آغاز روند تعیین مرز با ارمنستان را برای تضمین تمامیت ارضی دو کشور ارائه کرده است.

علی اف گفت: همه اینها مطابق با هنجارهای بین المللی است، اما متأسفانه این موضوع هنوز حل نشده است.
 
به گفته وی، آذربایجان حداکثر سازندگی را در عادی سازی روابط با ارمنستان نشان می دهد و این در حالی است که حدود ۳۰ سال گذشته بخشی از خاک جمهوری آذربایجان  در اشغال بود و ویرانی های زیادی متحمل شد.  

رئیس جمهوری آذربایجان با تاکید بر این که ما باید به آینده نگاه کنیم و از قابل پیش بینی بودن آن اطمینان حاصل کنیم و آماده همکاری  گسترده باشیم، افزود : جریانات آتی در این زمینه ها  بیشتر و به موضع گیری های ارمنستان بستگی دارد.

علی اف  گفت: موضع ما قطعا روشن است و آماده آغاز گفتگوهای صلح و امضای توافقنامه صلح هستیم. ما می خواهیم این صفحه را ورق بزنیم و مرزها را مشخص کنیم، اما همانطور که می بینید از ارمنستان پاسخی دریافت نمی شود. می توان گفت یک سال تمام سکوت می کنند. من فکر می کنم که آنها نخواهند توانست در مقابل موضع سازنده آذربایجان مقاومت کنند.  

 وی افزود: اگر سال‌ها در زمان انجام مذاکرات به حرف‌های ما گوش می‌دادند و موضع سازنده در پیش می گرفتند، حالا همه این اتفاقات نمی‌افتاد.

 جمهوری آذربایجان در جریان درگیری های نظامی ۴۴ روزه سال گذشته توانست سرزمینهای خود تحت اشغال نیروهای ارمنستان در قره باغ را آزاد کند.  

 این درگیری های نظامی با امضای بیانیه سه  جانبه ۲۰ آبان ماه سال گذشته روسای جمهوری اذربایجان، روسیه و نخست وزیر ارمنستان به پایان رسید.  

 هشتمین مجمع جهانی  سه روزه “جهان پس از کووید-۱۹”  امروز (پنجشنبه) با حضور تعدادی از مقامات  فعلی و سابق کشورهای مختلف در باکو آغاز به کار کرد.

“نظم جدید جهانی پس از کووید-۱۹”، “اقتصاد جهانی جدید”، “صلح، امنیت و حقوق بشر در عصر جدید”، ” مبارزه با تغییرات اقلیمی و رفع نیازهای جهانی انرژی”، “تغییر آب و هوا و توسعه  پایدار” “بهداشت عمومی و واکسیناسیون “، ” توسعه منطقه ای قفقاز جنوبی و چشم انداز همکاری ” از موضوعات مورد مذاکره در این مجمع اعلام شده است.

311311

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.